• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

• Tak B?d? !

Votes: 0 0,0%
  • Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

Votes: 63 36,2%
  • a:2:{i:23622;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23622;s:6:"nodeid";s:7:"2442524";s:5:"title";s:10:"Tak B?d?

Votes: 111 63,8%

• Total voters
    174
Status
Zamknięty.
Odp: VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

B?dzie online :)
A na tw?j server rownie? zapraszam szczeg?lnie ?e masz silnik + mape Miziaka kt?ra nie jest orgina?em :)
I niestety mojej mapy (czyt. raczej najlepiej odwzorowanej mapie VipOTa)
nie posiadasz wi?c wiesz.
Po 3 chcia?em Ci powiedzie? ?e Miziak kt?ry zrobi? silnik+mapke na kt?rej trzymasz server w tym momencie doszed? do mojego teamu wi?c chyba teraz Ty b?dziesz mia? konkurencj? :D

Hmmm... Ju? 90 z? z sms shopa za 2 dni hehe :D Na otsie rekordik 41 dzi? a zobaczymy jutro. Tak po za tym to ile bylo na vipocie x expa?

Hmmm... Ju? 90 z? z sms shopa za 2 dni hehe :D Na otsie rekordik 41 dzi? a zobaczymy jutro. Tak po za tym to ile bylo na vipocie x expa?

Hahahahahahahahaha !:D Co mnie obchodzi Twoj zarobek ?:D

Znam fajny sposob zeby na Twoim otsie za 1h zarobic 1000x 100cc :]

Chujowe zabezpieczenia :D

Po drugie zobaczymy jak odpale moja mapke na dedyku wtedy u mnie b?d? rekordy :D

Po 3 na VipOT trzeba bylo gra? zeby? wiedzia? jakie by?y skille i exp :D

Nawet takie itemki z monster?w nie leca jak trzeba :D

A je?eli masz Oryginalna mapke VipOT zrob screen co znajduje sie na pozycji 1500x1500x7 ;]

Elo Cwelo :D

@UP
Mam nadziej?, ?e nie b?dzie wylatuj?cych item?w z domk?w?
Czasami na Viperii GOD'om si? nudzi?o...

Hahahahahahahahaha !:D Co mnie obchodzi Twoj zarobek ?:D
Znam fajny sposob zeby na Twoim otsie za 1h zarobic 1000x 100cc :]
Chujowe zabezpieczenia :D
Po drugie zobaczymy jak odpale moja mapke na dedyku wtedy u mnie b?d? rekordy :D
Po 3 na VipOT trzeba bylo gra? zeby? wiedzia? jakie by?y skille i exp :D
Nawet takie itemki z monster?w nie leca jak trzeba :D
A je?eli masz Oryginalna mapke VipOT zrob screen co znajduje sie na pozycji 1500x1500x7 ;]
Elo Cwelo :D

I po co ta agresja i to "elo cwelo" ile Ty masz lat? Zdenerwowany ?e masz konkurencje? A po 2 tw?j "team" nie poradzi sobie nawet z wbiciem otsa na linuxa chyba ?e wybulisz 100 z? na licencje windy. Pewnie nie skompiluj? pod linuxa. Prawda jest straszna :/ A i nie my?lcie ?e ten OTS wgl odpali jak nie sta? tego driftkinga na dedyka za 300 z? to raczej nie bedziecie mieli Vipota by driftking :(
Pozdrawiam i przypominam niekt?rym modom kt?rzy za bardzo wykorzystuj? swoj? pozycje do nie usuwania postu lub dania ostrze?enia.

Fatk nie sta? mnie :] Je?eli w ostatnim czasie wyda?em na sprz?t (gitara+akcesoria)

2000z? to faktycznie mnie sta? :D

Po 2 Linux to nie problem dla Ciebie ?:] To dlaczego mia?e? problem z usuni?ciem g?upiego systemu kt?rym dzi? na Twoim "VipOT" narobi?em sobie 100 bo po 100 cc ?:D

Wystarczy tylko g?upi tasker :]

Je?eli ty widzisz agresje w s?owach kt?re wymieni?e? to jeste? naprawde wra?liwym dzieci?tkiem :D

Fatk nie sta? mnie :] Je?eli w ostatnim czasie wyda?em na sprz?t (gitara+akcesoria)
2000z? to faktycznie mnie sta? :D
Po 2 Linux to nie problem dla Ciebie ?:] To dlaczego mia?e? problem z usuni?ciem g?upiego systemu kt?rym dzi? na Twoim "VipOT" narobi?em sobie 100 bo po 100 cc ?:D
Wystarczy tylko g?upi tasker :]
Je?eli ty widzisz agresje w s?owach kt?re wymieni?e? to jeste? naprawde wra?liwym dzieci?tkiem :D

Dobrze, wi?c powiedz kiedy tw?j "pro elo mastah wibodeesik" b?dzie online?

Po co Ci to wiedzie? ?:] W najbli?szym czasie zrobie jeszcze testy i wszystko doprowadze do porz?dku. :]
A narazie niech Cie tw?j "pro elo mastah wibodeesik" obchodzi bo przez Twoja g?upote mo?e pa?? :]

Pozdro. I nie pisz ju? w tym temacie :D

A reszte kt?ra nie ma co robi? zapraszam na Niech si? cieszy graczami :]

Ostatnia edycja:

Nie polecam gra? na ots by hunteq!!
Okradli mnie wczoraj z 5 vipot armorow(ponad), jakie? 10 maser bolt?w, dsl, vipot helmet i inne ?mieci... a gm co na to? ola? to!
Poza tym gmowie nic nie robi? w stron? serwera tylko ?mietank? spijaj? (sms shop)
Tak wi?c pomy?la?em, ?e rozdam swoje itemy i chuj rozdalem:
-oko?o 40 maser bolt
- jakie? 20 vipot armor
- 50 golden legs
- ponad 100 sc
Wi?c pozdro
Dj Ostry!

Nie polecam gra? na ots by hunteq!!
Okradli mnie wczoraj z 5 vipot armorow(ponad), jakie? 10 maser bolt?w, dsl, vipot helmet i inne ?mieci... a gm co na to? ola? to!
Poza tym gmowie nic nie robi? w stron? serwera tylko ?mietank? spijaj? (sms shop)
Tak wi?c pomy?la?em, ?e rozdam swoje itemy i chuj rozdalem:
-oko?o 40 maser bolt
- jakie? 20 vipot armor
- 50 golden legs
- ponad 100 sc
Wi?c pozdro
Dj Ostry!

To podzi?kuj za to
daaviemu (death) i jego kolega szef projektu
kt?ry hakuje mojego otsa. My?l? ?e jak b?d? hakowa? to b?dzie kto? u nich gra?. Pozdro

To podzi?kuj za to
daaviemu (death) i jego kolega szef projektu
kt?ry hakuje mojego otsa. My?l? ?e jak b?d? hakowa? to b?dzie kto? u nich gra?. Pozdro

Fajny jeste? :] Yeah. Daaaaavi to nie ?aden Death. :]

Po pierwsze IP o numerze 84.38.92.2** Deatha to nawet si? przekonasz jak podam aby na OTS sie zalogowa? bo nie ma zmiennego :] Tylko sta?e.

Po drugie Davi :) To jego IP: Ze stronki vipot.servegame.com. Gdy zostawia komentarze w panelu admina zapisuje sie IP.

Vipots.pl Niedlugo nie bedzie go . Po... daavio (daaavio@gmail.com) 79.186.225.253 21.12.2009, 20:22 [edytuj] [usu?]
;( :amzing: daavio (daaavio@gmail.com) 79.186.225.253 21.12.2009, 20:26 [edytuj] [usu?]
Napisz gg pogadamy GOD TEZ NAPISZ. daavio (daaavio@gmail.com) 79.186.225.253 21.12.2009, 20:34 [edytuj] [usu?]

Aha od kiedy Davio wo?a?by do mnie "GOD ty te? napisz". Je?eli to m?j hoster raczej mia?by moje gg poniewa? codziennie przez zdalny pulpit si? z nim ??cze i musze z nim pogada? :]

"pro elo mastah wibodeesik" by Hunteq co? zabezpiecze? nie ma je?eli noob jaki? si? w?amuje :] A ostatnio straszy?e? mnie DDoS jak Ty nie potrafisz si? zabezpieczy? przed Hackiem. Pozdro :)

@Topic

Po s?owach Endriu postanowi?em ponownie wzi?? si? za robot? :)

Dzi? za?orzy?em posta?, pogra?em se... Za 2h logam pasy nie dzia?aj? ; o
Chce zrobi? posta? od nowa i pisze ?e ju? taki nick istnieje...., a gdy daje "Szukaj posta?" to znowu jej nie ma.

Jak ju? co? to nie ma moim serverze poniewa? nie jest m?j. M?j server jeszcze nie dzia?a

Wi?c nie sk?adaj tutaj skarg bo mnie nie obchodzi.

Witam mam pro?be chc? odnowi? VipOt Ots by? kiedy? m?jupad? przez to?e mia?em k?opoty rodzinne i nie moglem sie nim opiekowa? potem wyjechalem do anglii teras pro?ba wiem ?e kilka osub mam ten silnik + mape vip ots
ots bendzie stal tak jak kiedy? na dedyku i ta sam stronka kto mam ten silnik i mo?e go odda? za darmo pisa? na gg;2324197 wynagrodze sie za tn silnik
POZDRAWIA Koyak

Taa, ale ?ciema koyak nie mia?by 9 post?w, i tak? mape by gdzie? zgra? na p?yta albo na pendrive, a nie s?pi? czyje? pracy.
A dawnego VipOT nic nie zast?pi

Ja mam 20 os?b na osiedlu kt?re by gra?y, czekam na date startu. GoD elex morda sam lepszego otsa nie masz a pozatym vipot to najlepszy ots na ?wiecie. pzdr dla driftinga i koyaka.::rotfl::rotfl:

Nieno widze niektore komentarze komedia....

Hunteq to nie death i drift hakuje ... Wiec jak to Drift powiedzial ELO CWELO NOOBKU...

Placzesz bo nawet nieumiesz dobrego ots zrobic i sie przed atakami hakerow zabezpieczyc...

Po 2 chcesz na serv drifta stawiac ataki DDOS a sam sie przed nimi zabezpieczyc a chcesz je robic ????!!!!!!
Smiechu Warte -TiriririTatata....

Powiem tyle zchowaj sie nedzna glisto....

;]Ok czekamy drift na start :):)

mam pytanie czy vipot b?dzie ?? bo jak tak to ja z kumplami z vipota mam
kontakt i mogli?my by gra?
b?dzie vipot >??
a i expa bylo 450
Notka moderatorska:
Double post.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie b?dzie EXPA 450 ! 20 MAX .

B?dzie VipOT ale narazie pracuje nad nim.

Hahahahaah expa nigdy 450 niebylo nawet 60+ nieylo najwzyszy exp viperi to 50x byl ....

A vipot bedzie recze za drifta :>

Ps niedawaj mi tu kwoal ostzrezen bo post na temat odpowiada i wartosciowy....

Ostatnia edycja:

jak co? to tu Lord Sensej z vipota mialem bug m lvl i wali?em 24 miliony mo?e mnie kto? pami?ta by?em god na ko?cu ots a w sms shpo mo?na zrobi? cc za sms pamientam 100 cc za 61 gr i itemki by?y za 2.44 a nie 3.66 ale ots mi si? podoba ale nie wiem czemu pisze dedyk 24/7 a ots nie jest na 24 h ;(

Pisze bo 24 bedzie,I ja cie pamietam pozdro telek,You KingersPall :):cool::cool:

Status
Zamknięty.
Do góry