Pytania dodatkowe:
Czy Frox za?o?y? raz w ?yciu obuwie i wygl?da? normalnie?Yeah ,gdy? tak podopowiada?a mu intuicja
Czy wszyscy bali si? na niego spojrze?? Nie ,gdy? czym jest ?wiat bez dziwade?? : p
Gdzie szed? Frox? Do Fraglesa skopa? mu dupsko za te zagadki
Co mi zrobi po napisaniu o nim kolejnej g?upiej zagadki? J.w.
Widz?, ?e wszyscy wstydz? si? zada? zagadk?. Ja nie mam wstydu. <rotfl>
Pewnego dnia Frox szed? chodnikiem (dziwne nie?), na kt?rym by?o pe?no ludzi. Frox wyr??nia? si? od reszty tym, ?e mia? pi?? st?p. Dlaczego nikt na niego nie zwr?ci? wi?kszej uwagi (dupcie te? nie xD). niemam poj?cia
Pytania dodatkowe:
Czy Frox za?o?y? raz w ?yciu obuwie i wygl?da? normalnie? no a jak
Czy wszyscy bali si? na niego spojrze?? nie bo on niemia? sdk?nie no ?artuje niewiem
Gdzie szed? Frox? skopa? ci dupsko za zagadki
Co mi zrobi po napisaniu o nim kolejnej g?upiej zagadki? nic i jeszcze raz nic
Budynek mieszkalny ma 2 kondygnacje, po 3 mieszkania na ka?dej. Pa?stwo Szarzy mieszkaj? w ?rodkowym g?rnym mieszkaniu. Niebiescy mieszkaj? dok?adnie nad Br?zowymi. Je?li Zieloni mieszkaliby na g?rnej kondygnacji, to mieszkaliby obok Niebieskich. Biali zajmuj? mieszkanie na lewo od Zielonych albo na dolnej albo na g?rnej kondygnacji. Czarni mieszkaj? na kondygnacji g?rnej.
Trzech ojc?w i trzech syn?w zjada?o jab?ka ze swego sadu. Ile co najmniej jab?ek zjedli, je?li ka?dy z nich zjad? co najmniej jedno?
Kierowca Fiata ma brata , lecz brat kierowcy fiata nie ma brata kim jest kierowca fiata dla brata??
Anna k?amie w ?rod?, czwartek, pi?tek, sobot? i niedziel?, a m?wi prawd? w pozosta?e dni.
Stefan k?amie w niedziel?, poniedzia?ek i wtorek a w pozosta?e dni m?wi prawd?.
Pewnego dnia Anna i Stefan spotkali si? na obiedzie. Jedno z nich przyzna?o si?: "wczoraj sk?ama?em/am". Drugie zakrzykn??o: "ja te?!".
Jakiego dnia tygodnia spotkali si? na obiedzie?
Ojciec i jego syn mieli wypadek samochodowy. Ojciec zmar?, a syna przewieziono karetk? do szpitala. Gdy chirurg go zobaczy? krzykn??: "Nie mog? operowa? tego ch?opca, on jest moim synem!".
Jak to jest mo?liwe?
Anna k?amie w ?rod?, czwartek, pi?tek, sobot? i niedziel?, a m?wi prawd? w pozosta?e dni.
Stefan k?amie w niedziel?, poniedzia?ek i wtorek a w pozosta?e dni m?wi prawd?.
Pewnego dnia Anna i Stefan spotkali si? na obiedzie. Jedno z nich przyzna?o si?: "wczoraj sk?ama?em/am". Drugie zakrzykn??o: "ja te?!".
Jakiego dnia tygodnia spotkali si? na obiedzie?
Najlogiczniejszym i najrozs?dniejszym rozwi?zaniem (i jedynym?) jest stwierdzenie, ?e fiatem jecha? brat z siostr?. Je?li znasz inn? odpowied? to podziel si? ni?.Kierowca Fiata ma brata , lecz brat kierowcy fiata nie ma brata kim jest kierowca fiata dla brata?
Kierowca Fiata ma brata , lecz brat kierowcy fiata nie ma brata kim jest kierowca fiata dla brata??
Co by?o pierwsze, kura czy jajko.