• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Pogromcy FaniaOTS!

Aby u nas gra?, trzeba lubi? RPG.. ;] Poza tym nied?ugo mo?e odpal? i darkhouse... Oj nic nie wiadomo.
Gratulacje awans?w.:up:

Lubi? rpg i fun ots. Je?li jest tylko ?adna mapa i przyjemna atmosfera. Przepraszam za szczero?? ale wg. mnie tego i tego na serwerze brakuje.
Jakim cudem w dp s? 2 takie same npc? Dlaczego npc od potk?w jest w?a?nie w depo. A kole? od ekwpiunku [rope, shovel] itd. nie wiadomo gdzie? Co to za sens gry? Poszukiwa? expowisk, ?mudnych wypraw na exp. Gdzie to jest?! Na tym serwerze wychodzisz z temple i masz znak:[minotaury] [amazon] itp. Mo?e od razu zr?b teleporty?

Our partners and their custom servers:

151 LVL ;] Na Demkach chwilke expi??m . :
151p.jpg

Lubi? rpg i fun ots. Je?li jest tylko ?adna mapa i przyjemna atmosfera. Przepraszam za szczero?? ale wg. mnie tego i tego na serwerze brakuje.
Jakim cudem w dp s? 2 takie same npc? Dlaczego npc od potk?w jest w?a?nie w depo. A kole? od ekwpiunku [rope, shovel] itd. nie wiadomo gdzie? Co to za sens gry? Poszukiwa? expowisk, ?mudnych wypraw na exp. Gdzie to jest?! Na tym serwerze wychodzisz z temple i masz znak:[minotaury] [amazon] itp. Mo?e od razu zr?b teleporty?

Jak by? nie zauwa?y? na expa trzeba i??. Pograj na PVP to gwarantuje, ?e do expa nie dojdziesz... Mo?e ty lubisz mapy evo? Przyznaj si?...

PS. Jak Ci? OTS nie interesuje to nie masz co tu robi?. Nawet nie odpowiadaj... ?egnam Ci?.

#UP:
Tak to jest, jak dzieci s?owo krytyki us?ysz?...

#Rybol:
To samo m?wi?em i zarz?dcy OTSa, ale ten twierdzi, ?e mapa jest bardzo dobra i nie trzeba poprawia?, chocia? w samym mie?cie od temple do depo jest kilkadziesi?t bug?w...

#UP:
Jakby?cie si? na tym znali, toby?cie sami to zauwa?yli, nie b?d? za was biega? i wam pokazywa? co jest ?le...

Jak by? nie zauwa?y? na expa trzeba i??. Pograj na PVP to gwarantuje, ?e do expa nie dojdziesz... Mo?e ty lubisz mapy evo? Przyznaj si?...
PS. Jak Ci? OTS nie interesuje to nie masz co tu robi?. Nawet nie odpowiadaj... ?egnam Ci?.

Przepraszam je?li Ci? urazi?em ; [
Wyrazi?em swoj? opini? do tego s?u?y te forum. Co do evo, wole gra? na nim ni? na waszej "mapie" Rozumiem ?e je?li nie kocham tego otsa oraz nie mam tam jakiego? h-lvla to mam sobie st?d p?j??? Nie zrobi? tego. Zostan? tu i b?d? krytykowa?.

Simivar, mapy ci nie damy po 1 dniu cz?onkostwa w team. (._.) Mo?e i jeste? w support Tnet, ale jeszcze tacy g?upi nie jeste?my, ledwo, a nawet w og?le cie nie znamy.
btw. mape ma Sysek, i to w jego interesie jest dba? o map?, a nie w twoim.

#up
Tu si? wstawia zdj?cia z faniaots, krytykowa? mo?esz tutaj: . I je?eli lubisz teleporty, zapraszam na Evolution, za??? nowy temat, i tam sobie pop?acz na temat naszej mapy. Aha i je?eli jeste? taki pewien, to znajd? na mapie Fury itp. Nie znajdziesz, bo b?dziesz szuka? w temple teleport?w. =/

Pozdrawiam.

Tu si? wstawia zdj?cia z faniaots, krytykowa? mo?esz tutaj: . I je?eli lubisz teleporty, zapraszam na Evolution, za??? nowy temat, i tam sobie pop?acz na temat naszej mapy. Aha i je?eli jeste? taki pewien, to znajd? na mapie Fury itp. Nie znajdziesz, bo b?dziesz szuka? w temple teleport?w. =/
Pozdrawiam.

I co my?lisz ?e si? popisa?e?? W tej chwili straci?e? znaczenie w moich oczach bo zrobi?e? z siebie dzieciaka. Je?li nie zrozumia?e? mojego poprzedniego postu to czytaj go do p?ki nie zrozumiesz. Jak mam znale?? fury skoro nawet tam nie gram? Nie popisuj si? ?e ukry?e?[ty albo mapper] jaki? resp na zadupiu. Bo tu nie o to chodzi. Ca?y klimat zosta? zepsuty przez znaki, npc. I na dodatek brakuje odpowiedniego ground przed depo. Ten kt?ry "wciska" si? w ziemie po wej?ciu. Otworzy?e? niedoko?czony serwer do gry, taka prawda. Nawi?zuj?c do zdj?? [bo tak ka?e regulamin] to gratuluje adwens?w. Wszyscy dobrze ogarniacie, tak trzyma? ; ]

I co my?lisz ?e si? popisa?e?? W tej chwili straci?e? znaczenie w moich oczach bo zrobi?e? z siebie dzieciaka. Je?li nie zrozumia?e? mojego poprzedniego postu to czytaj go do p?ki nie zrozumiesz. Jak mam znale?? fury skoro nawet tam nie gram? Nie popisuj si? ?e ukry?e?[ty albo mapper] jaki? resp na zadupiu. Bo tu nie o to chodzi. Ca?y klimat zosta? zepsuty przez znaki, npc. I na dodatek brakuje odpowiedniego ground przed depo. Ten kt?ry "wciska" si? w ziemie po wej?ciu. Otworzy?e? niedoko?czony serwer do gry, taka prawda.

Za to ty si? nie popisujesz? Mapa jest nasza, je?li chcesz, aby wszystko by?o tak jak na RL Tibia, to id? tam. Mo?e nam nie pasowa? "wciskaj?cy si? ground przed depo"? Respawny w?a?nie si? chowa, a nie tak jak tw?j ulubiony typ, teleporty w temple, one nie s? ukryte.
btw. Dzieciakiem jeste? ty, wolimy zachowa? jak?s tam oryginalno??, ni? wszystko zgapia? z g?ownych serwer?w Tipji. Znaki - po to je postawili?my, ?eby "lov lvls" wiedzia?y, gdzie expi?, zreszt? nie ka?dy je czyta.
Next. NPC - to, ?e "NPC od manask?w" stoi w depo, zrobili?my z konieczno??i wcze?niejszej, po updejcie b?dzie poza.

Na koniec dodam, ?e powiniene? si? dwa razy zastanowi?, co napiszesz, bo za przeproszeniem te argumenty s? nieprzemy?lane i z czterech liter wyj?te.

btw. dla mnie w moich oczach NIC (czytaj: zero) nie znaczy?es, nie znaczysz i nie b?dziesz. Najlepiej wyzywa? od dzieciak?w, tak ju? niekt?rzy maj? ... (._.), no co zrobi?, dzieci wyzywaj? od dzieci =d
OTS RL TIBIA
DEPO FANIAOTS DEPO KT?REGOKOLWIEK MIASTA W RL TIBI

#topic
Gratuluj? kolejnych awans?w oraz ?ycz? mi?ej gry :D

To jednak Xoyoch gra moim ek ;D

110 lvl na ko?cu Norseman Outfit Quest :

Poexpii kto? ze mn? na Grimach? Dobrze by by? to ek ;)

I patrzcie co zrobili?cie...:D
I ja za?o?y?em konto:) Jak narazie skilluje.
Dzi?ki za podsuni?cie mi serwera.
M?j nick : Noxitu
Piszcie?:D

Ja patrz? panowie chodzicie na r??ne questy, a mnie nikt nie wo?a;)
Zaraz ide lvl wbij? i mo?e rzuc? ssa;d

Mnie nikt te? nie powiedzia? ?e robi? questa ;) A tak wog?le sporo nas ju? w gildi. Dzisiaj z Fronczu?iem poszli?my na Grimki :) Locik przypisa? , mi?o si? expi?o wbi?em 2 lvl od 152 do 154 tutaj adv :
154n.jpg

A tutaj nasze Smajle :)
smajl.jpg

!!! Gada??m z Blokerami (Ognisty , Elite waycher) na vt i ustalili?my ?e mo?na by zorganizowa? POI ;] A du?o os?b nie zrobi?o, i teraz pytanie kto by by? ch?tny ?? Czekamy prosze si? zg?asza? w temacie.
SKils :) :
skils.jpg

A Tutaj Staty?ci :P :
statysci.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom