Shikate
Nie przejdziesz!
- Liczba reakcji
- 78
Witam. Pojawi? si? pomys? stworzenia szk??ki pixelartu. Wiele informacji na razie nie ma, poniewa? nie wiem, jakie jest Wasze stanowisko w tej sprawie - a pytanie kieruj? g??wnie do ludzi prowadz?cych galerie w Showroom. Polega?oby to na tym, ?e raz w tygodniu o konkretnej porze zbieraliby?my si? na GG i ew. na programie pozwalaj?cym na po??czone ekrany - aby uczy? co i jak robi?. Je?li kto? z bardziej do?wiadczonych, np. Hanzo, Zepri, zgodziliby si? pom?c, to wraz ze mn? byliby prowadz?cymi.
Dajmy przyk?ad:
Zbieramy si? zawsze w sobot? o godzinie 18 na konferencji na gg. Ka?dy w??cza painta i ja np. daj? jaki? temat: Ci??ka zbroja. Wtedy Wy spr?bujecie zrobi? co? ciekawego i pytacie si? jak zrobi? lineart, jak takie co? cieniowa?, jak? dobra? palet? itd. Dodatkowo mogliby?my si? ,,podpi??'' do Waszych ekran?w i pokazywa? jak zrobi? jaki? ciekawszy lineart czy co? innego. My?l?, ?e takie co? by na pewno Wam pomog?o, a mi zale?y na rozwijaniu si? Waszego talentu
Tak?e: Prosz? si? tu wypowiada?:
Czy byliby?cie ch?tni wzi?cia udzia?u w tym?
Macie jakie? propozycje?
Piszcie, a je?li b?dzie wystarczaj?ca ilo?? os?b, to ch?tnie si? za takie co? wezm?.
Dajmy przyk?ad:
Zbieramy si? zawsze w sobot? o godzinie 18 na konferencji na gg. Ka?dy w??cza painta i ja np. daj? jaki? temat: Ci??ka zbroja. Wtedy Wy spr?bujecie zrobi? co? ciekawego i pytacie si? jak zrobi? lineart, jak takie co? cieniowa?, jak? dobra? palet? itd. Dodatkowo mogliby?my si? ,,podpi??'' do Waszych ekran?w i pokazywa? jak zrobi? jaki? ciekawszy lineart czy co? innego. My?l?, ?e takie co? by na pewno Wam pomog?o, a mi zale?y na rozwijaniu si? Waszego talentu

Tak?e: Prosz? si? tu wypowiada?:
Czy byliby?cie ch?tni wzi?cia udzia?u w tym?
Macie jakie? propozycje?
Piszcie, a je?li b?dzie wystarczaj?ca ilo?? os?b, to ch?tnie si? za takie co? wezm?.