K
Krecioo
Guest
Odp: Anime/Manga etc.

Papa...
W?tpi?, ?e kto? zacz?? ogl?da? Naruto Schippuuden przed obejrzeniem podstawki (a je?li tak to jest dziwny). Mo?e po prostu chodzi?o mu o to, ?e obejrza? Naruto i p??niej Naruto Schippuuden i dopiero Schippuuden go znudzi?. Mi te? podstawka w miar? si? podoba?a (mo?e dlatego, ?e gdy ogl?da?em Naruto to podoba?o mi si? ka?de anime bez wyj?tku, teraz wybrzydzam) a w po?owie Schippuudena odpad?em. W NS najgorsze by?y fillery i niepotrzebne rozci?ganie odcink?w...Tak ogl?dam posty i widz?, ?e niekt?rzy m?wi? "naruto jest g?upie" poniewa? popatrzy?em na shippudena i mi si? znudzi?....
Fabu?a jest fajna, ale mogli j? zamkn?? w maksymalnie 50 odcinkach.Fabu?a bardzo fajna jak dlamnie...
Najpierw przeczytaj sobie co to jest bajka a potem pisz posty na forum. Jak ju? to mo?na powiedzie?, ?e anime jest kresk?wk? (cho? nie jest).Anime to taka bajka
Nie z komiksu tylko z mangi...powstaj?ca z komiksu
Nie wiem czemu przyj??o si?, ?e komiksy (nie mangi) s? o super bohaterach... Komiks mo?e by? o wszystkim.A wszyscy wiemy, ?e pierwsze komiksy by?y o super bohater'ach
Wcale nie...Komiks to co?, co powinno by? "sajens fikszyn"
?e dla ciebie... W Japonii jest inna kultura, ludzie maj? inny spos?b bycia a co za tym idzie ogl?daj?/czytaj? inne rzeczy. Dla nich np. nasze "M jak mi?o??" to istne idioctwo. A anime s? tworzone dla Japo?czyk?w a nie dla szanownego pana Areal'a, wi?c je?li mo?esz nie komentuj...Dlamnie ANIME w kt?rych pokazujemy "mi?o??, dramat, chodzenie do szko?y, pogaduchy" to istne idioctwo...
Po co? Po to ?eby nasza ukochana telewizja polska zarabia?a kas?...Wko?cu po co nam w takim razie nasze ukochane "M jak mi?o???".......
Masz racj?, niekt?re si? na prawd? nudz?...Ogl?da?em wiele ANIME, ale szczerze powiem - ?e si? nudz?...
S? gusta i gu?ciki. Mi si? DB podoba?o... Poza tym to jest klasyk i nie ka?dy go docenia.Dragon Ball? Pono? fajne. Dlamnie nie.
Mi te?Bleach? Ogl?da?em ale mi si? znudzi?o...
A czy kto? pr?buje ci? poni?a?. Je?li nie chcesz to nie ogl?daj. Mi si? Clannad bardzo podoba? i uwa?am t? seri? za najlepsz? harem?wk? jak? przysz?o mi ogl?da?.Clannady itp? - nie poni?ajcie mnie...
Wida?, ?e znasz bardzo ma?o anime, a jak to m?wi? "Nie znasz si?? To sied? cicho!". I radz? ci na przysz?o?? si? tego trzymaj.Spo?r?d wszystkiego moge wymieni? tylko NARUTO, potem BLEACH'a a na ko?cu Dragon Ball'a.
A oto moje zdanie o twoim zdaniu.Tylko m?wi? "swoje" zdanie.
Papa...