Odno?nie Twojego postu.
Je?eli wg. Ciebie Tw?j ots jest idealny i nie umiesz znie?? s?owa krytyki, to od razu m?wi?, nie czytaj tego postu, zignoruj go i id? na swojego
"oteesa".
Je?eli za map?, odpowiada Tw?j szczeniacki kolega 'sysek', to ?ycz? powodzenia, gdy? jest on baaardzo nieogarni?ty. Z tego co widz?, to ch?opak nawet nie wie co jest b??dem na mapie, a co nie i gdzie co ma by?, gdy chodzi?em z nim i pokazywa?em mu co jest ?le, on m?wi?
"nie ja to robi?em i nie mog? tego zmienia?, no mo?e kiedy? zmieni?", a z takim podej?ciem raczej daleko nie zajedziecie, poza tym, robi on MAS? b??d?w, jak np. wstawianie kwiat?w typowo z d?ungli do bagien, czy z?e zrobienie zej??. Poza tym, Tw?j kolega, gdy ogl?da?em bijatyk? (przy okazji mia?em raport, ?e kto? tam si? wys?uguje postaciami bez lvl'a do PvP), on przyszed?, zacz?? wyzywa? i m?wi?, i?
"GM w grze to ma by? co? unikalnego jak na RLu, masz nieodpowiada? na raporty zbyt cz?sto i nie rozmawia? z graczami", tak wi?c nie m?w nam (mi i Rybolowi), ?eby?my nie poruwnywali tego do RL Tibii, jak "Twoja elo za?oga" te? to robi.
Odno?nie mojego cz?onkostwa w team'ie, to powiem wam szczerze, ?e wi?cej za ten czas zrobi?em od was (nie chwal?c si? oczywi?cie), w przeci?gu oko?o godziny zd?rzy?em zbanowa? oko?o 17 os?b u?ywaj?cych bota, b?d? wyzywaj?cych innych graczy na gamechacie, b?d? na default wyzywaj?c GMa/za?og?, poza tym, przez ten czas, kt?ry by?em w team'ie (nie jeden dzie?, a by?y to 3-4 dni) znacznie wi?cej graczy przekona?o si? do mnie, ni? do was, to, co us?ysza?em podczas rozmowy z nimi, przesz?o moje wszelkie oczekiwania, nawet niechcia?by? wiedzie? kto i co na wasz temat m?wi?. Podczas swojej kr?tkiej pracy w waszej dru?ynie, zdarzy?em pom?c tak?e kilku gracz? (nowym, a tak?e tym starszym) w r??ynch rzeczach, jak np. namelock (z nicku Jeet), czy banowanie os?b, kt?re u?ywaj? postaci bez lvl'a do PvP. Na temat mojej pracy u was, kr?tkiej, ale pracy - tyle.
Pozdrawiam