• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tarantula na rookgard

Status
Zamknięty.
Odp: Tarantula na rookgard

jest tibia pl albo poradniki ;/

Raz na test serv nie pamietam versje test client ide sobie tam poexpic a tarantula byla na wolnosci nie zdazylem zrobic screen. Wszystko sie da da sie dojsc do ghoula do mino maga i napewno bedzie tez do tarantuli Wiec tylko trzeba czekac to napewno bedzie jakis quest dla hight lvl czyli rookslayer .

Tarantula jest na rooku, ale chyba na paccu

Przylaz?a stara do dzieci a tyle ha?asu o to tera :D ?art ale tak na serio to mo?e da sie co? zrobi? ale ja na te mocniejsze potworki to bede szuka? rozwi?za? na wy?szym levelu bo z 7 na tarantule to ... :(

Duzo slyszalem o tym ze tarantule sa na rook...ale sam ich nigdy nie dostrzeglem...Dla mnie nadal niewyjasniona zagatka nr.1 jest spike sword...;P

ludzie po co te wykopaliska ? po co to wa?kujecie ?! :mad:

krew mnie zalewa jak widze pe?no post?w typu: "widzia?em tarantule, jak tam wej?? !" , "odkrylem ghoula za sciana !" , "nie da sie tam wej??" , "a w?a?nie ?e da"

te wszystkie bzdurne tematy by?y poruszane setki razy na wszystkich forach o Tibii, wystarczy poszuka? :mad:

Ja podziele si? swoj? wiedz?, mo?e sprawi to ?e kto? nie napisze posta w stylu "Czy da sie dojsc od mino mage"

Historia Ghoula: Ghoul kiedys by? na Katana Room Quest ale stanowi? zbyt duzy problem dla wiekszosci graczy rooka wiec po pewnym update zosta? on odizolowany. Teraz respi si? za ?cian? Katana Room na pami?tke. NIE MA DO NIEGO DROGI, PRZESKANOWA?EM TAMTEN TEREN X-RAYEM I NIE ZNALAZ?EM PRZEJ?CIA !

Spike Sword: Historia nie do ko?ca znana, jednemu z rookstayer?w uda?o si? sprawi? ?e znika ze swojej wysepki. Mo?na to sprawi? staj?c na odpowiednicj sqm na respie rot?w (tym w grobach za szkieletami). Cz?sto ??czona z Mino Magiem. Kropek Rookstayer nakreci? filmik, na kt?rym uk?ada cia?a r??nych potwor?w i czaszk? na grobach. (cia?a by?y chyba specyficzne, mia?y niestandardow? wag? czy co? takiego)Po zrobieniu tego otrzymywa? tajemniczy klucz. Z tego co wiem filmik nie zosta? potwierdzony, mo?liwe ?e zrobiony na jakim? OTS.
Co do Mino Maga, pono? na X-rayu wida? pok?j pod jego komnat?, nie wiem nie sprawdza?em.

Brass Armor: Istnieje jeszcze historia ?e Tom (NPC od Szczur?w) lub te? Cipfried (Temple) mog? podarowa? graczowi za zas?ug? ten w?a?nie pancerz.
Inna wersja dotyczy klucza. Nie potwierdzone.

Tarantula: Nie ma do niej ?adnej drogi, s?u?y dekoracji i podkr?ceniu klimatu.

Wszystkie te historie sprawiaj? ?e nowe t?umy Tibijczyk?w zostaj? na Rooku aby zdoby? co? czego na chwil? obecn? zdoby? si? nie da.

Ja osobi?cie widzia?em na rooku Dwarven Shield i Brass legs na Securze. Ale i tak nikt w to nie uwierzy ;) By? mo?e to sprawka jakiego? GM'a lub innej wysoko postawionej osoby. :)

PS:
Kiedys, gdy Tibia by?a jeszcze m?oda wystepowa?y czeste bugi. Np historia zdobycia pierwszego 100 lvla. Mo?liwe ?e z kto? zrookowa? posta? i nie staci? EQz powodu buga.
Pjona

Ostatnia edycja:

heheh dobre.... nie moze byc tarantury na rooku.... o.o

Kurwa to forum jest do rozwiazywania mitow... WSZYSCY KTORZY TU PISZA WIERZA W TO ZE JEST JEDNAK SPOSOB ZEBY SIE TAM DOSTAC!!!! Przestancie pisac ze "NIEDA SIE TAM DOSTAC, NIEMA DROGI". Kurwa niewierzysz TO TU NIEPISZ PROSTE.

Ghoula widzia?em ale o tarantuli nie s?ysza?em :D przejd? si? tam zobaczy? co jest grane moim rookstaylerkiem :D

Jest wiele ludzi co w to wierz?. Bynajmniej ja do nich nie naleze ! ;)

moze i widziales ale to pewnie tylko dla ozdoby.... jak by to bylo zeby wali? to kazdy by padl -.- po co by robic tarantule jak prawie kazdy padnie no po co?

...

...

Hmmm jest 100% ?e nie da si? tam dosta?. Je?li nawet CipSoft zrobi tam jakiego? Questa np. na Plate Armor czy co? to b?dzie jeszcze trudniejsze ni? Pits of Inferno solo. P.s Je?li kto? jeszcze wymy?li Magic Plate Armor na rooku... To chyba by by?o ?a?osne... :cool:

To z tym golden key to jest ots sam na nim gra?em i te? robi?em to samo to nie mo?liwe ?eby na rl tak by?o bo pr?bowa?em chyba 5 razy z kumplami na kyrze i nic .
tak samo na tym ots s? ghule mino mag nawet na copper shield quest by? drago ?ywy i nie by? to quest na kopperke tylko dragon shield a ip tego servera to
polski.otserv.net

Ten ghul na starej tibi 7.6 pilnowa? final roomu na katanie bo sam gralem w tedy ;] i bilem ghula tylko jest problem z tym , ?e za ka?dym razem wypada?o tylko 30-40 gp i nic wi?cej to samo z minotaurem nigdy na roku jeszcze nie wypad? ten mieczyk czarny 18 ataku

Moim zdaniem wszystko jest zmy?lone. Nie da si? dosta? do tarantuli i do ghula.

Mo?e kiedy? b?dzie mo?na ale puki co tarantula jest jak nic w zamkni?tym pomiesszczeniu

Wed?ug mnie CipSofty w swoim czasie zrobi? co? moze jakis qest i bedzie mozna dostac sie w jakis sposob do Tarantuli ;p:p

Status
Zamknięty.
Do góry