• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Pogromcy FaniaOTS!

10 mlvl ;)
10mlvl.jpg

btw New gildia:21:15 You see yourself. You are an elite knight. You are Ciagnik of the Spoldzielnia Rolna (Kup Pan widly).

Ostatnia edycja:

Oo :D No prosz?, nawet nie wiedzia?am ?e tutaj taki temat jest.
To ja r?wnie? pochwal? si? moim EK :D
169to170lvl.jpg

98to99axe.jpg

Zapraszam wszystkich, kt?rzy jeszcze nie graj? na fanii, aby do??czyli do gry! :)

Siemka. Skoro powsta? temat o fani to tak?e si? podziel? swoim RP :P I oczywi?cie zapraszam na www.faniaots.pl

Ostatnia edycja:

Dobry wiecz?r ;)

Wiem, bot :D U?ywam tylko na wrl, bo s? niewidzialne ;)

Stan postaci, poniewa? nie zapisa?em awansu na 130 lvl (my fail 21.55 xd) :

Nocne Pg :)

Pozdrawiam : )

Ostatnia edycja:

Pan Mateusz nie odpowiedzia? na post umieszczony tam, tak wi?c zamieszczam go tutaj.

Odno?nie Twojego postu.

Je?eli wg. Ciebie Tw?j ots jest idealny i nie umiesz znie?? s?owa krytyki, to od razu m?wi?, nie czytaj tego postu, zignoruj go i id? na swojego "oteesa".

Je?eli za map?, odpowiada Tw?j szczeniacki kolega 'sysek', to ?ycz? powodzenia, gdy? jest on baaardzo nieogarni?ty. Z tego co widz?, to ch?opak nawet nie wie co jest b??dem na mapie, a co nie i gdzie co ma by?, gdy chodzi?em z nim i pokazywa?em mu co jest ?le, on m?wi? "nie ja to robi?em i nie mog? tego zmienia?, no mo?e kiedy? zmieni?", a z takim podej?ciem raczej daleko nie zajedziecie, poza tym, robi on MAS? b??d?w, jak np. wstawianie kwiat?w typowo z d?ungli do bagien, czy z?e zrobienie zej??. Poza tym, Tw?j kolega, gdy ogl?da?em bijatyk? (przy okazji mia?em raport, ?e kto? tam si? wys?uguje postaciami bez lvl'a do PvP), on przyszed?, zacz?? wyzywa? i m?wi?, i? "GM w grze to ma by? co? unikalnego jak na RLu, masz nieodpowiada? na raporty zbyt cz?sto i nie rozmawia? z graczami", tak wi?c nie m?w nam (mi i Rybolowi), ?eby?my nie poruwnywali tego do RL Tibii, jak "Twoja elo za?oga" te? to robi.

Odno?nie mojego cz?onkostwa w team'ie, to powiem wam szczerze, ?e wi?cej za ten czas zrobi?em od was (nie chwal?c si? oczywi?cie), w przeci?gu oko?o godziny zd?rzy?em zbanowa? oko?o 17 os?b u?ywaj?cych bota, b?d? wyzywaj?cych innych graczy na gamechacie, b?d? na default wyzywaj?c GMa/za?og?, poza tym, przez ten czas, kt?ry by?em w team'ie (nie jeden dzie?, a by?y to 3-4 dni) znacznie wi?cej graczy przekona?o si? do mnie, ni? do was, to, co us?ysza?em podczas rozmowy z nimi, przesz?o moje wszelkie oczekiwania, nawet niechcia?by? wiedzie? kto i co na wasz temat m?wi?. Podczas swojej kr?tkiej pracy w waszej dru?ynie, zdarzy?em pom?c tak?e kilku gracz? (nowym, a tak?e tym starszym) w r??ynch rzeczach, jak np. namelock (z nicku Jeet), czy banowanie os?b, kt?re u?ywaj? postaci bez lvl'a do PvP. Na temat mojej pracy u was, kr?tkiej, ale pracy - tyle.

Pozdrawiam :)

Elo
Ban do 30, od 1 maja nie mam internetu, wi?c ?egnam si? z Fani? do wakacji...

Fronczek ... dosta?e? bana na tydzie? raptowanie za Ork Bota .. a nie mo?na u?ywa? bot?w na ots ;d
masz jeszcze inne chary

ostatecznie Infinity zadecyduje

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja bym go odbanowa? najwy?ej jakby do mnie napisa?. Ale jak sie ?egna, to do zobaczenia =d

#Simivar
Jak ty do mnie spamujesz o map?, to don't worry be stupid, ale ... ahhh nie b?d? si? powtarza?, tobie nie pasuje n?dzny dach, my?lisz schematycznie, ?e jeste? g?ownym mapperem, pro elo i dajcie map?. Takie co? w?a?nie u nas nie ma miejsca, Sysek pracowa? na to, ty co? kr?ci?e? byle dosta? map?. Nie wiem, nie b?d? wi?cej tego komentowa?, ale daruj sobie. Mia?e? zrobi? g?upi? wysepk?, to nie chcia?e? m?wi?c, ?e odstraszaj? si? b??dy... M?g?bym wymienia? more and more i tak to nic nie zmieni. Tak to jest z twoim schematycznym my?leniem

Pozdrawiam i zapraszam ;)

#Down, simivar
Daj spok?j, ?a?osny to jeste? ty ;/. Andzia, daj mu warna, ?eby sie przymkn??, bo nic nie wnosi, powtarza sie. -.-"

Ostatnia edycja:

Po ss'ach wida?, ?e OTS lipny ;xx

Simivar i reszta
Przesta?cie tutaj dyskutowa?, bo b?d? zmuszona wstawi? warny za posty nie na temat. Od tego jest PW/gg/inne komunikatory

Gram tam for fun, a u Ciebie nie da si?, bo mapa jest zjebana, exp jest niski bo chcesz mie? OTSa pseudo RPG. Na dodatek dziwnie si? zachowujecie i to, co m?wi?em wcze?niej...

Forum jest od rozmowy, a ?e to temat o FaniaOTS tak wi?c o nim dyskutujemy, je?eli dostan? warna, b?dzie to troszk? ?mieszne (?a?osne?) ;x.

Ostatnia edycja:

Simivar, zgadzam si? z tob?, ekipa OTSa zachowuje si? co najmniej dziwnie.
Nie kt?re bany tam s? za free (m?j zrobilem specjalnie : |)

gz adv?w ;)

Pozdro dla Ognistego kt?ry pad? (by Benitos ;*)

Pozdr?wcie te? Lashleya (last geja[nooba])

@down
A co pisa?em ? chyba napisa?em, ?e m?j ban byl specjalny, czytanie ze zrozumieniem? = o

Cya :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom