• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
M?j rekord to 1,5h z paccem i kumplami xD

@topic
Tobie Te? Wielkie GZ

2,5h Facc :/

Do autora tematu : Na thorii nikogo prawie na rooku nie ma wiec ja sie nie dziwie ci, ja record 2,5h na Candii

Z Paccem i EQ -> 40-50 min przy wolnym expowisku (wolfy)
Bez Pacca -> szybciej niz 2h nie da rady (solo)

Haha

Haha

Wielki mi wyczyn! ?a?osne;>
Ja przesz?em rooka gdy zaczo?em gra? w tibie w 2h.
A next rekordy to by?y 1-1,5h. ;>

Odp: Rekord przej?cia

M?j rekord to 1h. na Pacc arena na bugach i spiderach tu? za mostkiem pacca. Jednak potrzebny mi by? do tego od pocz?tku "rare set" na rooku

No nic tylko pogratulowac, pozdrawiam. Moj rekord to 3 h (na bocie ; D)

Z eq pacc w p?? godziny z eq facc godzina. Niczym si? nie wyczyni?e? naprawd? ;]

Mi si? najszybciej uda?o go przej?? w jakie? oko?o 1h 15min w nocy kiedy to ludzi nie by?o za du?o...
Lata?em ca?y czas sobie na wolfach ;]

@Hoster
Mo?na. Co prawda nie w 10 sekund ale w nieca?? minut? :). By? gracz kt?ry bi? Behemonty. Zrokowa? si? i jak mia? 1 level to kolega je dobi?. On momentalnie awansowa? na 8 level i poszed? tylko do wyroczni.

M?dre to
Ale gracze z lvl 10-30 nie expi? na Behe, chyba ?e mia? dobrego blokera i albo by?a to tibia 8.0 (wtedy mo?na jeszcze by?o u?ywa? SD od 15mlvl bez potrzeby wbijania 45lvl jak teraz), wbi? 15+ mlvl i bi? z SD albo by? Pallem o wysokich skillach i tak hunci?
Ale to te? bezsensu rookowa? takiego chara :confused:

@Topic
4 godziny bez pacca razem z pocz?tkowym tutorialem i bez EQ z drugiego chara
S?abo :/

ja na paccu przechodze rook w 75-90 minut z przyzwoitym eq ;p

moj rekord to nieca?e 3h ale przed upem... aha i musialem sie sam dorabiac nikt mi nie da? eq :D

@Hoster
Mo?na. Co prawda nie w 10 sekund ale w nieca?? minut? :). By? gracz kt?ry bi? Behemonty. Zrokowa? si? i jak mia? 1 level to kolega je dobi?. On momentalnie awansowa? na 8 level i poszed? tylko do wyroczni.

Ale po dedzie dalej wpada exp dla wszystkich co bili? ;> nie jestem pewien ale mysla?em, ?e nie

M?dre to
Ale gracze z lvl 10-30 nie expi? na Behe, chyba ?e mia? dobrego blokera i albo by?a to tibia 8.0 (wtedy mo?na jeszcze by?o u?ywa? SD od 15mlvl bez potrzeby wbijania 45lvl jak teraz), wbi? 15+ mlvl i bi? z SD albo by? Pallem o wysokich skillach i tak hunci?
Ale to te? bezsensu rookowa? takiego chara :confused:

czemu myslisz ze mial lvl 10-30? Przecie? niekoniecznie tak musia?o by?

Ostatnia edycja:

Kiedy? przechodzi?em rooka 20-30 minut moze to kumpel podtwierdzic . Teraz to na wyspie nowych siedze z 1,15 h przechlapane. Wypadlem z formy :)

Kiedy? przechodzi?em rooka 20-30 minut moze to kumpel podtwierdzic . Teraz to na wyspie nowych siedze z 1,15 h przechlapane. Wypadlem z formy :)

Hahahaha - ?adnie popro? kumpla, ?eby 'podtwierdzi?'. ; d

~Top

3,5h. Tyle zaj??o mi znalezienie i kupienie eq i wyexpienie 4.200 expa.

Ostatnia edycja:

Rekord to kilkana?cie sekund jak ju? koledzy zd??yli zauwa?y?. :)

M?j rekord to 1,5h

@sherd to niemo?liwe ?eby rooka przej?? w 10 sekund wi?c nam tu kit?w nie wci?niesz

Status
Zamknięty.
Do góry