• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

No no widze ladnie sie server robi. A z MLS znow bedzie tak jak wczesniej ten quest u npc Mower.A no wlasnie zamiast tego satan questa tzn chodzi o nagrody bo nie bedzie tych innych itemow beda jakies inne tak jak na inq?

PS : Jeszcze 5 dni !

Ki?l?, czy bedzie tajemnicze zejscie na rooku? (bo w rl jest takie fajowskie cos obok banku i tam jest duzo fieldow xD)

Nie uwazacie ze norah powinien wystartowac troche pozniej? 5,6 grudnia to dzien ktory powinnismy spedzac z rodzina a niektorzy nie moga zaczac 5 grudnia i moga stracic szanse by byc najlepszym bo beda z rodzina i nie przystalo zabardzo zeby w takie dni grac w tibie :|

Moim zdaniem weekend to najlepszy czas na start servera bo wieksosc osob siedziw domu i nie zapominajmy o tym ze w tibie graja "dzieci" w wieku 10-18 lat i dni robocze musza poswiecic na szkole/nauke wiec wtedy ciezko jest im spedzac duzo czasu przed monitorem :D

Aha i mozna prosic Mefetor'a o jakas mapke Mainland'u zeby wybadac teren ? :):)

PozdrO Arth :)

@ Arth
O ile dobrze pami?tam to sam masz 17-18 lat lat albo mi si? co? pomyli?o. Przez to co napisa?a? r?wnie? obra?asz Ki?la kt?ry ma 18 lat, a dla mnie cz?owiek kt?ry/a ma 19+ lat i gra w Tibie jest chory.. Bez obrazy dla tych co kryteria si? zgadzaj?.. Ale jest co? takiego jak praca, dziewczyna, si?ownia. Przyk?adem jest Lord'P. jak on wygl?da OmG... ; )

@Topic
...Mi czas odpowiada w ko?cu to weekend.

Ostatnia edycja:

Nie uwazacie ze norah powinien wystartowac troche pozniej? 5,6 grudnia to dzien ktory powinnismy spedzac z rodzina a niektorzy nie moga zaczac 5 grudnia i moga stracic szanse by byc najlepszym bo beda z rodzina i nie przystalo zabardzo zeby w takie dni grac w tibie :|

Ju? nie pami?tam, kiedy ostatnio zgadzali?my si? w jakiej? kwestii ; )

To ja si? zapytam 3 raz, mo?e w ko?cu zobacz? odpowied?.

1. B?dzie quest na Helmet of the ancients?
2. B?dzie mo?na zdoby? nightmare/necro shielda?(np. za 2k ess)
3. B?dzie jakis quest czy jakakolwiek mo?liwo?? zdobycia hellforged axe, obsidian truncheona lub emerald sworda? (ale nie tylko wyloocenia z feru)
Odpisz chocia? tak/nie ...
Pozdrawiam.

Nie chc? si? dowiedzie? od razu jak go zrobi?, gdzie itp tylko og?lnie czy b?d? te przedmioty do zdobycia z jakiego? questa.

@up
B?d? ale nie na starcie. Wszystko b?dzie.

norah3.png

I jeszcze co? od fana Norahu:

Ostatnia edycja:

te ale zrob cos z tymi bagnami bo one takie biedne i monotonne :d
a tak poza tym to nawet spoko

Ty mikolaja spedzasz z rodzina?... Nie ma co rodzinne swieto.
Fajna mapa tlyko pamietam ze male respy bardzo mnie wkurzaly np. undead dragi... respilo sie ich tlyko okolo 6 sztuk to stanowczo zamalo dobrze by bylo jesli bys powiekszyl tego typu expowiska.

@ Arth
O ile dobrze pami?tam to sam masz 17-18 lat lat albo mi si? co? pomyli?o. Przez to co napisa?a? r?wnie? obra?asz Ki?la kt?ry ma 18 lat, a dla mnie cz?owiek kt?ry/a ma 19+ lat i gra w Tibie jest chory.. Bez obrazy dla tych co kryteria si? zgadzaj?.. Ale jest co? takiego jak praca, dziewczyna, si?ownia. Przyk?adem jest Lord'P. jak on wygl?da OmG... ; )
@Topic
...Mi czas odpowiada w ko?cu to weekend.

Moim zdaniem to ty jestes chory ze w tym wieku grasz. Teraz powinienes latac za pilka, isc na sanki i tego typu zabawy. A dla 18-19 letniego czlowieka tibia to moze byc odpoczynek od szkoly/pracy i tyle.

Mapka si? nie zmieni?a oczywi?cie opr?cz dodania Rookgardu, pana od filmiku nie kojarz? ale filmik ca?kiem ca?kiem bior?c pod uwag? dost?pne ?rodki. Swoj? droga ju? nie mog? si? doczeka? soboty, mam nadzieje ?e serwer ju? od pocz?tku uzyska popularno?? na jak? zas?u?y?.

Miko?aja sp?dza? z rodzin?... haha tera to ?e? pojecha? go?ciu ;D Jak masz urodziny to te? tylko mama i tata przy tobie s??? Nie wiem jak ty ale ja np. jak jest sylwester to sp?dzam go z kumplami, a miko?aja wog?le nie obchodze jako? specjalnie bo pewnie jak wiekszo?? w niego nie wie?e ;p

Killer
moze ty nie spedzasz czasu z rodzina ale niektorzy, zamiast siedziec przy komputerze to wola siedziec w gronie rodzinnym
i co ma do tematu twoja wiara w mikolaja?
wierzy kto chce i wielkim szpanem nie jest napisanie takiego czegos

W dawnej edycji regularnie na orc fortress respil sie orc warlord z ktorego leciala jakas czesc amazon setu ktora byla warta u npc 140~cc
Zostanie to zmienione?

@Killer
?wi?ty Miko?aj jest osob? biblijn?. Pomaga? s?abszym, a wszystko co mia? odda? biednym. Aktualnie oczywi?cie nie istnieje ale dla osoby kt?ra jest Chrze?cjaninem on zawsze gdzie? jest.. Dla mnie ?wi?ta to jest czas kt?ry mo?na sp?dzi? mi?o z rodzin?.. Na wikipedi wpisz ?wi?ty Miko?aj i przeczytaj " Hiostria Postaci ".

@Topic
Tego autora tzn fana norahu nie znam. Piosenka te? taka za spokojna dla mnie ale zawsze chocia? jednego gracza zach?ci ; ).

To kto? b?dzie gra? na rookgaardzie czy nie? ; p

Co do tego ile kto ma lat nie obrazam nikogo i nie mailem takiego zamiaru. Wiek na gre nie ma znaczenia. Wazne jest to czy ma sie w tym umiar i potrafi sie znalezc czas na inne rzeczy. Mialem na uwadze tylko to ze w dni szkolne ludzie sie ucza i pozniej czesto maja jakies dodatkowe zajecia np. jakies treningi/basen/korki/spotkania z kumplami/dziewczyna itd. (nie twierdze ze w weekend tez nie ma takich zajec) ale w te dwa dni jest wiecej czasu na wszystko. Mialem tylko to na uwadze :) Jesli nie zauwazyles to uzylem " " do wyrazu "dzieci" bo nie kazdy uwaza sie za taka osobe i nie kazdy zachowuje sie i wyglada na taka. Wielu zachowuje sie lepiej i madrzej niz niejeden dorosly :) ale przepraszam jesli kogos urazilem.

Pozdro Arth :)

Ostatnia edycja:

Pami?tacie CM Nawcia? To on jest autorem filmu :P

OMG, ju? wtorek :| a tu tyle roboty jest jeszcze.

Korzystaj?c z okazji chcia?bym poinformowa?, ?e nie wszystkie nowo?ci zostan? wprowadzone jednocze?nie na starcie poniewa? nie chcemy dozna? jakie? awarii na samym pocz?tku bo sko?czymy tak samo jak EK ;p

EDIT:

Z powodu wprowadzenia op?aty instalacyjnej za serwer dedykowany C-05G przez firm? OVH jeste?my zmuszeni poinformowa? o zmianie daty otwarcia serwera na bli?ej nie okre?lon?. Firma OVH znana jest z organizacji cz?stych promocji, wi?c czas oczekiwania na otwarcie Norahu zapewne nie b?dzie d?ugi. Natomiast je?li promocja taka nie nast?pi w najbli?szym czasie prze?kniemy gorycz wysokich koszt?w i pokusimy si? o zakup serwera na miar? naszych oczekiwa?.
Z wyrazami wsp??czucia poddenerwowany Team Norah.pl

KOMENTARZ:

KUUUWAAA ^$%^#$@%@#%##$@@$# UJE

Przepraszam

Ostatnia edycja:

Pozostaje powiedzie?, ?e jeste?my z Tob?. Je?li by? organizowa? akcj? charytatywn? na noraha, to ch?tnie wy?l? sms'a ;)

@up
omfg tu sie o czyms innym pisze a nie o jakims noobowskim otsie
@topic
nie badz wulgarny
zdarza sie

Ten czas na pewno nie b?dzie dzia?a? na nasz? nie korzy??.
Dorobimy mapy, nowych quest?w, akurat jest okazja zrobi? postman quest na norahu.

Wi?c reasumuj?c - czekamy na najwi?ksze wydarzenie roku 2010 jaki b?dzie otwarcie serwera, no chyba ?e zrobi? promocj? w OVH na ?wi?ta ;) ale to te? si? podczepimy pod rok 2010, ?adnie brzmi.

Status
Zamknięty.
Do góry