• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Status
Zamknięty.
Odp: Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Co do mitu ze 999lv bramka istnieje. Prowadzi do respu Sperment Spawn czy jako? tak x:
Te drzwi mo?na rozwali? m?otkiem wiec no problem :)

Czy jest wej?cie do skarbca w Kazoo?
Oczywi?cie,?e jest.Trzeba zrobi? tylko tak? drog?,droga zajmuje z 20 minut.

Hmm, w tym wypadku b?d? troche sceptyczny ^^
Je?li przyjrze? si? gruntowniej questom, to nagrode dostajemy zawsze od npc, albo ze skrzynki, corsp itp. :|
Jakby nie patrze?, bardzo kusz?co wygl?daj? te itemy, jednak?e trzeba zauwa?y?, ?e screen zrobi?a osoba na 36 pozimoie !
Powy?ej poziomu 100 podobny wystr?j domku to normalka u przeci?tnego tibijczyka :up:

P.S. DCS i DSL w tym pomiszczeniu jedynie wskazuj? na istnienie tych item?w w ?wiecie tibi, lub s? zdobyczami wojennymi krasnolud?w, kt?re w wielu legendach bardzo ceni? sobie b?yskotki, dlatego swoje siedziby buduja w kopalniach :|

Ostatnia edycja:

Taaa. To chyba ma jaki? sens... Bazyliszek zrzuca sk?r? raz na chyba rok czy jako? tak... My?l? ?e pewnie jest jaki? inny pok?j troch? dalej, jakby druga strefa tego skarbca, w kt?rej s? skrzynki i jakie? tanie b?yskotki na pod?odze, a w skrzynkach maybe co? fajnego? ;)

Chyba pierwsza legenda na kt?r? daje si? nabra? ale powiem moim skromnym zdaniem, ?e trzeba policzy? liczb? item?w ze skarbca i mo?e te co s? w skarbcu trzeba po?o?y? na te oznaczone pola? Nie wiem jako? tak wpad?o mi do ?ba lecz w?tpi?, ?e to mo?liwe.

eeee, a mo?e trzeba poszuka? czego? na rooku?
Podobno kiedy? go?ciu znalaz? na rooku ksi??k? w kt?rej by? opisany spos?b na wej?cie do skarbca. Ale to tylko przypuszczenia.

Na jakim ?wiecie gracie? Mo?e spr?bujemy?

Chyba pierwsza legenda na kt?r? daje si? nabra? ale powiem moim skromnym zdaniem, ?e trzeba policzy? liczb? item?w ze skarbca i mo?e te co s? w skarbcu trzeba po?o?y? na te oznaczone pola? Nie wiem jako? tak wpad?o mi do ?ba lecz w?tpi?, ?e to mo?liwe.
Zanim je dobrze rozrzucisz kto? cie okradnie... :down:

To jest po prostu zwyk?y skarbiec...xd (ozdoba)
1. Je?eli by si? tam wesz?o to po ss zn?w by si? wesz?o i mia?o itemy.
2. Przy drzwiach s? kamienie.
3. Po co na si?? co? wymy?la??
Temat bez sensu bo po co my?le? nad ozdob?...

2 down
Ogarnij si?... Nigdy ozdoby nie widzia?e??... Jak spike sword itd.

Ostatnia edycja:

Electromix:
Glopszej rzeczy nie mogles chyba wymeyslec ;) Moim zdaniem ten skrabic jest tylko tak dla ozdoby jak powiedzial kolega up. albo jeden z mapperow cipsoftu niemial co robic i zrobil sobie takie cos dla powiekszenia mapy ;)

Uwa?am, ?e mo?liwe jest dostanie si? tam. Cipsoft lubi dawa? graczom r??ne zagadki do rozwi?zywania. I mo?e jest tak, jak m?wisz - wystarczy postawi? na tych zapadniach kilka os?b, np r??nych profesji (problem tylko b?dzie potem podzieli? si? ?upami xp) i mo?e poka?e si? klucz, lub otworz? si? drzwi. A je?li nie wypali, to jednak warto pokombinowa? z itemami. Albo po?o?y? tam martwe cia?a ludzi. Wszystko jest mo?liwe ;)
Pozdro

Zapewne wielu z was s?ysza?o lub widzia?o co znajduj? si? w skarbcu Kazoo...
Wg. mnie mo?liwe jest dostanie si? tam!

Jak widzicie s? tam "zapadnie" byc mo?e na ka?dej zapadni musi stan?c gracz lub trzeba tam co? po?o?yc ?
Wiem, ?e to z?y dzia? ale w Mitach nie moge pisac ;/

Sell dragon scal legs 350k -.-......

Wszystko jest mozliwe.Ale w?tpie zeby nagroda by?y taka jak w pokoju albo moze i taka jest ale gdy juz jeden raz wykona sie ten qest juz nigdy nikt go inny nie b?dzie m?g? zrobic.

Doj?cie do skarbca w kazoo jest jak dla mnie niemo?liwe. Dlaczego?
- Jest tam wiele rar items, kt?re nie s? w skrzynkach. Codziennie dostawa? te itemki? W?tpi?.
- To wszystko jest tylko by?my my normalni gracze pr?bowali domy?la? si? o co w tym chodzi, i by? non stop online.
- Zapadnie s? tylko po to by?my co? pr?bowali osi?gn??, lecz jest tyle kombinacji na to, ?e nie mamy szans.
Dlatego tak jak m?wi?. Dla mnie wej?cie do skarbca jest niemo?liwe - chwyt marketingowy :D.

Popieram ^up^ :) A pozatym te itemy nie s? w skrzyniach... dla 1 gracza quest??? Troche by to by?o dziwne no nie? ;] chociarza nigdy nie zaszkodzi pokombinowa? ;P Jak kto? ma du?o czasu to niech kombinuje ;) czekam na newsy jak si? dzia?ania posuwaj? ;) xD
Pozdro ;]

Skarbiec, jak skarbie, zamkni?ty, niedost?pny, bogaty :D
Na pewno si? tam nie da doj??... na nied?ugo b?d? tematy typu "Jak si? skacze w Tibii" albo "Jak wej?? przez okno, albo otwarte drzwi do czyjego? domku"... ?al

Ludzie, Ogarnijcie si?!
To jest tylko ozdoba tibi tak samo jak bazyliszek....
CipSoft robi to dla urozmaicenia mapy ;d
Tak samo jak spike sword on rookgaard (czy jako? tak)
Pzdr!!!

tam s? tylko do ozdoby i jakie mo?na mie? super itemy tak jak na wyspie przeznaczenia jak wybierzesz prof i idziesz po eq to za kratami jest miecz tarcza i inne itemy

Popieram ^up^ To s? tylko ozdoby nie ma ?adnych szans by je zdoby?.

Swoj? drog?, nawet je?li otworzycie drzwi, to nie dostaniecie si? do ?rodka. Pod Fire Fieldami s? kamienie, po kt?rych nie da si? chodzi?.

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry