• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Status
Zamknięty.

Astamor92

Active User
Liczba reakcji
3
Zapewne wielu z was s?ysza?o lub widzia?o co znajduj? si? w skarbcu Kazoo...
Wg. mnie mo?liwe jest dostanie si? tam!

Jak widzicie s? tam "zapadnie" byc mo?e na ka?dej zapadni musi stan?c gracz lub trzeba tam co? po?o?yc ?

Wiem, ?e to z?y dzia? ale w Mitach nie moge pisac ;/

Odp: Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Ca?kiem mo?liwe, ale jak to sprawdzi?... lub co po?o?y? :D

Zebranie odpowiedniej ilo?ci ludzi to nie problem lecz je?li to nie zadzia?a to trzeba b?dzie pok?binowac z itemami. ale zawsze warto sprawdzic

Co ty nie my?lisz :/ na realu jest tyle itemow ze oooo.... ci??ko policzy?! Zgadzam sie z tob? ekipa to ma?y problem ale itemki? Chcesz tak sprawdzi? ok. 1k item?w lub wi?cej.. To mo?e by? ka?y item nawet vial...

We?cie pod uwag? to, ?e nie wiemy jakie maj? tam sta? profy z jakim poziomem i w jakiej kolejno?ci. Daje nam to Miliony kombinacji. Istnieje wiele item?w w tibii. Nie wiemy w jakiej ilo?? po?o?y?. W jakiej kolejno?ci... Daje nam to miliony kombinacji. A te dwa podpunkty daj? nam jedn? odpowied?! "Bez wskaz?wek nie ma szans".

Podobno do wladcy Kazoo trzeba przyniesc cialo bazyliszka nie wiem skad je wziasc ani gdzie on sie znajduje ale tak wyczytalen na innym forum.

Btw@
I tak nie wiadomo czy w nagrode dostalo by sie klucz do tych drzwi:p

1.Bazyliszek wygl?da jak Snake i jest to Npc do kt?rego nie da si? dostac.
2.Apropo tych ludzi my?l?, ?e poziom i profesja w tym przypadku nie maj? znaczenia...a co do item?w mo?na zmiejszyc ich liczb? drog? dedukcji....ale to tylko przypuszenia.
PS
Zawsze warto pr?bowac ;p

hehe a m?wili ?e dsl jest 1 para a tu prosze ;)
GH,GS,DSL ;DD same rare ;p
Tylko jak tam si? dosta? mmmm ;P
Mo?e jak sie stanie na tych zapadniach to tp do miejsca gdzie jest teleport ;> a po drodze monster ^^

Nie wiadomo to wie tylko CipSoft.

We?cie pod uwag? to, ?e nie wiemy jakie maj? tam sta? profy z jakim poziomem i w jakiej kolejno?ci. Daje nam to Miliony kombinacji. Istnieje wiele item?w w tibii. Nie wiemy w jakiej ilo?? po?o?y?. W jakiej kolejno?ci... Daje nam to miliony kombinacji. A te dwa podpunkty daj? nam jedn? odpowied?! "Bez wskaz?wek nie ma szans".

m?wisz ?e bez wskaz?wek nie ma szans?

mo?e istnieje gdzie? w kazo jaka? ksi??ka albo jaki? npc kt?ry co? wie o skarbcu w kazo.

Trzebaby poszuka? : )

@topic

istotnie jest to mo?liwe ?e jakby ludzie stan?li na tych przyciskach to by drzwi mog?y si? otworzy?.

A co do k?adzienia item?w na przyciski, to raczej nie, bo przycisk by sie nie nacisn??, musi byc ciezar ?ywej istoty.

mo?na by zoorganizowa? przez tibia.pl na jakim? serwerze zbi?rke i spr?bowa? : ))

pOzdrO

Tibia jest gr? pe?n? tajemnic, prawdopodobnie da si? tam dotrze?, ale nikt sobie nie poradzi. ?aden npc nie daje wskaz?wek jak rozwi?za? t? tajemnic?, wi?c szanse na rozwi?zanie zagadki na 'pa??' jest zerowe. By? mo?e jest gdzie? ukryty npc kt?ry powie co nie co o tym skarbcu.

Uwa?am, ?e ka?da zagadka w tibii ma rozwi?zanie, ale nikt nie wie jak si? do nich zabra? i prawdopodobnie nikt si? nie dowie.

Kolejne sprytne posuni?cie CipSoftu.
Wystarczy znale?? odpowiednie id, powsadza tego par? ko?o kwadratowego pomieszczenia z rarami, i zapewni? zabaw? tysi?com graczom kt?rzy b?d? sp?dzali sen z powiek ?eby dosta? Golden Helmet, Great Shield i Dragon scale legs.
G?upota.

Ostatnia edycja:

Uwa?am, ?e to tylko zach?ta dla graczy od Cipsoftu, tak jak ten Spike Sword na rooku :p

no ja mysle to samo co kolega up ^^ ... napewno cipsoft nie jest az tak glupi zeby udostepnic graczom az tyle rare itemkow na raz do tego bez wykonania zadnego questa... no pomyslcie ile sie trzeba nawet nameczyc zeby zdobyc glupiego magic sworda a tu prosze: dsl gh za darmo :down: przeciez to jakis mit nie da rady tego zrobic wedlug mnie napewno ;)

A ja my?l?, ?e na tych zapadniach powinni stan?c ludzie ale:
-Albo wyznaczone profesje w wyznaczonych miejscach,
-Albo wyznaczone poziomy,
-Albo 1 i 2 razem wzi?te,
-Albo po drodze trzeba wykona? jakie? misje,
najbardziej jestem przekonany do ostatniego bo gdy stan??em moim charem na oboj?tnie jakiej zapadni to ona nie zadzia?a?a, wygl?da?o to tak samo jakby paladyn stan?? na miejscu sorcerera podczas Desert Questu, czyli stoisz na zapadni a ona nie jest wci?ni?ta. Jestem wr?cz pewny, ?e ?eby zapadnie dzia?a?y trzeba wykona? jak?? misje :)

EDIT:
A mo?liwe, ?e ten pok?j to tylko zach?ta :) Ludzie wykonaj? jak?? misje ustawi? si?, a tu przed drzwiami pojawia si? teleport do piwnicy pod skarbcem w kt?rym znajduj? si? jaki? item, klucz, potw?r lub oboj?tnie jakie inne badziewie (tak sobie wymy?li?em :P)

Ostatnia edycja:

Yyyy To musz? nie mog? by? itemy.... My?licie ?e nie jeden noob pr?bowa??

Kiedy? s?ysza?em ?e na te miejsca musz? sta? Playery 400 + ;P a zanim tyle os?b bedzie mia?o takie LvL'e to zrobi? monstero co e itemy z nich lec?:(

Tak samo by?o z Golden Boots... A teraz prawie ka?dy je mo?e mie? :curse:

Nie da si? wje?? do skarbca cipsoft wymy?li? to ?eby?my g??wkowali jak si? dosta?, Tibia jest pe?na tajemnic...

To ja s?ysza?em ?e jak zrobili kazo i ten skarbiec to nate miejsca musieli wej?? 100+
lvl'e ale nie wiem czy to prawda no ale to wie Cipsoft, ale ciekawe czy komu? si? to uda
Pozdro

da si? wej?? do kazdroon ;) Jest podobno taka bramka gdzie? w ?wiecie tibi od 999lvl tylko niewiadomo czy prowadzi ona do Kazoo czy na rook xP

Hah! :D Ja s?ysza?em, ?e jak wbijesz do tej bramki 999 lvl, to Ci? tp'nie na jak?? inn? wysp?, dziwn? o kt?rej nikt jeszcze nigdy nie s?ysza?... xD

Mo?e i da si? dosta?, ale nikt tego jeszcze nie rozwi?za?, Basilisk to npc, wi?c nie da si? go zabi?. Od kr?la Kazo dowiadujemy si?, ?e odda on skarby ze swojego skarbca za SK?R? BAZYLISZKA... Mo?e bazyliszek daje nam misje, z kt?rego nagroda to jego sk?ra? :|

Status
Zamknięty.
Do góry