• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

@Areal
Ju? dawno m?wi?em Spike Sword nie jest po??czony z Mino Mag.Jak wiemy Mino Mag wraz z elit? przeszli przez teleport z Militawn czy jako? tak do Rooka.
Quest jest zbugowany albo nie mo?na zrobi? od tibii 7x..
Pozdrawiam,
Arts

Kolejny bezsensowny temat, po co wy je zak?adacie ? przecie? tego si? nie da wykona? !

@areal
s?uchaj je?li nie gra?e? w tibi 7.1 to w og?le po co si? wypowiadasz? pogadaj z sunrise... albo jakim? graczem 70~ na rooku nie powie ci prawdy ale sprob?j si? zakolegowa? to ci si? wygada.. w ka?dym razie g?upi jeste?

Yhy?? Star rook, Colin Fletcher itp to moi Friendzi z Morgany -.- Znam ich bardzo dobrze........ A pozatym czy musisz mnie odrazu wyzywa???

Ja si? dowiedzia?em walaj?c po necie,?e jako jedyny spike sworda mia? Dalheim(NPC-Stra?nik),tylko ?e mu go ukradli...
ja porozmawia?em z Dalheimem i dam wam tutaj t?umaczenie rozmowy.
Mo?e si? przyda morze nie :P
Ja:Cze??.
Dalheim:Cze??.
Ja:Co Opowiesz mi o swojej broni?
Dalheim:Moim Spike Sword'em tn? cyklopy na kawa?ki.
Ja: Do Widzenia!
Dalheim: Do Widzenia!

Mo?e si? przyda mo?e nie :p

ja porozmawia?em z Dalheimem i dam wam tutaj t?umaczenie rozmowy.
Mo?e si? przyda morze nie :P
Ja:Cze??.
Dalheim:Cze??.
Ja:Co Opowiesz mi o swojej broni?
Dalheim:Moim Spike Sword'em tn? cyklopy na kawa?ki.
Ja: Do Widzenia!
Dalheim: Do Widzenia!
Mo?e si? przyda mo?e nie :p

Nom, przydatne napewno b?dzie tylko czy m?g?by? poda? nam co napisa? Delheimo'wi po ~ang~, ?eby to odpowiedzia?? ;P

Areal , otrzyma?e? ju? od Przemka ze masz da? wci?gu trzech dni dow?d ?e mo?na wykona? SOF Quest.Jednak okaza?o ?e i tak quest zosta? usuni?ty przez Cipsoft zanim wysz?a tibia 8.10.Prosz? ju? o zamkni?cie tego tematu , nie ma sensu ju? prowadzenia konwersacji tutaj.
Pozdrawiam,
Arts

Arts nie nabijaj post?w to nie Twoja decyzja tylko Admin?w/Mod?w.. Dajcie sobie spok?j niedowiarki, chcia?bym zobaczy? miny wasze jak ten Quest by kto? wykona?, dzi?ki temu w?tkowi.

:curse: :| My?lcie bo si? doczeka? rezultat?w nie umiem.

Omgfg - jakby na tibi 7.92 i innych nieodkrytko QUESTU na Assasin Addona a kto? znalaz? by jego pocz?tek to te? by?cie tak pisali, ?e ten ADDON i QUEST nieistnieje...
To samo jest z spike swordem.. Mi si? wydaje, ?e s? ju? jego pocz?tki odnalezione ale jak wida? zamiast pomaga? to lepiej nabija? posty typu : Zamknij ten temat....

Witam. Mam dla dzieci FooD-a < w tym przypadku rozbije wasze mazenia :)> Ten q?est by? czynny na tibi w kt?rej stworzona rooka byl to 1 qlest. Przypomn? ze kiedy? rook by?a to jedna wysepka miasto i malutkie podziemia w kt?rych by? carlin sword qlest a z mino lecia?y Brass Sety kt?re niedawno jeszcze mo?na by?o opyla? w sklepie na rooku :) I taka prawda prosz? o zamkniecie tematu

Wiekszosc questow w tibii to same skrzynki otoczone garstka potworow. Reszta to questy ktore trzeba zatwierdzic u NPC, a nastepnie:
a) przyniesc przedmiot do NPC -> nagroda
b) dostac mozliwosc przejscia przez drzwi -> przyniesc przedmiot do NPC/nagroda -> /nagroda
c) dostac zadanie u NPC -> nagroda

Rookgaard zostal maksymalnie przeczesany przez rzesze graczy, napewno opcja a) odpada. NPCki na rooku tez zostaly przebadane przez rzesze graczy, wiec opcja c) odpada. Najbardziej prawdopodobna jest mozliwosc b), chociaz wedlug mnie tez odpada.

To jest niemozliwe, ze przez kilka lat jeden maly quest NIE zostal rozwiazany. Pomyslcie, jezeli questy typu Demon Oak, Inquisition, questy na addony, What a Foolish Quest, Dreamer's Challenge zostaly ROZWIAZANE maksymalnie MIESIAC po zatwierdzeniu updatu, to jakim cudem tego questu jeszcze im sie nie udalo rozwiazac? Przeciez na rooku graja setki osob, na ponad 70 serwerach.

Ja mysle ze na tym polega jakis plan CipSoftu, zeby zrobic gre bardziej RPG. Logiczne dla gatunku RPG sa zamkniete, niedostepne lokacje, tajemnicze NPCki, dzwignie, teleporty(...)...

Wiec moje zdanie jest takie, ze NIE istnieje (narazie) ZADEN z tych questow (mino mag, ghoul & sof).

@up
naucz sie pisac a potem komentuj ._.

@up dzieciaczku to by?o tak.. kiedy? by? do zdobycia pewien klucz... nikt nie wiedzia? do czego on s?u?y ludzie zaczeli kr??yc po mino hellu i wtedy cipy usunely mozliwosc wykonania questa na klucz pare osob go ma... byla to chyba tibia 7.1-7.4 teraz ten klucz odszed? w zapomnienie... je?li chodzi o mino hell to by?o to tak... mino hell mo?na by?o otworzy? za pomoc? w?asnie tego klucza... pare os?b to zrobi?o niestety mino mag jest npcem... i nie mo?na go zabi? tp za nim jest zadebugowany i przez drzwi nie mo?na przejsc dopoki nie wykonasz zadania kt?re jest dane przez mino mag-npc ale si? rozpisa?em :D

@up
Takie bzdury to mo?esz sobie kolegom naopowiada?.
Odk?d chodzi informacja z kluczem to chyba naogl?da?e? si? na Youtube filmik?w z udzia?em Shadow Rex.Gdzie okaza?o si? ?e jest to na OTS.
Minotaur Mage nie jest to NPC inaczej w battle nie by?o by pokazany Jako potw?r.
Teleport nie jest zadebugowany tylko prowadzi do ?wi?tyni.

@up dzieciaczku to by?o tak.. kiedy? by? do zdobycia pewien klucz... nikt nie wiedzia? do czego on s?u?y ludzie zaczeli kr??yc po mino hellu i wtedy cipy usunely mozliwosc wykonania questa na klucz pare osob go ma... byla to chyba tibia 7.1-7.4 teraz ten klucz odszed? w zapomnienie... je?li chodzi o mino hell to by?o to tak... mino hell mo?na by?o otworzy? za pomoc? w?asnie tego klucza... pare os?b to zrobi?o niestety mino mag jest npcem... i nie mo?na go zabi? tp za nim jest zadebugowany i przez drzwi nie mo?na przejsc dopoki nie wykonasz zadania kt?re jest dane przez mino mag-npc ale si? rozpisa?em :D
Takie gadanie nam zbytnio nie pomo?e. MM jest potworem(jak kolega wy?ej napisa?), mo?na go zaznaczy? na battle.
A co powiecie na to?
n4753k.jpg

:)
#down
Sunrise zabi? kilka razy MM, by? mo?e to by? w?a?nie jeden z nich? ;-)

Ostatnia edycja:

Niez?a fotka Przemek ale c?? tu mog? powiedzie?? Fake? Nie jest trudno postawi? real map? i zrobi? par? szczeg???w aby wszystko realnie wygl?da?o. Chcia?bym aby by?a to prawda, sam mam 27 rookstayera i ciekawie by by?o sta? si? posiadaczem rzadkiego itemu. Trzeba wierzy?, marzenia si? spe?niaj? :)

@up
Na pewno to by? Test Serwer , wtedy by?y otwarte otwarte wszystkie wej?cia :)
Pozdrawiam.

Ja to z kumplem robilem z 10x i sie niedalo zrobic na rookslayerach

Sunrise najwi?ksza legenda rooka zabi? minotaura maga par? razy nie jest to ?aden mit jest to edyna osoba kt?ra posiada dowody na to ?e tam by?a i go zabi?a.....
pono? posiada spike sworda lecz jest to nie potwierdzone

Ja mia?em posta? 15 lvl na rooku :D (tylko bez komentarzy ala: ale noob itp.) rook potrafi by? interesuj?cy jak sie wie o co chodzi. tylko wtedy ju? na maina nie radze isc skille wolniej wchodz? jak sie na rooku trenuje. :o

przeciez to jest ots...

Mo?e jest jaka? mo?liwo?? na znalezienie spike sworda, ale ja raczej w?tpie w to, mo?e ktos w ko?cu znajdzie sposub na zdobycie go?

Do góry