• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Anime/Manga etc.

Status
Zamknięty.
Odp: Anime/Manga etc.

A co do kr?tkich anime (mniej ni? 15 odcink?w) to kt?re wam si? najbardziej spodoba?o? Mnie wci?gn??o Hellsing :P A OVA Hellsinga te? dobre, ale jeden odcinek trwa 50 minut, wi?c nie chce mi si? tak du?o buforowa? :P

Our partners and their custom servers:

Je?eli co? z anime mia?bym poleca?, na pewno znalaz?by si? dwa tytu?y, Death Note i Code Geass (jako wyr??nione by si? znalaz?o si? Elfen Lied ;)). Death Note, to jak dla mnie klasyka. Wspania?a fabu?a oraz genialnie ukazane osobowo?ci Raito i L`a. Po ?mierci anime troch? spada w moim rankingu, ale i tak oceniam je bardzo wysoko :).
Co do Code Geassa, jest to najlepsze anime, jakie mia?em okazj? ogl?da? (a ogl?da?em sporo) skomplikowana, ?adnie powi?zana fabu?a, do tego kreska trzech znanych pa?, kt?ra po prostu "rz?dzi". ?ycz? mi?ych chwil, sp?dzonych na ogl?daniu ;]
Co do Elfen Lieda... anime, kt?re potrafi targa? uczuciami widza. Nie nale?? do najbardziej uczuciowych go?ci, jednak par? kresek tego anime, po??czone z genialn? muzyk? wp?ywa?o na moje uczucia.

A ja nie bende pisal ile anime widzialem bo jest ich ponad 50 ^^ a takze pozapominalem paru nazw
Ja teraz ogladam Love Hina Asura Cryin i K-Ona ^^

PS: Wiecie moze co to za anime gdzie byla taka nauczycielka co rozdawala ucznia karmelki za dobre zachowanie bo chcialem se obejrzec jeszcze raz

to bylo myself;yourself i tak jak /\ widzialem tez ponad 50 anime ^^ najlepsze bylo myself ureslf clannad i after srory(hociaz 2 seria byla troche dziwna) nana i takie anime o rodzinie bogow (nie pamientam juz nazwy)

Hmm czytaj?c ten w?tek, doszed?em do wniosku, ?e spr?buj? i z tym gatunkiem. Wi?c mo?e by kto? mi poda? jaki? tytu? Anime, kt?re nie jest d?ugie (20-30, g????ra 40 odcink?w), a jest ciekawe. Takie mo?na powiedzie? wprowadzenie mnie w ?wiat Anime. Wi?c czekam na jakie? tytu?y i kr?tkie opisy anime.

Pozdrawiam.

Miki2021 ja ci polec?:
-Toradora! =>
-K-ON => Opowiada o 4 dziewczynach kt?re otwieraj? klub muzyczny. ?wietne anime produkowane przez Kyoto Animation. Dopiero wychodzi, w czwartek sz?sty odcinek.

A teraz co? ode mnie czy kto? ogl?da? mo?e serie anime Da Capo. Bo chc? to obejrze?, ale nie wiem czy warto. Ja zawsze ogl?dam anime do ko?ca (taka zasada :D) wi?c troch? by si? z tym m?czy? bo to ma 4 serie bo 24 odcinki.

Miki2021 ja ci polec?:
-Toradora! =>

Wiesz toradora jest nawet dobra a raczej SWIETNA wciagnela mnie bardzo i ciagle czekalem na next odcinki lecz puzniej robi sie nudne troszke.

Jesli lubisz akcje to polecam ci
Chrono Crusade

Jesli Komedie to Golden Boy Love hina

Jesli jakies Ecchi no to Kanokon

Jesli jakies robo super hiper costam no to Asura Cryin i Full Metal Panic

Jesli jakas nowelke no to Clannad Suzuka (malo znane lecz warte obejrzenia)
Love hina Myself Yourself

Jaesli jakies muzykantne ^^ to jak kolega up polecak K-ona i Nane

Moglbym tak bez konca ale nie bende pisac wiecej narazie ^^.

To mo?e i ja opowiem swoj? histori? ogl?danych anime. Jak wi?kszo?? zacz??em od Dragon Balla. Ach pami?tam jak z kumplem jedyni w szkole uzbierali?my 1 seri? kart...Ale wracaj?c do tematu, w mi?dzy czasie lecia?o "Rycerze Zodiaku" jednak w tym momencie nie zbyt mnie to poci?ga. Jako przedostatnie ogl?da?em Naruto, ka?dy zna, ka?dy wie jakie jest. W?a?nie sko?czy?em "Death Note", na kt?re trafi?em metodom wyliczanki z listy Uncrossa (Za co wielkie dzi?ki Ci mistrzu), kt?re bardzo polecam.
I mam teraz do Was pytanie jakie anime jest warte obejrzenia, zale?y mi na fabule ale tak?e na tym by nie przynudza?o...
Pozdrawiam
Deaven

Heh. Niestety m?j ang nie jest dobry... Wr?cz jest z?y i tutaj wysun? pytanie czy kto? zna jak?? stron? z napisami do anime. Lub stron? do ?ci?gni?cia ju? z napisami. Szuka?em po torrentach, ale nic nie znalaz?em.

Pozdrawiam.

Heh. Niestety m?j ang nie jest dobry... Wr?cz jest z?y i tutaj wysun? pytanie czy kto? zna jak?? stron? z napisami do anime. Lub stron? do ?ci?gni?cia ju? z napisami. Szuka?em po torrentach, ale nic nie znalaz?em.
Pozdrawiam.
Nie znam stronki z napisami, lecz gor?co polecam:

S? tam anime, oczywi?cie nie wszystkie s? godne uwagi ale znajduj? si? tam te? te dobre: Death Note, Dragon Ball, Bleach...
Plusem jest te? to, ?e nie s? one na serwisie Megavideo lecz sevenload dzi?ki czemu nie ma limitu ogl?dania.
Pozdrawiam
Deaven

I mam teraz do Was pytanie jakie anime jest warte obejrzenia, zale?y mi na fabule ale tak?e na tym by nie przynudza?o...
Obejrzyj sobie K-ON ?wietne anime o czterech dziewczynach kt?re chc? ratowa? klub muzyczny. Nie b?d? ci wi?cej pisa? ?eby ci nie zniszczy? zabawy.

Anime ma na razie 6 odcink?w, ale co tydzie? wychodzi jeden nowy (w czwartek w Japonii, pi?tek jest ju? po angielsku a w sobot? zwykle wychodz? polskie suby).

Ostatnia edycja:

Przed chwil? obejrza?em pierwszy odcinek "Death Note" i musz? przyzna?, ?e mnie to zainteresowa?o i to bardzo. Ryuuk podst?pny b?g heh. Niestety dzisiaj si? musz? uczy?, ale z pewno?ci? obejrz? jeszcze jeden odcinek dzisiaj.

Pozdrawiam.

Trzeba tu od?wie?y? bo si? za cicho zrobi?o :) A wi?c czy kto? ogl?da? anime pod tytu?em Saikano. Je?li nie bardzo polecam. Anime opowiada o ch?opaku, normalnym liceali?cie oraz o nie?mia?ej i niezdarnej dziewczynie kt?rzy zakochali si? w sobie. Kiedy wracali z randki (chyba z randki ju? nie pami?tam) dziewczyna zosta?a zatrzymana przez ludzi z wojska i zmieniona w bro? ostateczn?. Wspania?e anime opowiadaj?ce o uczuciach, mi?o?ci i wojnie. Nie mam zwyczaju p?aka? podczas ogl?dania anime i tu nie by?o wyj?tku, ale ono jako pierwsze zadzia?a?o na mnie tak, ?e jestem w stanie melancholii. Je?li kto? lubi smutne historie o mi?o?ci to gor?co polecam.

Przed chwil? obejrza?em pierwszy odcinek "Death Note" i musz? przyzna?, ?e mnie to zainteresowa?o i to bardzo. Ryuuk podst?pny b?g heh. Niestety dzisiaj si? musz? uczy?, ale z pewno?ci? obejrz? jeszcze jeden odcinek dzisiaj.
Pozdrawiam.

Dobry wyb?r :) Moim zdaniem Death Note to klasyka anime i nikt nie mo?e sie nazwa? fanem nie ogl?daj?c tego (ostatnio nawet axn wypuszcza? kin?wki :)
Je?eli Death Note Ci si? spodoba?o, jestem wr?cz pewny, ?e Code Geass te? Ci? wkr?ci...

Dzi?ki wielkie! Ju? po 1 odcinku mi si? podoba! B?dzie co robi? przynajmniej, bo druga po??wka na zawodach jest. ;d

Pozdrawiam i polecam Code Geass!

tez niedawno widzialem death note tylko koniec mnie zaszokowal^.^

polecicie mi cos w stylu Love hina albo Peach Girl??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom