• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tarantula na rookgard

Status
Zamknięty.
Odp: Tarantula na rookgard

Ostatnio ide wlasnie po roku swoim 49 rookstaylerem i patrze tarantule co jest? swaty pomyslilem? xd, jest widoczna ale do niej sie chcyba nieda dojsc.

Moim zdaniem mozna do niej dotrzec bo przeciez mozna wejsc na tibia.pl i zobaczyc jakie potwory beda na mainie. Moim zdaniem da sie dotrzec do tarantuly.:p

New Server of Sinteria
Sinteria-extreme.no-ip.org
Client: 8.4
Server will start from 7 - 14 of May 2009.
Exp Stage. You can see in video:

Forum: sinteria.fora.pl
Wkorzaja mnie tacy ludzie ktorzy wpychaja sie na bylejaki temat aby zalatwci swoja sprawe....
Czytac nie umiesz czlowieku??:down:
Z reszta o ile sie nie myle (jesli tak to mnie poprawcie ;p)
To to 4um jest POLSKIE...
Owszem mozna wstawic wzmianke w angielskim ale only angielski???(innym to naprawde przeszkadza)

Nie wiem po co tam jest ta tarantulla ale terz j? widzia?em.

poprostu sobie umie?cili bo chc? pokaza? ?e na mainie b?dzie trudniej ni? na rooku. rook si? przechodzi w 1h max 2h wi?c tej tarantuli nie da rady rozwali? ani to nie jest ?aden smieszny quest

Hm moze nie da sie dostac to taranti ale widac ze w pokoju mino maga jest brama levelowa jak sie nie myle od 10 jak patrzylem nie wiem czy to prawda czy nie ale cipsoft nie jest glupi musial cos wymyslec ktos kiedys juz sie do niego dostal nie pamietam nicku. Da sie wszystko zrobic tylko trzeba myslec chodz ja wiem tez jak sie dostac trzeba miec golden key trzeba poukladac dobrze dedki monstrow i blood i dostajesz golden key nie wiem jakich dokladnie ale wiem ze to jakos takos. :)

Do tarantuli nie da si? dosta?, to jedynie ozdobra rookgaardu, kt?ra pasuje na Poison Cave.
Wstawiono j? tam aby troch? podci?gn?? t? zdr?twia?? fabu??, podobno Amber przywioz?a jej jaja na rookgaard.

watpie zeby to byla ozdoba bo ciezko ja zobaczyc,a taki room maga czy ghoula to raczej latwo

Czy ja wiem Ostatnio trai?em jakos na filmik na youtube na ktorym ziomeczek ustawial ciala trolla orca orc s.oraz wilka i poustawia? je na grobach w kolejnosci od najsilniejszego do najslabszego powylewal na to krew i pojawilo mu sie you found a golden key ... dziwne to bylo osobiscie to pr?bowa?em robic ale cia?a mi si? psu?y i nic nie wychodzi?o:confused::eek:
Edit: Czy ja wiem Ostatnio trai?em jakos na filmik na youtube na ktorym ziomeczek ustawial ciala trolla orca orc s.oraz wilka i poustawia? je na grobach w kolejnosci od najsilniejszego do najslabszego powylewal na to krew i pojawilo mu sie you found a golden key ... dziwne to bylo osobiscie to pr?bowa?em robic ale cia?a mi si? psu?y i nic nie wychodzi?o:confused::eek:

To byl tak mi sie wydaje ots bo tez to probowalem zrobic i nic ;) rozlozyc te ciala a potem wylac na srodkowy grob viala z potionem ale nic ;)

@up
Zgadzam si? z tob? nie da si? doj?? .
Gm robi takie ?eby zach?ci? roklajer?w do dalszego grania na roku :>O.o

@up
Zgadzam si? z tob? nie da si? doj?? .
Gm robi takie ?eby zach?ci? roklajer?w do dalszego grania na roku :>O.o

Wr?cz przeciwnie. CipSoft nie ciepri Rookstayer?w...

@ Topic
Nie da si? tam dosta?, wszystkie filmik na yt to fake'i. Tak?e nie ma co ich nawet ogl?da?. Pozdro.

Ostatnia edycja:

Ja te? widzia?em tam tarantule. Ale raz widzialem na filmiku na youtube kto? by? tam mia? na imi? Simon Dremiron.Ale mysle ze to przerobbiony filmik

Tarantula istnieje,w pokoju ..pod ziemi? do kt?rego NIE MA PRZEJ?CIA!!!
Nie r?bcie bez s?sownych temat?w poniewa? ona jest zamkni?ta....

Pozdrawiam,
Speedox.

Te potwory umieszczone sa na rooku po to aby tacy ludzie jak wy mieli zagadke...

widzialem juz ta tarantule swoim rookstaylerem

Widzia?em j? i raczej nie ma mo?liwo?ci dostania si? tam..

Szkoda ?e np. nie wrzuc? jeszcze demca na rook z ?cianke...

1.duzo ludzie ktorzy odwiedziaja takiego typu tematy maja racje, te strasznie dobre [jak dla rokkmana xD] potworki oraz itemki i wiele wiele innych jak spike sword, ghoul, minotaur mag i wiele wiele innych sa tylko dla pokazania co czeka nobka na prawdziwym swiecie
2.ale tylko ciekawi mnie jedno, gdyz gm ktorys napisalna tibi.com ze odpowiedz [w sprawie spike sworda] jest blizej niz mylisz, ? ciekawe o co im chodzilo :P

Sorry ale tam si? nie da doj?? ani walczy? z ni? to jest tylko tak powiecmy dla ozdoby :) jestem pewien na 100% :)

Status
Zamknięty.
Do góry