• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike sword na rookardzie

Status
Zamknięty.
Odp: Spike sword na rookardzie

A? ?mia? mi si? zachcia?o .
Je?li nawet ten jego kolega GM zrobi? by mu taki mieczyk ( za???my ?e si? da ) to o wszystkim cipsoft by wiedzia? , nawet na ots jak gm zrobi item to zapisuje si? wszystko do pliku . A jak wiadomo korupcja jest karna i wylecia? by z swojego stanowiska pr?dzej ni? ten kole? zd??y? by napisa? ?e chce sprzeda? tego spike sworda .

Mam takie pytanie bo skoro niema zdj?cia to czy mo?esz mi powiedzie? czy pokaza? ci na trade ? :confused:

Ziomalski066... na ogl?da?e? si? jaki? noob'skich film?w, w kt?rym jaki? kole? zrobi? quest na ots i my?lisz ze da zdoby? si? Spike sworda :) szczerze to mi cie zal i tyle.

Heh nie mo?liwe jest (obecnie) wykona? questa sword of fury, mo?liwe ze kiedy? si? da?o lecz cip soft go usun?/

Haha spike sword... Nikt narazie nie odkry? jak go zdoby? w tibi.

Siema, jestem tu nowy... S?ysza?em o tym mieczu, s?ysza?em, ?e kto? dosta? go od kumpla GM'a... Potem ten miecz zosta? usuni?ty. Golden key istnieje na OTS'ach, nie na realu. Na niekt?rych rzeczywi?cie jest taki quest - trzeba ustawi? dedy i czach? na ?rodku i obla? krwi?, czy life fluidem... czy co? w tym stylu... Pozdrawiam.

ja tam proponuje co po 1 to przeskanowac NG Botem caly rook xd
jakby byla skrzynka to gdziesz na terenie rookgaardu (mysle ze podziemia)..
cipsoft nie robi tp, ktory przenosi Cie gdzies na 2 koniec mapy, tylko gdzies blisko (pietro nizej / wyzej, lub za sciane)...

15:31 Dampoe [6]: I got from gm
15:31 Morecal [7]: -.-
15:31 Dampoe [6]: my friend is gm
15:31 Dampoe [6]: sst

troch? ?al mi go bo God nie ma player kumpli i jest quest tam za magiem nie widzia?e? ??

eeh a dokladniej to bylo tak byl jeden tutor ale to byl tutor rookgardu ale nagle przeniesli go na chwile na maina on szybko kupil spike sworda i blue robe i znowu przeszedl na rooka i spike sworda dal koledze a blue robe dla sie wzial :eek:

15:31 Dampoe [6]: I got from gm
15:31 Morecal [7]: -.-
15:31 Dampoe [6]: my friend is gm
15:31 Dampoe [6]: sst
troch? ?al mi go bo God nie ma player kumpli i jest quest tam za magiem nie widzia?e? ??
?al, ile razy b?dziecie pisa?, ?e jest taki quest?? Jest tylko na OTS'ach!!! Obejrzyjcie filmik do ko?ca, a nie..!
EDIT: Sorka, nie zauwa?y?em, ?e to nie ta wersja filmu... Looknijcie tutaj:

Ostatnia edycja:

A co do Sunrise On posiada Fire sworda... Dostal go za 100 lvl bodaj?e.. Wiem bo widzialem na trade.. I z nim normalnie rozmawialem.. I nie robilem screenow bo duzo osob o tym wie/wiedzialo... Nie musicie wierzyc..

wiecie co porobili tych update..
ju? zdobyli golden legs,Demon legs itp
bardzo mo?liwe ?e wprowadzili Spike Sworda na rook by zrobi? questa..

Ja my?l? ?e to jedna wielka bujda.
Prawda, jest wiele rare item?w..
Ale dla mnie SS na rooku to symbol..
Zwyk?y symbol.
Wytrwa?o?ci.
Ale ?aden qeust czy item jako item.

zgadzam sie z przedm?wc? jest to tylko pokaz jakie bronie mo?emy zdoby? na mainlandzie

ja tego questa prubowa?em zrobic ale nie na minomagu tylko na szkieletach dedy ulozyc z kolegami i muwie wam ze tam niema spike sword tylko 1cc >zal< ja sie gm pytalem ale sie dalo go zrobic w poprzednich wersjach niz tibia 8.21:p;)

ja tego questa prubowa?em zrobic ale nie na minomagu tylko na szkieletach dedy ulozyc z kolegami i muwie wam ze tam niema spike sword tylko 1cc >zal< ja sie gm pytalem ale sie dalo go zrobic w poprzednich wersjach niz tibia 8.21:p;)
NIE.
zgadzam sie z przedm?wc? jest to tylko pokaz jakie bronie mo?emy zdoby? na mainlandzie
TAK. Cipsoft pokaza? ten miecz, ?eby rookstay'erzy wyszli na maina... :p
A zamiast tego zacz?li si? zastanawia?, jak przej?? ten quest...
Wiecie, ?e jest tunel, przez kt?ry mo?na wyj?? poza miasto z 1lvl? Kiedy? my?la?em, ?e ?eby zdoby? SS, to trzeba do niego p?j?? z 1lvl... :P Ale nigdy nie mia?em okazji sprawdzi?...

no jasne jest quest widzia?em filmiki

@Offtop
A moim zdaniem powinni da? jakiego? lepszego sworda na rooku ni? katana :rolleyes: Oczywi?cie nie chodzi mi o SS nobo to jest zamocne,ale np co? mocniejszego ni? katana a s?abszego od Jagged Sword.
@Topic
Moim zdaniem to jest nie do wykonania,jesli jeszcze tego nieodkryli. Odkryli Demon Oak i inne questy a to pozostaj? legend?.

On jest tylko na pokaz?wk? jakie przedmioty zobacz? gracze w przysz?o?ci.

#AdixXx Tibian
(str 1)
LINK:
Ale i tak wiadomo ?e wszystko ?ciema i bajki disneya

Masz racje poniewa? jak ta posta? co? pisze to nie pisze "says" tylko "mowi"

kiedys probowalem zdobyc spike sworda i prawie mi sie udalo...potrzeba miec kilka specialnych ded?w potworow ktore waza rowne 100oz.a przed tym trzeba zrobic takie tiko zeby spike sword zniknal z wysepki i robimy to za pomoca komania kilofem w kilku miejscach. nastepnie otrzymujemy klucz ktorym otwieramy drzwi na mino hell zabijamy mino maga klucz znika a my wchodzimy do tp z questem na spike sworda<doszedlem do znikniecia spike sworda i zdobylem 5 na 6 specialnych dedow potworow>

Status
Zamknięty.
Do góry