• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike sword na rookardzie

Status
Zamknięty.
Odp: Spike sword na rookardzie

Sk?d wiecie ?e nie ma questa??Nie lubie takich ludzi jak wy bo m?wi? nie na tibia.pl nie ma ,czy tam na czym? innym to ju? w og?le nie ma.A mo?e dziura jest ukryta tak jak dziura do tomb???Moim zdaniem istnieje tam doj?cie tak samo jak do tarantuli.

Ja nie m?wi? ?e nie ma ale pewnie trzeba z nim pog??wkowa? jak z Demon Oak. <sory ?e si? powtarzam>
@ Up
Do tarantuli nie ma doj?cia sprawdzali NG czy innym syfem ale trzeba wierzy? i pr?bowa? .;]

@ Down Racja ?wi?ta jak holender ;].

Ostatnia edycja:

Boshe!!!! zanim co? napiszecie prosz? przeczytajcie ca?y topic a nie kto? napisze.
"Filmiki chyba s? kr?cone na Ots" ja nie moge jak mo?na co? takiego napisa?... przecie? to wiadome ?e na OTS. to po jakiego pisa? to 5x???
@up
Oficjalnie dost?pny????? a widzia?e? kiedy? jaki? quest w tibi oficjalnie napisany? wszystkie questy s? rozwi?zywane... tak samo jak POI. my?lisz ?e odrazu powiedzieli all jak rozwi?za? POI??? LOOOOOOOOOL

Zgadzam si?... Czyta?em ?e kt?ry? z GM?w pisa? ?e 75% quest?w zosta?o nieodkryte lub odrkyte (dok?adnie nie pami?tam) CZYLI NIE WszysTKIE. A powi?zania Tarantuli, ghoula, Mino Maga nie maj? ze sob? sensu. Je?li by mia?y to kto? odkry?by go bo rozwi?zania szukaj? pokolenia graczy. Szukamy za daleko :)

Spike sword zostanie odnaleziony! Pr?dzej czy p??niej Cipsoft w update da jakie? tajemne przej?cie itp!

Ja pami?tam ze 1 ziomek sprzedawa? spike sworda na rooku... Ale nie by?o pewno?ci ze go mial... Ps jest Qlest chyba na spike sworda ale co tu duma? nie lepiej zapyta? si? Gm ;> jak to m?wi? trudny orzech do zgryzienia.. :PP Tak samo m?wili ze nei da sie mie? Demon legsow na real a to nie prawda jest Qlest na nie :PP to na spike tez musi by?

Wy chyba w og?le tego nie pojmiecie...
Ot?? sami GM'owie i Cipsoft w wywiadzie powiedzieli, ?e Spike Sword nie da si? zdoby?, lecz stworzyli go tylko po to, ?eby ludzie pr?bowali rozwi?za? t? zagadk? (nie wiem czy nie chodzi im te?, ?eby rookstayerzy mieli co robi?, ale chyba raczej nie, bo oni nie znosz? rookstayer?w).
Pomimo tego Spike Sword jest tylko po to, ?eby Rookgaard mia? jakie? swoje tajemnice, urok.

@topic
na 100% fake! Nikt nie ma Spike Sworda! Nawet Sunrise, bo on dosta? jedynie plate set (o ile si? nie myl?) i chyba jakiego? axa. Co prawda pr?bowa? go zdoby?, lecz dowiedzia? si?, ?e to tylko tajemnica i SoF nie da si? zdoby?, da? se spok?j. Ci?gn??o si? te? wiele historii b?d? legend o tym jak kto? mia? Spike Sworda... chyba chodzi?o o go?cia co mia? kole?ank? Tutora i ten Tutor na mainie kupi? SoF i da? koledze. Ale SoF zosta? odebrany... Nie wiem czy to prawdziwa historia, mniejsza o to.
SoF nie da si? zdoby? i koniec! ;)

Oj Dzieci... NooBki kochane <Niekt?rzy> Na rooku jest : Plate Set,Blue Robe,(Tak sa...Ale nikt wam nie pokaze bo to takie rar-e ze waz dupa by odpadla) Dice,2x Spike Sword,<Z mejna jakas go?ci?wa przynios?a>Scale Armor ( Kiedys za tibi 6-7 iles bys atak gh?la na strefe pacc nie bylo to ogloszone lecz zabil go Sunrise i on wlasnie go ma jak wiekszosc RaR-e) I Nie wiem czy wiecie ale na rooku mozna spotkac Gm-?w. Musza oni pilnowac porzondku np.Spam-erzy z 1lv itp...

moim zdaniem jak bylby qest na te itemy to robili by inne chary i robili te qesty
ale moze byc tesh taz ze ktos wlasnie zlootowal albo zrobil qesta przypadkowo bo jak wiadomo na rooku sa qesty typu idz i otworz skrzynke albo odkop kilofem :)
pozdr.
Don Jakubino

Spike Sword ju? jest zdobyty przez pewnego gracza na Harmoni :)

fajowo sword of fury wrescie sie ujawnil pamietam z ssc z hunteda chyba 30 osub stalo i paczajo sie na zdobywce:)

Spike Sword ju? jest zdobyty przez pewnego gracza na Harmoni :)

No to jak ten go?ciu ma spike sworda to daj jaki? dow?d np. ss bo tak samo ja moge powiedzie?, ?e m?j kolega ma magic long sworda, kt?rego dosta? od GM...

Nie ma ?adnego Spike Sworda , z wyj?tkiem na tej wysepce !!
A tak to jest dla Picu !!Tak samo Mino Mag , Ghoul.
Pozdrawiam :)

GM to moj kumpel
nie no nie moge normalnie super wa? a jakis noobek w to uwiezyl i w dodatku nie zrobil SSa a na rooku nie ma takiego quest i jak mysle nie bedzie bo w tedy gra jeszcze bardziej stanie sie jak papier toaletowy (do dupy) a tak poza tym GM nie kumpluje sie z playerami chyba ze z kumplem z RL a tym bardziej nie daje im FREE ITEMS
PzDr

1:"Spike Sword"Na RooKu Mo?na Zdoby?.
2:"Nie Zawsze Mo?na Zrobi? "Screena" Niekt?rzy Nie Wiedzom Mo?e Jak Lub Nie Maj? Klawisza Kt?ry Robi Screna,Albo Si? Jest Pod Wra?eniem ?e Si? Widzi Gamemaster'a.
3:"Spike Sword"Ma M?j Kumpel Ktury Jest Rookslayerem.

Oooo Bo?e wy mu wierzycie ? Mam Dowody(mo?e nie wystarczaj?ce i o ile mo?na nazwa? to DOWODEM) Nie chce ?adnych G?upich wypowiedzi na temat mojego Posta.
Co? nie pasuj? ? Problem .
A wiec Mie? W TYM CZASIE spike sworda jest NIE MO?LIWE
Po 1.Cipsoft nie lubi ludzi kt?rzy graj? na roku nie nawidz? ich od samego STWORZENIA Poniewa? wykorzystali Wysp? nowych do grania i grania Bez przerwy na rooku Nie mia?o to tak wyj??
Po 2.Ten Quest zosta? zamkni?ty poniewa? :Wystarczy?o ?e Sunrise go ma, A za du?o rar items na roku nie mog?o ludzi mie?:wystarczy?a 1 osoba o H lvl na Rooku 1 mistrz rooka sunrise. A ?eby nie wysz?o to jako? oficjalnie nie postanowili m?wi? Gracz? o tym W NEWS Tylko po prostu nie da si? otworzy? drzwi od Minomaga Pozosta? Mino mag Ca?y Room i czekaj?cy na MISTRZA Spike sword.
po 3.Pewnie my?licie do czego jest teraz klucz? ostatnio (p?? roku temu) Mia?em klucz od roomu ale nim si? nie da?o nic otworzy?, A jednak Przeznaczony on jest Do Starego Beer roomu ...

P.S Hehe niez?a wymy?lona Historia ... Czekam na wi?cej ?eby si? po?mia? ahhaahahahahha. QUEST JEST NIE WYKONALNY PROSZ? O ZAMKNI?CIE!!! :mad::mad::mad:

Spike sword da sie zrobic !! nawet wiem jak ale to duzo roboty ;]

Oooo Bo?e wy mu wierzycie ? Mam Dowody(mo?e nie wystarczaj?ce i o ile mo?na nazwa? to DOWODEM) Nie chce ?adnych G?upich wypowiedzi na temat mojego Posta.
Co? nie pasuj? ? Problem .
A wiec Mie? W TYM CZASIE spike sworda jest NIE MO?LIWE
Po 1.Cipsoft nie lubi ludzi kt?rzy graj? na roku nie nawidz? ich od samego STWORZENIA Poniewa? wykorzystali Wysp? nowych do grania i grania Bez przerwy na rooku Nie mia?o to tak wyj??
Po 2.Ten Quest zosta? zamkni?ty poniewa? :Wystarczy?o ?e Sunrise go ma, A za du?o rar items na roku nie mog?o ludzi mie?:wystarczy?a 1 osoba o H lvl na Rooku 1 mistrz rooka sunrise. A ?eby nie wysz?o to jako? oficjalnie nie postanowili m?wi? Gracz? o tym W NEWS Tylko po prostu nie da si? otworzy? drzwi od Minomaga Pozosta? Mino mag Ca?y Room i czekaj?cy na MISTRZA Spike sword.
po 3.Pewnie my?licie do czego jest teraz klucz? ostatnio (p?? roku temu) Mia?em klucz od roomu ale nim si? nie da?o nic otworzy?, A jednak Przeznaczony on jest Do Starego Beer roomu ...
P.S Hehe niez?a wymy?lona Historia ... Czekam na wi?cej ?eby si? po?mia? ahhaahahahahha. QUEST JEST NIE WYKONALNY PROSZ? O ZAMKNI?CIE!!! :mad::mad::mad:
Questa da sie zdoby? !
GMs,nie lubi? niekt?rych rookslayer?w bo przeszkadzaj? ludzi? wbijaniu 8 LvL.Napisa?em niekt?rych bo m?j kumpel "Torca Rookslayer"pomaga ludziom i jest bardzo mi?y ot?? tak jak "Skazana" pomaga ludziom i nie przeszkadza innym w expieniu.

//Nast?pnym razem nie pisz jak pOkEmOn...
M@rtin

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Seremontis i jednocze?nie Harrypotter.14
Proponuje ?ebys my dali New Account lub new Har i Weszli?my na ustalony server . Np.Shapira (du?o ich jest) I porozwi?zujemy Zagadki Na Facc area? Co wy na to? :)
@down lol to tylko OTS,y i Fake,i Chcesz to wie? ?e to Tibia real ale zapytaj si? Autora(nie pami?tam nicku)
?e to Fake,i Po nicku pojawia si? "," ... nie wylewa nic na czaszk? jest napisane "m?wi" zamiast "says"
Go?ciu na dole we? si? opami?taj ...!!!

Ostatnia edycja:

Jest quest, nawet na youtube mo?na obejrze? filmiki.

Status
Zamknięty.
Do góry