G
Guzux
Guest
Odp: Spike sword na rookardzie
W?tpie ?e masz soike jak 0 os?b go ma wi?c nas tu niekituj dobra ?
W?tpie ?e masz soike jak 0 os?b go ma wi?c nas tu niekituj dobra ?
adix po pierwsze golden key istnieje i istnieje nadal ten quest i golden keyem sie otwiera drzwi do mino maga i na gorze jest tp do skrzyni z spike swordem!!! i jeszcze Coming mam racje calkowita bo znam ise dobrze o tibii![]()
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
Wejdzcie to zobaczycie Spike Sword-a na Rocku
![]()
Fajnie, a ja mam spike sworda... i masz wa?a.. wiem jak przej?? questa... i tym bardziej masz wa?a xD
Golden quest istnieje, otwiera klucz do minomaga, ale za tp wcale nie ma skrzyni ;D
Tak... 6 lvl zabi? Mino Maga ?ycz? powodzenia (chyba ?e sta? ca?? noc i koledzy mu bp heal potionek co chwila rzucali [pozatym sk?d wzi?? Golden Key {dobry klucz}). Jak dot?d tylko Potty on Harmonia posiada? Spike Sword od GM po czym mu go odebrano(jego kole?anka zota?a przeniesiona na chwil? na Mainland kupi?a B Robe i Spike Sword [Ten da?a Potiemu]). Spike Sword jest do zdobycia nikt tego jeszcze nie dokona? ale sam GM (to GM, CM czy kto) Nighmare (dobry nick ?
) m?wi? ?e jeste?my blisko rozwi?zania questu. Moje zdanie jest takie ?eby wszyscy (aktualni rooksteyerzy [u?ytkownicy forum]) zrobili rookstayer?w na jednym serwie i wszyscy razem nad tym pomy?leli a mo?e si? uda. A nie jeden na Antice drugi na Candii trzeci na Dolerze gdy? tak do niczego nie dojdziemy a razem mo?e by si? uda?o. Sam proponowa?bym serwer Dolera (pvp-enfo [i tak na Rookgaardzie nie ma znaczenia
) gdy?:
1. Jest ma?o kolejek.
2. Ma?o kto ma rooksteyera tam.
3. Serwer cz?sto jest prawierze pusty.
@ Down
Mi te? ciebie ?al ja tobie napisz? ?e dosta?em MLS od GM i co powiesz ?e go mam i b?dziesz mi bezgranicznie wierzy? ? Z?ap go jeszcze raz i zr?b SS <Screen Shot> a potem pisz te tematy. A i nie pisz? si? chociarz tylko chocia? ;].
@ 3 Down
M?wi si? ?e on go ma poniewa? na ka?de pytanie zwi?zane z rarkami odpowiada secret. W jednym wywiadzie dla jakiego? Supported Funsitu powiedzia? ?e nie posiada on ?adnych rarek na rook.
sorry ale do Minotaura Maga[...]Do mino guarda [...]
nast?pny m?dry... jaki znowu mino guard? i niby sk?d wiesz ze SS nie da si? zdoby?? gdzie to napisali? filmiki to nie foto monta?e tylko s? robione na ots.
@top
Knightmare ju? powiedzia?.
Szukacie za daleko a rozwi?zanie macie tu? przed nosem,
Wystarczy wykona? najprostsze czynno?ci rooka
czyli chodzi o chodzenie po tych polach i SS zmywa fala... sk?d wiem ?e fala? wystarczy posta? chwile ko?o Amber i poczyta? co m?wi
<sings> Stormy weathers, stormy weathers... stormy weathers on the sea!
tu ju? jest wiadome ?e m?wi o sztormach i wiatrach na morzu chyba ?atwo si? domy?li?.
Ale jedno mnie irytuje... jak niby taki ground mo?e wywo?a? fal??
Srr za oftop je?eli b?d? mia? co? wi?cej do powiedzenia po prostu b?d? edytowa? ten post.
On napisa? o tym ?e dosta? sworda od gm'a, kt?rym jest jego kolega.15:31 Dampoe [6]: I got from gm
15:31 Morecal [7]: -.-
15:31 Dampoe [6]: my friend is gm
15:31 Dampoe [6]: sst