• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Pogromcy FaniaOTS!

Wed?ug mnie to Ty nie rozumiesz poj?cia RPG i prawdziwego zaufania w Teamie. Chodzi o to, ?e nie dajemy mapki ot tak. ?eby dosta? mapk? musisz si? wysili?, w?o?y? co? w ?ycie OTS.
Sir Verun chcia?e? bana wi?c Ci to zapewnili?my. Sam da?e? ss'a.

PS. Po co ta dyskusja? Ten temat jest po to ?eby dawa? tu ss'y. Jest zrobiony w dziale zdj?cia, wi?c Simivar ja si? dziwie dlaczego nie dosta?e? warna.

Jak mi teraz dacie ostrze?enie za post nie wnosz?cy nic do tematu to si? chyba poleje...

Our partners and their custom servers:

Wed?ug mnie to Ty nie rozumiesz poj?cia RPG(...)
RPG w nazwie nie znaczy, ?e Tw?j ots jest rpg. Bo to s? jakie? kpiny.
Graj?c tutaj nie zauwa?y?em, cho? troch? tej nutki pi?knej klimatycznej mapy, quest?w przy kt?rych trzeba pomy?le?. Jest tylko maniackie d??enia do wbicia lvla, czyli jak ka?dy inny ots mianuj?cy si? RPG.

Gram tam for fun, a u Ciebie nie da si?, bo mapa jest zjebana, exp jest niski bo chcesz mie? OTSa pseudo RPG.
Mapka jest ?adna jak ci si? co? nie podoba to zostaw to dla siebie nas nie obchodzi co o tym ots s?dzisz, bo widac ma?o si? znasz.
Exp ma?y ? Lol a co chcia?by? 999x ? Exp jest akurat dobrze si? nie za szybko i nie za wolno.Ty grasz na przer?bce evo i jakos nic nie piszemy (runy si? nie ko?cz?, tp) chyba tylko na takich potrafisz gra?.Oczywi?cie nie ka?e ci gra? na fani.

Skills xD
skillo.jpg

Gratuluj? wszystkim awans?w. Macie ciekawe przedmioty, wysokie poziomy... Sam postanowi?em gra?.

Skill to podstawa.
2eeat12.png

Nie wiem czy b?d? gra? regularnie...

Sysek aka pro elo mapper _/

Mo?e wytycz? kilka ra??cych b??d?w w mapie;

1. Kamyki rosn?ce na drzewach _/. Nie m?wi?c o drzewach bezsensownie poustawianych ;)

2. n/c

3. Prawie ka?de zej?cie jest ?le zrobione na tym ots...
Na pierwszym screenie jestem na sqm, na kt?rym si? pojawi?em po wej?ciu na dl w yalahar, lecz na drugim po wyj?ciu NAJS :D

#down2
Mu trzeba najpierw pokaza? te b??dy na zdj?ciach, inaczej nie poprawi, je?li w og?le poprawi, bo tak naprawd? b?dzie mia? du?o do roboty (wszystkie zej?cia).
Oczywi?cie jest na tym ots b??d?w w mapie krocie, ale szkoda czasu na upload... Infinity we? poszukaj se lepszego mappera, bo ten, to jaki? amator...

Ostatnia edycja:

ZANIM ODPOWIESZ NA TEN POST, PRZECZYTAJ GO 5 RAZY, CA?Y!

#Przemo39:
A czy wiesz mo?e, co to znaczy czytanie ze zrozumieniem? Jakby? nie zauwa?y? po s?owie "mapa jest zjebana" jest co? takiego jak przecinek, kt?ry o czym? przecie? musi nas informowa?... Je?eli si? myl?, to mnie poprawcie, ale interpunkcja to jest chyba materia? z pierwszych klas podstaw?wki? Tak samo czytanie ze zrozumieniem...

Specjalnie dla Ciebie, rozkoduj? jak?e trudne do zrozumienia zdanie, kt?re napisa?em we wcze?niejszym po?cie:
Gram tam for fun, a u Ciebie nie da si?, bo mapa jest zjebana, exp jest niski bo chcesz mie? OTSa pseudo RPG. Na dodatek dziwnie si? zachowujecie i to, co m?wi?em wcze?niej...

Na kanciaku gram dla zabawy, na rozlu?nienie.
Na fanii nie da si? gra? jak na Kanciaku "dla zabawy", poniewa?...
mapa jest zjebana, niedopracowana, a wy i tak uwa?acie, ?e ?adnych b??d?w niema
na fanii exp jest niski, poniewa? owner my?li, ?e je?eli ustawi low rate, to ots, ju? b?dzie RPG, a powiem wam, tak nie jest, poniewa? to nie jest Roleplaying (odgrywanie r?l) tylko jeszcze wi?ksze no-life, ?eby by? no1
na dodatek administracja i pro elo owner zachowuj? si? dziwnie i szczeniacko
po wi?cej informacji na ten temat popatrz do poprzednich post?w

Ju? rozumiesz?

To, ?e nie umiesz Przemku znie?? s?owa krytyki o tym, co robisz i gdzie to robisz, to ju? nie moja wina, ja nie mam zamiaru znosi? tego, i? kto? zwie si? "Super otsem bez bug?w na mapie, RPG", je?eli tak na prawd? nie jest, bo wprowadza on ludzi w b??d. Nie lubi? os?b m?wi?cych o czym?, na czym si? nie znaj?.

Wed?ug mnie to Ty nie rozumiesz poj?cia RPG[...]
Nie b?d? Ci t?umaczy? co to jest RPG, bo nie mam na to czasu (nie mam zamiaru go traci?), jednak skopiuj? tutaj tekst, kt?ry kto? napisa? rozpoczynaj?c na TORGu temat o Center of the Multiverse, niestety jak na razie projekt upad? (a mieli duuu?o zajebistych skrypt?w, map? robion? ze staraniem i przez najlepszych mapper?w w Polsce):
Komputerowa gra fabularna (ang. computer Role Playing Game, w skr?cie cRPG) - to rodzaj gry komputerowej, w kt?rej kieruj?c grup? postaci lub pojedynczym bohaterem gracz wykonuje r??ne zadania (ang. quests) otrzymuj?c w zamian przedmioty lub z?oto oraz punkty do?wiadczenia wp?ywaj?ce na statystyki postaci, podobnie jak w tradycyjnych grach fabularnych.
(do tej pory si? zgadza - dopisek: Lemarchand)
(...) Gra ma zwykle przygotowan? z g?ry, cz?sto nieliniow?, fabu??, czasami podzielon? na kilka mniejszych cz??ci (niekiedy zwanych rozdzia?ami). Zazwyczaj niemo?liwe jest uko?czenie danego rozdzia?u bez wykonania pewnych okre?lonych zada?.
(...)
Poniewa? istota gier cRPG jest cz?sto mylnie rozumiana jako zmieniaj?ce si? statystyki postaci, gry z innych gatunk?w bywaj? opisywane jako posiadaj?ce "elementy RPG", mimo i? nie oznacza to tego, co sugeruje nazwa (tzn. odgrywania r?l) a jedynie mo?liwo?? rozwijania i ulepszania prowadzonego przez siebie bohatera lub jednostki (np. si?y, celno?ci, itp.).
Po wi?cej zapraszam .

#Temat:
Pojecha?em na prawie sam? g?r? tej strony, zobaczy?em na screen i ju? widzia?em b??d w mapie, prosz? bardzo, zaznaczy?em, bo pewnie si? nie domy?licie o co chodzi...
egbwoy.jpg

sxknlu.png

Mo?esz mi powiedzie?, sk?d tak du?e drzewo si? tutaj wzi??o? ; o

332o6wz.png

10x6bt2.png

2l8gjs8.png

I wy si? zwiecie profesjonalistami...

#Down:
Ja si? nie k??c?, ja pr?buj? przem?wi? pewnemu Panu do rozs?dku, poniewa? uwa?a on, ?e jego ots jest bez b??d?w, wszyscy s? OK i, ?e jest to ots RPG, chocia? tak na prawd? nie wie on co to znaczy :x

Ostatnia edycja:

TAk serio to troszku zal mi was:/ klucicie sie o jakies szczeguly ja akurat tez dalem kilka screenow ktore byly na mapce a gm jakis tam napisal ze juz naprawione patrze a nic ale i tak gram bo reszta jest spox tylko ten yalahar mnie wkur... sry za wyrazenie wyglada jak ab o.O ale reszta spox serio ;s

fdeouhng6qofukp5lhlx.jpeg

przezucam sie na sword ! xd KTO MA NA SELL EMERALD SWORD TEN Z INQ XD

Ostatnia edycja:

Pozdro dla Ognistego kt?ry pad? (by Benitos ;*)
Ciekawe czy by? nie pad? jakby ci zlurowa? p?? komnaty i oddzieli? ci? od shoote?w/siocher?w. Poza tym Deadly to same nooby p?acz? i wyzywaj? ka?dego kto ich ujebie na Fibuli pvp, a Benitos dosta?by bana i jego gildia te? za trapowanie mnie na dlach (ca?a gildia 200+ nie potrafili poprawnie zlurowa? dli i strapowa? mnie wtedy mia?em 107 lvl), lecz ub?aga? Infinitiego ?e chce rozejmu...., ej no sorry ale na tym ots conajmniej 80% to same dzieci i nieogary. Pozdro

popieram ognistego i uwa?am to samo ^^

poniewa? ta gildia zachowuje si? jak banda 13 latk?w
wyzywa administracje po czym dostaje bany i p??cze

Ostatnia edycja:

Hmm no troch? jest dzieci.Dzisiaj jaki? 100 lvl chcia? mnie blokn?c na dl, ale jako? uciek?em ;D
Wiem, ?e na ots nie ma super mapki posiada duzo b??d?w i brak?w, ale da sie gra? najwa?niejsze jest to ?eby mie? kumpla do gry, bo samemu to kilku godzinach/dniach przestanie si? gra?.Sysek dlaczego wszystkie zdania rozpoczynasz od ma?ej litery ?
Ja na fani gram tylko dla zabawy.Exp mo?e by? tylko ?eby skille szybciej wchodzi?y ;D

80 dista ;DD
screen09042408290140.jpg

Ostatnia edycja:

Stan postaci, taki ma?y ^.^​

fania.png

Niewiem o co wy tu macie wojne, ots jest dobry nie ma ?adnych problem?w, bug?w ots ma afk detecter, czyli mniej bot?w, rozbudowana mapa, questy te? s? fajne, a jak zobaczy?em doj?cie na Morgarotha, to mi si? dopiero spodoba?o, wiem ?e mapa ma niedoci?gni?cia czyli przez okno w budynku wida? trawe chcocia? le?? kafelki, jest takich b??d?w du?o ale, najlepiej zako?czcie j? (wojne) teraz i b?dzie dobrze..

Ju? nie piszcie w sprawie mapy ani ?adnych problem?w..

Ostatnia edycja:

Ognisty ma racj?, rozwali? nam poi team, potem wszyscy popadali jak bloker?w nie by?o takie nieogary i zosta?o nas 5, doszli?my do labiryntu a tam falo pad? i ja na 95 ek bloczy?em w 3 siocher bez pot?w nie siocha? i ju? tp by?o wida? i jedno combo... Szkoda trzeba dzi? wbi? 100lvl zrobi? anni i mo?e na nast?pne poi...
A Deadly prawie ca?ej gildi nale?? si? bany tylko CM boi si? ?e straci dobrych graczy... taka moja opinia za? co? dam pzdr :)

@Simivar
Uczepi? si? jak mucha g?wna...
Pan Mateusz nie odpowiedzia? na post umieszczony tam, tak wi?c zamieszczam go tutaj.
Nie ma obowi?zku odpowiada? na twoja posty.

A teraz do ss hmm pierwszy fakt zjebali z tym oknem ale czy to przeszkadza Ci w grze? Bo mnie si? wydaje, ?e nikt nie patrzy na to okno wcale.
2 ss. To tak woda ze ?ciany hmm a mo?e w ?cianie jest poprowadzona rura kt?ra przecieka xD mo?ne to wykorzysta? do questu jakiego?.
Okno okno skrzynek depozytowych. Mo?e by?o tam stawiane zanim postawione skrzynki? Przeszkadza Ci w czym? to okno? Id? do innego depozytu. Czy zawsze jeste? taki drobiazgowy? Bo na tym Kanciaku te? nie jest idealnie.
Okno ko?o npc od pot?w ty przyznam zjebane, ?e szok.
Ten korze? wed?ug mnie ?adnie si? komponuje i jaki? rybak mo?e na nim przysi??? i po?owi? rybki :)
3 ss. Fakt ma?o ro?lin ale jako? nikomu to nie przeszkadza. Jak biegn? na dragi-dl nie patrze na takie co? wi?c? Po prostu jak by? mia? taki 300 lvl by? tam pochodzi? to by wysz?o niesko?czenie wiele b??d?w.
5 ss. Gz, oby tak dalej...

I wy si? zwiecie profesjonalistami...
Rozwali?o mnie to xD.

Na koniec nie podoba Ci si? ots? ?le Ci na nim? mapa do kitu? to wyloguj si? czy to takie trudne?

@Topic
Bez ss 80 lvl+ Jak by co mog? i?? na poi o ile zd??? wbi? lvl. Powodzenia all w expie.

Ja mam wojne z Deadly, je?eli chcecie powalczy? 90+ i zapraszam do mnie, do guild pisa? w grze, taki sam nick jak na forum, podrodze w Sobote o 18:00 wybieram si? na PoI, z Lashley i moj? gildi?..

Bardzo trudne pocz?tki...
14a8nyp.jpg

Ma?y awans:
2nhmfpj.png

No i ponownie wracam na skill.
2w7fzi1.png

Poziom magiczny...
akuyq1.png

Status
Zamknięty.
Back