• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

• Tak B?d? !

Votes: 0 0,0%
  • Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

Votes: 63 36,2%
  • a:2:{i:23622;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23622;s:6:"nodeid";s:7:"2442524";s:5:"title";s:10:"Tak B?d?

Votes: 111 63,8%

• Total voters
    174
Status
Zamknięty.
Odp: VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

Kurdeee, koles.. Widze lans konkretny.. Ten ots to dlugi i rozlegly projekt.. Zakladam, ze jesli twoja mega ekipa zrobi serwer w kilka dni to rownie szybko on upadnie.. Driftking uzbiera na dedyka i bedzie miood :D A ty nie mysl , ze skoro masz dedyka to jestes booogiem :P Bedzie gites ;0 nie moge sie doczekac TEGO vipota na dedyku :) To bedzie cos ;] Pozdrawiam.. Molecule

?aden "lans" po prostu to nie on robi? tego ots tylko kupi? od Dawida (starego mappera czy tam kogo? kto by? w projekcie VipOT Koyaka) sam mam jego gg bo kupi?em otsa. Po 2 zarabiam na moich 2 otsach 30-40 z? dziennie z sms shopu+ reklamy 2-3 euro. Serw nie upadnie... Tylko m?wi?, ?e wszystko oka?? si? z czasem. A co do mojej ekipy to jest ona z otlandu tak jak ja. Na tnet wchodz? tylko ?eby si? po?mia?.
Pozdrawiam

@UP
Jeste? tylko noobkiem, kt?ry chce ?eby serwer pad? bo masz nadzieje, ?e do ciebie ludzie przyjd?...
2 Wi?ksze projekty? [ 7 os?b online - no naprawd? du?e ]
Tutaj 4h dziennie, ale moment na dedyka uzbieraj? i b?dzie si? normalnie gra?o...

Tibia Ci ju? m?zg wy?ar?a do reszty. Normalnie jest 20 os?b bo s? resety co chwilk? bo robimy co to nowy update. Ja wiem ?e do mnie ludzie przyjd?.
Hail Google AdWorlds

Ostatnia edycja:

?aden "lans" po prostu to nie on robi? tego ots tylko kupi? od Dawida (starego mappera czy tam kogo? kto by? w projekcie VipOT Koyaka) sam mam jego gg bo kupi?em otsa. Po 2 zarabiam na moich 2 otsach 30-40 z? dziennie z sms shopu+ reklamy 2-3 euro. Serw nie upadnie... Tylko m?wi?, ?e wszystko oka?? si? z czasem. A co do mojej ekipy to jest ona z otlandu tak jak ja. Na tnet wchodz? tylko ?eby si? po?mia?.
Pozdrawiam
Tibia Ci ju? m?zg wy?ar?a do reszty. Normalnie jest 20 os?b bo s? resety co chwilk? bo robimy co to nowy update. Ja wiem ?e do mnie ludzie przyjd?.
Hail Google AdWorlds

Haha :] Moze chcesz pogadac z Koyakiem o jego niby ekipie ?:]
On sam to zrobil a nie zadne Dawidy :]

Zapraszam na rozmowe z Koyakiem. :]

Co do mapki to nie kupilem ;] Mam backupy od poczatku robienia mapki :D Wiec nie cwaniakuj !

Zobacz w handel i VipOT tam jest. Ale nie b?d? si? z Tob? k??ci? i prosz? sko?czmy ju? ta rozmowe ok? A i mam gg koyaka ...

@Lance
Ta jest w handel do kupienia. No i co z tego?
Sprzedaje j? jaki? Xauen - po jego sk?adni stwierdzam, ?e jest to jaki? 11/12 latek, kt?ry znalaz? sobie po prostu jak?? podr?b? na internecie i my?li, ?e sobie troszk? dorobi.

I ju? VipOT nie dzia?a.:|

Serwer nie utrzyma? si? nawet jednego dnia? Mam nadziej?, ?e nie.

Notka moderatorska:
Posty po??czone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

I ju? VipOT nie dzia?a.:|
Serwer nie utrzyma? si? nawet jednego dnia? Mam nadziej?, ?e nie.
Notka moderatorska:
Posty po??czone.

Przeczyta?by? przynajmniej na stronce !!!

10.12.2009, 14:07 - Zmiana !
Witam. Dzisiejszego dnia server b?dzie offline z powodu b??d?w nasta?ych w silniku.

Do jutra opracuje nowy silnik aby nie "odwala?" g?upich numerk?w. Postaram si? r?wnierz zrobi? sms shop.

Pozdrawiam i cierpliwo??i.

Post napisany przez: GoD Driftking Of VipOT

Naprawili?cie ju?? B?dzie dzisiaj mo?na pogra??
Jak co? to jak?? rekompensat? by?cie zrobili i d?u?ej serwa pohostowali :]

Gadalem z tym hosterem co kiedys mial vip i mowil ze gralo tam 200 osob.
Szczerze mowiac? Ziomek wyluzuj to juz jest stara tibia bardzo nie dopracowana i wszystkie serwery pod 7.6 sie sypia. Dajmy na to apo. 2 lata temu gralo tam 600-700 osob dziennie a teraz? jak dojdzie do 300 bedzie cud. To samo z twoja viperia ludzie grali bo wtedy byla era tibi 7.6 a teraz jest era 8.5. Nawet jak bys postawil viperie na pro super mastah mapce to i tak bedzie tam gralo maksymalnie 100 graczy. A jak postawisz rl (malo sie narobiac) i rozeklamujesz to ladnie to juz masz z 300+ osob... Zastanow sie czego sie podejmujesz.

Wole swoje 7.6 niz 8.5 na kt?rym sami boterzy graja, na hotkeyach sie jedzie itp... :]

Mam w dupie RL Mape bo co 2 server to real...

Gada?e? z hosterem ?:]
Chyba co? s?abo ta rozmowa Ci posz?o bo sam gra?em na VipOT i gra?o 200+ na luuzie :] Do tego by?y jeszcze kolejki.

Teraz chce zrobi? server dla ludzi kt?rzy lubi? ViperieOTS.

PS. Co do APO cz?sto gra na niej 300+ :]

Driftking mam nadzieje ?e dzisiaj server troche d?u?ej pochodzi ?

Omg ty nadal nie rozumiesz tresci wypowiedzi albraitha?
Mu nie chodzi o to czy 7.6 lepsze. Moim zdaniem to byla najlepsza i jest najlepsza tibia jaka stworzyl cipsoft. Ale mu chodzilo ze kiedys byly inne czasy i ze tylko byly ots'y pod 7.6 Teraz wiele graczy odeszlo bo wyszly nowe tibie, silniki z fajnieszymi bajerami. Wiesz jak ja bym stworzyl jakis wypas serwer pod tibie 7.6 to i tak by gralo z 150+ osob wiecej nie ma mowy bo teraz jest Era 8.5 a nie 7.6. 2 lata temu owszem mogles miec 200 osob teraz w to watpie... I nie chodzi mi tu o nie uprzejmosc, tylko oto ze na tibi 7.6 nikt nie gra teraz.

w Sumie to masz racje .. jest era 8.5 + ale Zawsze znajdzie sie kto? kto Lubi OldSchool ..

Vipot to vipot tylko 7.6... ale tak w ogol? by?o by ciekawiej jak by drif dorobi? cos <Qesty,Itemy,Monstery, Fabule > ps : Popraw hail koyak bo na vipocie nie by? taki obszar czaru...:confused:

Nie Vipot jest najpepszy na 7.6 i to jest gora gra a nie na 8.5 ludzie beda grali na starym Vipocie o to nie ma co sie martwic :)

Status
Zamknięty.
Do góry