Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>
Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>
Oto moja kolejna teoria kt?r? wymy?li?em przed chwil?.
Ot?? na rookgaardzie istniej? dwa tajemnicze miejsca. Jedno jest na poison spiderach a drugie na rotwormach. Mo?e dla innych te miejsca s? niczym, poniewa? sprawiaj?, ?e Spike Sword tylko znika i nic wi?cej ale dla mnie to co? wyj?tkowego. Ot?? na pocz?tku pomy?la?em by sprawi?, ?eby spike sword znikn? i spr?bowa? naj?atwiejszych sposob?w. Na przyk?ad pierwsz? interesuj?c? spraw? by?o by zabicie Minotaura na skale podczas gdy Spike sworda nie ma na wysepce. Mo?e akurat w tym momencie mo?na lootn?? co? podejrzanego. Druga sprawa to par? os?b wspomina?o, ?e Apprentice Sheng pojawia si? najcz??ciej gdy spike sworda nie ma na wysepce. Skoro Apprentice Sheng jest uczniem naszego Minotaura Maga to czemu ma nie mie? klucza do ?rodka? Podejrzewam, ?e to w?a?nie w Apprentice Sheng jest wi?ksza szansa na lootni?cie jakiego? ciekawego itemka dotycz?cy tej sprawy. Trzecia sprawa. M?wi si?, ?e na wyspie Tutoriala gdzie mieszka NPC Santiago istnieje certyfikat w?dkarski. Podobno Santiago zgubi? go gdzie? i nie mo?e znale??. Wed?ug innych to pewnie zwyk?y ?wistek papieru ale wed?ug mnie trzeba jako? odda? ten certyfikat Santiago i po prosi? go by z?owi? nam Spike Sworda lub chocia? jaki? klucz le??cy na dnie

Czwarta sprawa. Pod pokojem mino maga co ka?dy update tworzy si? cz??? tunelu. Nie wiadomo czy doko?czony czy nie bo mapa na tibia.pl pokazuj? mape tibii 8.10 Podejrzewam, ?e co? tu si? b?dzie dzia?. Pi?ta sprawa. Tu ju? chodzi o Ghoula. Mo?e niekt?rzy to zauwa?yli albo nie ale po raz kolejny ?ciana zaczyna si? wali?. Mo?e tibia 8.5 przyniesie nam rozwi?zanie? Kto wie... Oraz sz?sta sprawa. Wielu z was my?li, ?e na pierwszym lvl trzeba przej?? tajemniczym przej?ciem poza most i i?? do Blind Orca. Bzdura. Ot?? ksi?gi j?zyka orc?w pokazuj? tylko, ?e da si? powiedzie? do Blind Orca tylko to co jest nam pisane na stronach. Chocia? bardziej ciekawi mnie p?j?cie na pierwszym lvl do Mino hell i spr?bowa? otworzy? drzwi. Lub zabi? minosa na skale na pierwszym.
To wszystko to tylko moje teorie. Bardzo wierz? w to, ?e Spike Sword istnieje na Rookgaardzie i b?d? to realizowa? do ko?ca gry w tibie!
Tych nie wierz?cych wszystkich prosz? was tutaj pom??cie mi w tym wszystkim! Wypr?bujcie metody kt?re wam przedstawi?em oraz wypr?bujcie wszystkiego

BO SPIKE SWORD ISTNIEJE
Chcia?bym go kiedy? zdoby?

Ale to tylko trzyma nas w znaku zapytania...???
Pozdrawiam i zapraszam do pomocy...
GM Praga