Shinshu
Active User
- Liczba reakcji
- 2
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009
Powiem poprostu tyle ze znowu bedzie jak kiedys 20 mp i 15 hp/s
Tak wiec food + RoH + soft boots = 45 mp i 40 hp /s co jest bardzo denerwujace a Royal paladin o poziomie doswiadczenia rownym 200 jest na nightmarach na plusie o okolo 400 cc/h i przy niezlym expie...
PS: Sorry ziomek rozumiem ze znacie mnie jako n00ba ale to nie znaczy ze nie umiem pogadac
Dobrym rozwiazaniem na botterow jest co 25 minutowe wpisywanie kodow komenda. Jezeli nie chce ci sie robic skrypta moge ci przeslac (Ofc nie moj)
Nmzc. :rotfl:Czekam z niecierpliwo?ci? . Mam takie pytania czy b?dzie jaki? balans profesji ?eby wszyscy mieli r?wne szanse ?? Czy softy b?d? dobrze dawa? many jak przysta?o na rpg czy to b?dzie kolejny ots na kt?rym w sms shopie b?d? softy kt?re daj? bardzo du?o i praktycznie z nimi b?dzie mo?na expi? bez wasta ?
Je?li wszystko b?dzie ?adnie zrobione tz. nie b?dzie domk?w wypchanych mpa , g legami , bot?w z softami biegaj?cych po dl/hydrach , gm b?dzie pilnowa? i banowa? za ?amanie regulaminu to z mi?? ch?ci? zagram .
To tyle z mojej strony oczekuj? odpowiedzi z strony kogo? z teamu a nie od "imczarny" i "Shinshu" . Wasza odpowiedz zostanie potraktowana z mojej strony jako spam i zg?oszona do moderatora .
Powiem poprostu tyle ze znowu bedzie jak kiedys 20 mp i 15 hp/s
Tak wiec food + RoH + soft boots = 45 mp i 40 hp /s co jest bardzo denerwujace a Royal paladin o poziomie doswiadczenia rownym 200 jest na nightmarach na plusie o okolo 400 cc/h i przy niezlym expie...
PS: Sorry ziomek rozumiem ze znacie mnie jako n00ba ale to nie znaczy ze nie umiem pogadac

Dobrym rozwiazaniem na botterow jest co 25 minutowe wpisywanie kodow komenda. Jezeli nie chce ci sie robic skrypta moge ci przeslac (Ofc nie moj)
Ostatnia edycja: