• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
1.5h - mialem okazje biegac po rooku tylko z 1 kolesiem, bo wylaczyli Secure i nikt sie nie mogl zalogowac, wiec respy byly full.

Oko?o 5 dni... nigdy nie lubi?em rooka :|.Moze gdybym sie wysili? to 1 dzien ?:>

moj rekord to 50+ minut na tibi 7.6 :):):)
P.S nie wliczajac 20+ minut skillowania :):):)

Moj to 45~minut z full eq na poczatku. Wystarczy isc na poisony na rooku i jak masz fuksa i jest wolne i dobry resp to chwila moment...

M?j rekord to 2h oko?o bez pacc a m?j kolega z pacc w 45 minut oko?o. A to z tymi behemotami to bardzo mo?liwe bo go?ciu musia? by? nadwyra?niej palem bo knightem nie bo zama?o by wali? na takim 6 lvl sorki i drut odpadaja bo nie mog? nawet z r??d?ek pall dobre skille z dobrym blokerem to mo?liwe.

U mnie zawsze jest tak samo: Jedna noc i ju? mam 1% do 9 lvla, je?li rozumiecie co mam na my?li. ;>

1.5 h z blokerem rookstayerem :D

5 level nabi?em w ok. 20 minut w jaskini wolf?w, tam wy?ej od szkielet?w... jest tam dobry i szybki resp... Ale czasem si? mo?e przyj?? jaka? ekipa...

Ja rooka kiedy? przeszed?em w 1,5h bez kumpla bez eq bez niczego po prostu gra?em i w takim czasie wyszed?em z rooka ale na 4 lvl spearmana bi?em a na 5minosa solo :P na hardcora lecia?em :P

M?j rekord to nieca?e 2h cho? przyznam, ?e zaczyna?em od 0 ;)

Nie za bardzo mi si? chce wierzy? osobom co przechodzi?y poni?ej 1h co z tego, ?e na start full eq i mo?e nie by?o ludzi ale 40min bez pacc to naprawd? dziwne.

Rekord wyni?s? troch? wi?cej ni? 10 sek nawet ponad 15 ^^

Rekord to oko?o 10 sekund.
Poza tym 2 godziny to mierny wynik.

Wez sie ogarnij czlowieku.Pisz ze zrozumieniem :D Szybkosc przejscia rookgardu zalezy od eq , jesli mialbym full eq mialbym szanse pobic twoj rekord ale z poczatkowym eq nie.
Pozdrawiam~moking

Od 1 lvl - 8 lvl, bez pacc, bez blokera i bez ?adnego eq = 2 dni przechodzenia :eek:.

Pozdrawiam,
terrior95

Hehehe.. ja nawet nie liczylem ^.^ ale bylo to szybko wiem ze gralem 2 dni po pare godz i mialem 16lvl potem pkowalem az spadlem do 8lvl ;f jak widac ponizej tej wiadomosci Vicon Zezar level 8

Ja jak zaczolem grac To zrobilem 8 lvl na Ratach bo niewiedzialem oco chodzi . Teraz jestem Rookstayerem i najszybciej udalo mi sie zrobic 8 lvl w 2godz. ;]

Status
Zamknięty.
Do góry