Odp: VipOT Viperia OTS Sko?czony !
Skomentuj !
?aden "lans" po prostu to nie on robi? tego ots tylko kupi? od Dawida (starego mappera czy tam kogo? kto by? w projekcie VipOT Koyaka) sam mam jego gg bo kupi?em otsa. Po 2 zarabiam na moich 2 otsach 30-40 z? dziennie z sms shopu+ reklamy 2-3 euro. Serw nie upadnie... Tylko m?wi?, ?e wszystko oka?? si? z czasem. A co do mojej ekipy to jest ona z otlandu tak jak ja. Na tnet wchodz? tylko ?eby si? po?mia?.
Pozdrawiam
Tibia Ci ju? m?zg wy?ar?a do reszty. Normalnie jest 20 os?b bo s? resety co chwilk? bo robimy co to nowy update. Ja wiem ?e do mnie ludzie przyjd?.
Hail Google AdWorlds

Kurdeee, koles.. Widze lans konkretny.. Ten ots to dlugi i rozlegly projekt.. Zakladam, ze jesli twoja mega ekipa zrobi serwer w kilka dni to rownie szybko on upadnie.. Driftking uzbiera na dedyka i bedzie mioodA ty nie mysl , ze skoro masz dedyka to jestes booogiem
Bedzie gites ;0 nie moge sie doczekac TEGO vipota na dedyku
To bedzie cos ;] Pozdrawiam.. Molecule
?aden "lans" po prostu to nie on robi? tego ots tylko kupi? od Dawida (starego mappera czy tam kogo? kto by? w projekcie VipOT Koyaka) sam mam jego gg bo kupi?em otsa. Po 2 zarabiam na moich 2 otsach 30-40 z? dziennie z sms shopu+ reklamy 2-3 euro. Serw nie upadnie... Tylko m?wi?, ?e wszystko oka?? si? z czasem. A co do mojej ekipy to jest ona z otlandu tak jak ja. Na tnet wchodz? tylko ?eby si? po?mia?.
Pozdrawiam
@UP
Jeste? tylko noobkiem, kt?ry chce ?eby serwer pad? bo masz nadzieje, ?e do ciebie ludzie przyjd?...
2 Wi?ksze projekty? [ 7 os?b online - no naprawd? du?e ]
Tutaj 4h dziennie, ale moment na dedyka uzbieraj? i b?dzie si? normalnie gra?o...
Tibia Ci ju? m?zg wy?ar?a do reszty. Normalnie jest 20 os?b bo s? resety co chwilk? bo robimy co to nowy update. Ja wiem ?e do mnie ludzie przyjd?.
Hail Google AdWorlds
Ostatnia edycja: