Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Zale?y jaki gatunek lubisz. Je?eli chcesz anime na d?ugo, to mo?e Katekyo Hitman Reborn (komedia, dramat), D.Gray - man (komedia,dramat,romans) albo stary dobry Naruto XD Chocia? tego ostatniego nie polecam, bo nudne xp Mo?esz te? wzi?? si? za hmm jak niekt?rzy to nazywaj? "tasiemca" ; o Bleach. A je?li lubisz kr?tkie anime (24-30 odcink?w), to polecam Fate Stay - night(dramat,romans,akcja,komedia), Skip beat!(komedia, romans) albo Love Hina (osobi?cie jeszcze nie obejrza?am, ale zapowiada si? interesuj?co.)Je?li jeste? fanem etoryki (w co w?tpi? ;p) to polecam Golden boy. Nawet jak jeste? antyfanem erotyki, to sporo si? przy tym b?dziesz ?mia? XDTaaa Hajime no Ippo jeszcze nie dawno mia?em si? wzi??? za ogl?danie tego, ale jak powiedzia?e?. Wydaj? si?, ?e anime o sporcie nie mo?e by? fajne <--- ?wi?ta racja pass!
Ogl?da?em na anime online i zrazi?o mnie tam wszystko: kreska, postacie, jako??, fabu?a a nawet czcionka w napisach i ich kolor. Jeszcze raz pass i nikt mnie nie nam?wi.
A tak nawiasem... Czy kto? mo?e mi poleci? jakie fajne anime, bo si? boje, ?e mi na d?ugo powy?sza lista nie starczy![]()
Jak dla mie, to nie jest poradnik "Jak rysowa? mang??" tylko "Jak zmieni? swoj? kresk? na narzucon? w tej ksi??ce?". Ale to moje zdanie. Jeszcze nie widzia?am tej ksi??ki, wi?c oceniam troch? w ?lepo. Jednak chyba nie b?dzie mi potrzebna. Rysowa? mang? nauczy?am si? sama i mam swoj? okre?lon? kresk?, kt?rej u?ywanie jest dla mnie wygodniejsze, ni? gdybym mia?a nauczy? si? rysowa? inn? metod?. Ale ta ksi??ka jest pewnie dobra dla pocz?tkuj?cych, kt?rzy jeszcze szukaj? swojego sposobu na rysowanie. No c??, nied?ugo Polska zaroi si? od mangak?wOp?aca si? to kupi?? I co jest w tej gaziecie ciekawego?
Ja pierwszy raz s?ysz? ten tytu?, jednak nie wiem, jak inni. Ale mo?e te? obejrz?, ot tak dla pr?by. Du?o ma odcink?w? Jak du?o, to sobie odpuszcz?.krecioo napisał:A teraz pytanko ogl?da? kiedy? kto? anime o tytule Jigoku Shoujo Mitsuganae. Je?li tak to czy jest warte polecenia, bo obejrza?em pierwszy odcinek i mam mieszane uczucia. Najbardziej w pierwszym odcinku spodoba? mi si? op
Przylepi?, czyli...?Dyskusja cieszy si? du?ym zainteresowaniem, postanawiam przylepi? temat.