• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

ahh.. juz nie moge sie doczekac startu !! :)

Jednak jeszcze troch? poczekamy, radz? si? a? ta nie napala? ;p

HaHa wiedzia?em... wiedzia?em :rotfl: ?e nie b?dzie otwarcia 5 grudnia ;D
Tera bym prosi? Szynszyla itp. ?eby nie komentowali tego co napisa?em :p

Odp: Nowy Norah (norah.pl)

Niestety jeszcze nigdy nie by?o z Norah'em aby update lub inna wa?na rzecz w tym przypadku otwarcie serva, by?o na czas.. ; / Dlatego Kisiel je?li chcesz aby server dzia?a? 5 grudnia pisz ?e server b?dzie dzia?a? 20 listopada. ; )

No nic b?dziemy czeka? dalej..

@Kisiel
Mo?na wiedzie? jakie rzeczy masz zamiar teraz dorobi?? Questy, expy itd..

Z d?ungl? poczekam a? do Tibii 8.6 bo wtedy dojd? nowe grafiki i potwory.

Dzi? zacz??em robi? podziemia zmutowanych (te na zach?d od Pont Vanis, potwory z Yalahar). Zostan? przerobione w 100%, dodane nowe respy, co? dla VIP i quest zwi?zany z tym miejscem, kt?ry wykonany bez konieczno?ci opuszczania podziemnego imperium.

Zostanie nakr?cony film z tych teren?w, napisana historia i przedstawione na forum.

Og?lnie to nastawiam si? na edytowanie obecnych teren?w.

Wida?, ?e ten ots przygotowuje zgrana ekipa [ nie to co ek ]. Tam ci?gle by?o info, ?e za chwile itp. Tutaj napisa? czas nieokre?lony i to wystarczy - szczerze to si? z tego ciesze. Macie czas na dopracowanie szczeg???w itp :)
Z niecierpliwo?ci? czekam na ots'a

Ki?l?
jakis taki bardzie przyblizony czas powstania otsa?
nie wiem czy mam w chwili obecnej grac na inym otsie czy nie tracac czasu siedziec na rl lub szpialc w Fife lub NHL ?
i co zamierzasz dorobic?
post man quest?!
przeca najkrotsze jego wykonanie ma 9 dni ! (jesli to ten z rla xD)
i taki pomysl ci podam:
taki do glowy mi przyszedl to go powiem (wrzucilem go do swojej mapy) "zrobienie Warlock Castle jako np oddzielna wyspa gdzie jest w h.. wrli i infernalistow a pod ziemia jest np quest na jakis itemek"
2 pomysl-podziemne miasto , ciezkie do znalezienia ale warto byloby tam byc
mozna by tam bylo kupic jakis super rzeczy typu dsm'ka (rowniez wprowadzilem do swojej mapy :D)

Witam.
Dobry pomysl z post man quest :D
Na expowiskach powinny byc skrzynki do lootbagow dostepne po wykonaniu tego questa.
A i Killer.. nie jestem taki jak ci sie wydaje O_o

Elo elo no i zamiast 5 grudnia mamy zero :D

to i lepiej mapka bedzie lepsza i wiecej bajer?w :P niah niah :]

PZDR szynszylasty zawsze sie tu rozpisujesz czasami nie na temat ale tam gdzie cie nie ma to zawsze sie znajdziesz :D

Czarny aj aj Banik ?:D

Killer Knight : wiesz jak to jest nadzieja matka g?upich... ale wkoncu kiedys wystartuje czy tak czy tak :D

PS. A ja sie tam napewno zjawie :D:D

Rootek ale CM bedzie?
Tholiam ile dziennie robisz mape itd?

no ots zapowiada si? ?wietnie mo?e wbije tam z ekipa mapa tez ?adna

PoZdro

Pora?ka! czekam na niego ju? bardzo d?ugo a mia? byc 5 grudnia, ile mo?na jeszcze czekac?!jak nie byli?cie pewni ?e na pewno wystartuje 5 grudnia to mogli?cie nie napalac graczy...
Ziooom to problemy nie zalezne od nich... to wina firmy hostingowej wiec nie obwiniaj ich i naucz sie czytac

Pora?ka! czekam na niego ju? bardzo d?ugo a mia? byc 5 grudnia, ile mo?na jeszcze czekac?!jak nie byli?cie pewni ?e na pewno wystartuje 5 grudnia to mogli?cie nie napalac graczy...

My gotowi byli?my ju? we wrze?niu, ale oni nie.

Root, jak mi?o Ci? widzie?. By?e? jedn? z os?b, kt?ra wprowadza?a mn?stwo kolor?w w szary ?wiat noraha :D :)

radzilbym wam pisac posty na temat (up)

we wrzesniu??!?!!
czemu nie mogli odpalic otsa?!

Moim Zdaniem (Szymon Flababocie) jesli bylyby 4 tryby pvp [n-pvp, pvp, pvp-enfo, war] na serwa kazdy by wbijal... Wtedy duzo os?b po prostu rezygnowalo, bo co tu mowic, widzialem <chyba> twoje inne otsy i jakos nie chcialo mi sie grac na pvp gdzie frag 4-8h... Zrob tak jak mowie hehe

?ledz? ten temat ju? od kilku ?adnych dni : ) czekam na ponowne odpalenie Ots`a :D
`Mr.Dawoss

Ja te? obserwuje temat ,a gra?em na naprawde wielu ots i jestem ciekaw czy ten mnie czym? zaskoczy.Zapowiada si? ciekawie jak wi?kszo?? serwer?w szkoda ?e potem nic z nich nie wychodzi (np.EK)...

Nie wiem czy to pytanie by?o ju? zadane ale c?? . . . B?dzie darmowe Premium Account ?

W przypadku Norahu tak nie b?dzie, przemawia za nami do?wiadczenie i dob?r sprawdzonych os?b. Mamy swoje regu?y i nigdy ich nie naginamy.

Norah ju? kiedy? istnia?, lecz teraz wraca ze zdwojon? si??, nowe questy, tereny, NPC i potwory.

Nie wprowadzamy wszystkich nowo?ci 'na raz', wszystko dok?adnie sprawdzamy ?eby w przysz?o?ci nie by?o komplikacji i nie wiedzie? co z czego si? wzi??o.

Norah to jedyny serwer na kt?rym otrzymujesz jednocze?nie darmowe konto premium, questy typu 'pomy?li i pogadaj z npc', a nie tylko id?, zabij i zapomnij, otrzymujesz r?wnie? doskonale wykonan?, spor?, map?, pe?n? zagadek i niewyja?nionych tajemnic, najazdy zwi?zane z histori? RPG (ko?c?wka pierwszej edycji Norahu, atak nieumar?ych), wszystko co tu znajdziesz - dzia?a.

Druga edycja Norahu mo?e zosta? oznaczona jako wersja - stable, ta pierwsza jako beta. Teraz wiemy co si? liczy i na co warto stawia?. To co nas zabi?o za pierwszym razem to klient z w?asnymi przedmiotami, teraz wiemy, ?e nie warto w to inwestowa?.

Mo?e nied?ugo spotkamy si? na jakim? Test Serwerze...

Status
Zamknięty.
Do góry