• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Zagadki

Status
Zamknięty.
Wow, niez?e, niez?e. :D Gratulacje Worostin.

Widz?, ?e wszyscy wstydz? si? zada? zagadk?. Ja nie mam wstydu. <rotfl>

Pewnego dnia Frox szed? chodnikiem (dziwne nie?), na kt?rym by?o pe?no ludzi. Frox wyr??nia? si? od reszty tym, ?e mia? pi?? st?p. Dlaczego nikt na niego nie zwr?ci? wi?kszej uwagi (dupcie te? nie xD).

Pytania dodatkowe:
Czy Frox za?o?y? raz w ?yciu obuwie i wygl?da? normalnie?
Czy wszyscy bali si? na niego spojrze??
Gdzie szed? Frox?
Co mi zrobi po napisaniu o nim kolejnej g?upiej zagadki?

Pytania dodatkowe:
Czy Frox za?o?y? raz w ?yciu obuwie i wygl?da? normalnie?Yeah ,gdy? tak podopowiada?a mu intuicja
Czy wszyscy bali si? na niego spojrze?? Nie ,gdy? czym jest ?wiat bez dziwade?? : p
Gdzie szed? Frox? Do Fraglesa skopa? mu dupsko za te zagadki :P
Co mi zrobi po napisaniu o nim kolejnej g?upiej zagadki? J.w.

Rotfl. Twoje zagadki dobijaj?.
Na g??wne pytanie nie znam odpowiedzi =p

Widz?, ?e wszyscy wstydz? si? zada? zagadk?. Ja nie mam wstydu. <rotfl>

Pewnego dnia Frox szed? chodnikiem (dziwne nie?), na kt?rym by?o pe?no ludzi. Frox wyr??nia? si? od reszty tym, ?e mia? pi?? st?p. Dlaczego nikt na niego nie zwr?ci? wi?kszej uwagi (dupcie te? nie xD). niemam poj?cia

Pytania dodatkowe:
Czy Frox za?o?y? raz w ?yciu obuwie i wygl?da? normalnie? no a jak :D
Czy wszyscy bali si? na niego spojrze?? nie bo on niemia? sdk? :D nie no ?artuje niewiem
Gdzie szed? Frox? skopa? ci dupsko za zagadki
Co mi zrobi po napisaniu o nim kolejnej g?upiej zagadki? nic i jeszcze raz nic

hehe :D no fajne fajne ale czy som sensowne odpowiedzi??

@UP
Nie pisz? zagadek, na kt?re nie ma odpowiedzi... Te sensowne r?wnie? si? znajd?. Ostatnia, kt?r? napisa?em ma jedno rozwi?zanie... niestety nikomu nie uda?o jej si? jeszcze rozwi?za?. Mo?e czas nam przyniesie kogo? kto sprosta tej zagadce, a kt?ra w rzeczywisto?ci jest bardzo prosta. Nigdy nie bierzcie pod uwag? moich pyta? dodatkowych, bo wprowadzaj? w b??d i po przeczytaniu ich wasze spojrzenie na odpowied? jest skierowane w z?ym kierunku.
Powodzenia w prostowaniu ostatnich zwoj?w m?zgowych. =]

Pozdro dla nEMO & partaczy.

Budynek mieszkalny ma 2 kondygnacje, po 3 mieszkania na ka?dej. Pa?stwo Szarzy mieszkaj? w ?rodkowym g?rnym mieszkaniu. Niebiescy mieszkaj? dok?adnie nad Br?zowymi. Je?li Zieloni mieszkaliby na g?rnej kondygnacji, to mieszkaliby obok Niebieskich. Biali zajmuj? mieszkanie na lewo od Zielonych albo na dolnej albo na g?rnej kondygnacji. Czarni mieszkaj? na kondygnacji g?rnej.

Wska? lokalizacj? mieszka? wszystkich lokator?w. :D:D:D:D::D

?atw? Czy Kto? Rozwi??e??(mnie) :P

?Nieweim czy ona by?a ale dam te? tak?

Trzech ojc?w i trzech syn?w zjada?o jab?ka ze swego sadu. Ile co najmniej jab?ek zjedli, je?li ka?dy z nich zjad? co najmniej jedno?

Kierowca Fiata ma brata , lecz brat kierowcy fiata nie ma brata kim jest kierowca fiata dla brata??

Anna k?amie w ?rod?, czwartek, pi?tek, sobot? i niedziel?, a m?wi prawd? w pozosta?e dni.
Stefan k?amie w niedziel?, poniedzia?ek i wtorek a w pozosta?e dni m?wi prawd?.
Pewnego dnia Anna i Stefan spotkali si? na obiedzie. Jedno z nich przyzna?o si?: "wczoraj sk?ama?em/am". Drugie zakrzykn??o: "ja te?!".
Jakiego dnia tygodnia spotkali si? na obiedzie?

Ojciec i jego syn mieli wypadek samochodowy. Ojciec zmar?, a syna przewieziono karetk? do szpitala. Gdy chirurg go zobaczy? krzykn??: "Nie mog? operowa? tego ch?opca, on jest moim synem!".
Jak to jest mo?liwe?

Ostatnia edycja:
Budynek mieszkalny ma 2 kondygnacje, po 3 mieszkania na ka?dej. Pa?stwo Szarzy mieszkaj? w ?rodkowym g?rnym mieszkaniu. Niebiescy mieszkaj? dok?adnie nad Br?zowymi. Je?li Zieloni mieszkaliby na g?rnej kondygnacji, to mieszkaliby obok Niebieskich. Biali zajmuj? mieszkanie na lewo od Zielonych albo na dolnej albo na g?rnej kondygnacji. Czarni mieszkaj? na kondygnacji g?rnej.

Trzech ojc?w i trzech syn?w zjada?o jab?ka ze swego sadu. Ile co najmniej jab?ek zjedli, je?li ka?dy z nich zjad? co najmniej jedno?

By? wnuk, ojciec, syn i dziadek.

Kierowca Fiata ma brata , lecz brat kierowcy fiata nie ma brata kim jest kierowca fiata dla brata??

Z kierowc? fiata jecha?a siostra.

Anna k?amie w ?rod?, czwartek, pi?tek, sobot? i niedziel?, a m?wi prawd? w pozosta?e dni.
Pewnego dnia Anna i Stefan spotkali si? na obiedzie. Jedno z nich przyzna?o si?: "wczoraj sk?ama?em/am". Drugie zakrzykn??o: "ja te?!".

We ?rod?.

Ojciec i jego syn mieli wypadek samochodowy. Ojciec zmar?, a syna przewieziono karetk? do szpitala. Gdy chirurg go zobaczy? krzykn??: "Nie mog? operowa? tego ch?opca, on jest moim synem!".
Jak to jest mo?liwe?

To jest takie g?upie i oczywiste, ?e szkoda gada?. xD Jak ojciec zmar? to zosta?a matka. Chyba, ?e by? z rodziny homo.

Pozdro dla zasysaczy z neta i nie tylko. <rotfl>

masz ?le to z kierowcom fiata i to z k?amstwem :P jeszcze kto? mo?e si? za?apac "D

Hmm... skoro tak m?wisz, ?e to jest ?le... to podaj prawid?ow? odpowied? i wyt?umaczenie. =]

Stefan sk?ama? we wtorek i powiedzia? Ani o tym w ?rod?, poniewa? w ?rody m?wi prawd?. Ania w ?rody k?amie, wi?c mimo ?e we wtorek powiedzia?a prawd?, to powiedzia?a Stefanowi nieprawd?, ?e te? sk?ama?a (we wtorek). I wida?, ?e nie wa?ne, kto pierwszy zakrzykn?? "wczoraj sk?ama?am/em!".

Kierowca Fiata ma brata , lecz brat kierowcy fiata nie ma brata kim jest kierowca fiata dla brata?
Najlogiczniejszym i najrozs?dniejszym rozwi?zaniem (i jedynym?) jest stwierdzenie, ?e fiatem jecha? brat z siostr?. Je?li znasz inn? odpowied? to podziel si? ni?. ;)

Siostr?, a je?eli to jest z?e to nas oszukujesz, bo znam t? zagadk? z ksi??eczki ^^

co do pierwszej zagadki z k?amstwami sorka ja si? pomyli?em :D:P masz racje

co do kierowcy fiata
kierownom fiata by?a sistra

a wcze?niej napisa?e? ,?e z kierowcom fiata jecha?a siostra a nie kirowc? fiata by?? siostra !!!

kura-jajko.GIF

Odpowied? jest jedna: Wg wszechwiedz?cego narz?dzia jakim jest Google pierwsza by?a kura! Jajko pojawi?o si? dopiero w pierwszym kwartale 2005 roku. =]

Pewna dziewczynka uwa?nie przypatruje si? pewnemu przedmiotowi. Trwa to 12 godzin. Pocz?tkowo prawa cz??? przedmiotu jej zainteresowania jest gruba, z czasem robi si? coraz cie?sza. Odwrotnie, lewa strona - najpierw cienka, p??niej staje si? grubsza. Co robi dziewczynka ;)

#down
Ja nie czytam gazet pr?cz "Bravo" ;d

Ostatnia edycja:
Przegl?da newsy w gazecie "Time". :rolleyes:

@UP
Bravo Girl? Czy to nie robi wody z m?zgu? Najlepsze i tak s? pytania do redaktor?w... pami?tam jak to czyta?em na g?os dawno temu w szkole i po ka?dym zdaniu klasa rotfla zalicza?a. :eek: Pytania typu - czy je?li za?o?y?am ch?opakowi kondoma na lew? stron? to nie b?d? mia?a trojaczek? - s? doprawdy zabawne. :D Par? razy przeczyta?em to pisemko i zobacz co ze mnie wyros?o. Kawa? chama. :rolleyes:

Ostatnia edycja:
A ja zadam zagadk? z pewnej ksi?zki kt?r? bardzo polecam, ninejszym: "NAJSTARSZY" kontunu?acja "ERAGON'A"... Wi?c tak, co to jest:

Wysoka gdy m?oda,
Na staro?? maleje,
W oddechu ma wroga,
P?ki jej ?ycie goreje. ( troch? zmodyfikowa?em ?eby ci kt?rzy ksi?zki nie czytali mogli to zrozumie? )

Mo?e jeszcze jedno... Dam zagadk? nie do rozwi?zania:

- Ile stron i ile pami?ci mie?ci si? w Google :D ... tylko mistrz mo?e to rozwi?za?... wiem ?e to g?upie ale najwytrwalej cz?owiek d??y do niemozliwego - powodzenia ( ja obecnie licze has?a w wikipedi bo si? o 150z? zalo?y?em :P )

No dawa? :P

Ostatnia edycja:
Ja? z tat? jechali autem i by? wypadek w kt?rym tata umiera a Ja? zosta? przewieziony do szpitala. Przychodzi lekarz i nagle m?wi:
- O nie! to jest m?j syn
Jakim cudem?? ojciec przecie? ojciec zgin? w wypadku

Bierz pod uwag? ?e on by? prawdziwym jego ojcem i ?e lekarz sie nie pomyli?.

T O M E K to jest dobra odpowied?

Ostatnia edycja:
up
lekarzem by?a matka

d?ugie,napr??one

_u_ <--3 litery

Ostatnia edycja:
Witam.
Dziewczynka wybiera si? na wycieczk?, ma wystarczaj?c? ilo?? jedzenia, ale po drodze wpada do studni. Ile dziewczynka przetrwa w studni, je?eli ma przy sobie jedzenie.

Czekam na odpowiedzi :D

Leci sobie samolot. Do skoku na spadochronie przygotowuj? si? 3 osoby. Jedna z nich wa?y 120 kg, druga 80 kg a trzecia 60 kg. Kto by? pierwszy na ziemi?

Status
Zamknięty.
Do góry