• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Status
Zamknięty.
Odp: Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

@UP Ty jestes kamien ; D (joke)
Mysle ze udalo by sie ztym teamem +1 osoba miedzy posagami.
Dobra powiedzmy, ze drzwi sie otworzyly wszyscy stoja na swoich miejscach. Dodatkowa osoba wchodzi do room... Drzwi sie zamykaja. I zostajesz uwieziony przez wlasna zachlannosc.
To tylko moja mala teoria.

Nie mo?na tam wej?? przynajmniej narazie.

Jak otworzysz drzwi to nadal drog? zastawiaj? 2 kamienie. Wi?c prawdopodobnie jest to tylko wystawione na pokaz. By? mo?e chcieli nawi?za? do tego, ?e krasnoludy to najbogatsza rasa. : ]

Kurwq gdzie wy te kamienie widziecie bo ja nie widze ; /

Mo?e i drzwi od skarbca si? otworz? ale jak chcesz przej?? fieldy ?
Przez takie si? nie da przej?? sprawdza?em.

@up
Skoro kazdy moze miec golden bots to czemu nie masz? Mylisz sie, na kazdym serwerze sa zaledwie 2 parki tych butow...
@topic
Watpie ze mozna sie tam dostac, a o ile dostanie sie tam jest mozliwe, to istnieje tyle kombinacji i przemyslen, ze nie sadze zeby sie udalo...
Ale powodzenia ! :up:

mysle ze clipsoft zrobil to wszystko dla pobudzenia wyobrazni ludzi ;p
, i widze ze to dobrze im to wyszlo ;].
Ja osobiscie tez nie sadze aby mozna bylo tam wejsc :D

Kiedy? mo?liwe ?e mo?na by?o to zrobi? teraz nie za bardzo..
Kiedy? Cipsoft udost?pni? wszystkie itemy
do skarbca mi si? wydaje ?e tak ?atwo by nie mo?na by?o wbi? ;d

Taaa. To chyba ma jaki? sens... Bazyliszek zrzuca sk?r? raz na chyba rok czy jako? tak... My?l? ?e pewnie jest jaki? inny pok?j troch? dalej, jakby druga strefa tego skarbca, w kt?rej s? skrzynki i jakie? tanie b?yskotki na pod?odze, a w skrzynkach maybe co? fajnego? ;)
Na scrennshocie nie jest caly skarbiecO.o wiec to mozliwe:huh:

Ja zgadzam si? z kilkoma z was, ale nie we wszystkim.
Mo?e by? te? tak, ?e tych itemek nie da si? podnie?? tak jak kwiatki na rookgardzie. Mo?e nie da si? tam nic podnie??, ale jest tam jaka? wskaz?wki do czego? innego ...
Moim zdaniem cipsot nie jest taki g?upi i zrobi? takie co? celowo. A ?eby nie da? nikomu tych rar?w to moja teoria mo?e si? okaza? prawdziw?.
My?l?, ?e zrobili to celowo, ?eby np zaanga?owa?o si? w to du?o ludzi, a nie jaka? ma?a sklejka ludzi. Gdyby tak ca?y server zaj?? si? tylko tym to gwarantuj?, ?e w ci?gu tygodnia kto? by si? tam dosta?. Ile jest miast? Niech w ka?dym jest po 1 wskaz?wce, ile si? nazbiera? Same zapadnie nic nie dadz? (wg. mnie).
Jak na moje oko to nie s? zapadnie od lvl (mog? si? myli?).

Eee, wej?cie do skarbca w Kazzo, jest nie mo?liwe. By? mo?e b?dzie jaki? bonus dla pierwszego 500 lub 1000 levela? Kto wie, czas poka?e. P?ki co to jest nie wykonalne. ; )

Sk?d wiecie?
Mo?e da si? tam wej??, ale nie da si? podnie?? itemek (pisa?em to i jeszcze raz si? powtarzam). Cipsoft nie ryzykowa? by a? tak, bo zdarzaj? si? bugi i gdyby kogo? tam prze teleportowa?o?

W takim razie moze na Harmonii chodzcie ludu do skarbca to pomyslimy :P
1%, ze wejdziemy?? Nieee max 0,5% ale warto sprobowac :p

Hmmm... mo?e je?eli b?dziemy znali id tych item?w, lub czego?, to b?dzie nam ?atwiej. ?atwo to sprawdzi?. Albo na bocie, albo wchodzimy w rme, otwieramy rl map i sprawdzamy te miejsca na, kt?rych si? staj?, odpowiednie id, odpowiedni item. Nie wiem czy tak jest na prawd?, ale trzeba przeczesa? ca?? Tibi?, ?eby to co? znale?? ; )

No wiecie, mo?e to te? by? jeden player tylko musi odpowiednio wchodzi? na te zapadnie, ale moim zdaniem to mo?liwe. Podobnie jak z skipe sword na rooku. Widzia?em film od kolegi jak go?? si? takim przechwala? (Kolega nagrywa?).

Co do tego up.
Nie ka?da rl mapa ma actions przypisane. ;/

Up. To pewnie by? fake.

Topic; Cipsoft zrobi? skarbiec w kazzo specjalnie, to jest zagadka, kt?rej rozwi?zanie b?dzie bardzo trudne. Mo?e nadejdzie to z czasem update'?w bo przecie? zawsze w update co? dochodzi. ?eby wiedzie? czy do skarbca da si? wej?? potrzebny ca?y serwer. Ka?da osoba stan??aby na jakiej? kratce i chodzili obok tych kratek ?eby znale??. Mo?e i warto jest tak sprawdza? lecz pewnie ?eby si? dosta? do takich rzadkich item?w trzeba b?dzie pokona? z 5 demon?w, a mo?e nawet bazyliszka(jako potwora, nie jako NPC)

a moze to po prostu cos w stylu bramki na banucie? :P wejdziesz, a tam nic xD

Podpowiem Wam, ?e kiedy? zosta? "nielegalnie" stworzony klucz (Key 0000), kt?ry otwiera? wszystkie drzwi. Co za tym idzie mo?liwe by?o dostanie si? do ka?dego miejsca, w tym do skarbka Kazordoon. Master Key (bo tak by? nazywany przez graczy) przesta? po nied?ugim czasie dzia?a?, a CipSoft w mapie zastosowa? wiele zabezpiecze?. Przyk?adowo pod drzwiami do skarbca kazo jest lawa, kt?ra - w razie otwarcia drzwi - uniemo?liwia dobranie si? do skarb?w; )
Pozdrawiam, Kavarito.

Mam pro?b? czy m?g?by? dostarczy? dowody na to ?e kiedykolwiek istnia? ten klucz.Wed?ug mnie to jedna z wielu podobnych zagadek powiedzmy J?zyk Beholder?w itp.

Tu jest co? o tym master key:
A skarbiec to po prostu ozdoba xd

No c?? zwracam honor.Tak si? zastanawiam czy teraz by si? nie da?o stworzy? podobnego keya.Co o tym s?dzicie ?

To Gracze tam musz? stan?? , wyznaczona ilo?? lvl'a i wtedy 1 otwra rzwi i one juz tak zostaj?......O.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.o

Status
Zamknięty.
Do góry