• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
HEHE ?adnie przechodzicie ja co zacz??em gra? o 7:00 bo tak rodzice wy?a?? do pracy to ja robi? new hary i sprzedaje je po 2z? dziennie 5 har?w z 8 lvl.A zarobek ca?kiem niez?y

Bez pacca - 2-3h
Z paccem - 1-2 h :P

A rekord to 5 sekund na tibii 7.6 ;) go?ciu na 8 z 15 magic levelem zabi? demona bo kumple mu blokowali potem si? szybko zrokowa? , kumple dobili demona z black hp i wszed? na maina :)

Sam nie wierzy?em w t? historie ale mo?liwe

Oko?o 2-3 godzin, jestem s?aby na rooku ; (
Ciekawe ile z paccem by posz?o ^^

P.S M?j kolega z paccem przeszed? w 45 minut - stoperem mie?y? ;o

Bez pacca - 2-3h
Z paccem - 1-2 h :P

A rekord to 5 sekund na tibii 7.6 ;) go?ciu na 8 z 15 magic levelem zabi? demona bo kumple mu blokowali potem si? szybko zrokowa? , kumple dobili demona z black hp i wszed? na maina :)

Sam nie wierzy?em w t? historie ale mo?liwe

Nie wiesz jak by?o to si? nie odzywaj >.> To nie by? 'go?ciu na 8 z 15 mlvl'em' tylko 30~ palek. Poszed? z kilkoma blokerami na behemoty ;s Potem szybko si? zrokowa? i pobi? rekord ;d

Nie wiesz jak by?o to si? nie odzywaj >.> To nie by? 'go?ciu na 8 z 15 mlvl'em' tylko 30~ palek. Poszed? z kilkoma blokerami na behemoty ;s Potem szybko si? zrokowa? i pobi? rekord ;d
Zaraz, 'zrukowa?' mo?na si? jak b?dziesz mia? mniej ni? 5 lvl. A bloker?w i behemot?w raczej nie ma na rooku wi?c jak to mo?liwe, ?e z 5 lvla w par? sekund wbi? 3 lvle napisa?: "hi" "yes" itp... ?

Zaraz, 'zrukowa?' mo?na si? jak b?dziesz mia? mniej ni? 5 lvl. A bloker?w i behemot?w raczej nie ma na rooku wi?c jak to mo?liwe, ?e z 5 lvla w par? sekund wbi? 3 lvle napisa?: "hi" "yes" itp... ?

Nie rozumiem tego, co ty napisa?e?, ale spr?buj? jeszcze raz wyt?umaczy?...

Go?ciu poszed? na mainie na behemothy z blokerami. Za???my, ?e zjecha? kilka behemoth?w do red/black hp. Nast?pnie zacz?? si? zabija?, w ko?cu spad? do 5 lvl'a, przez co wr?ci? na rookgard z 1lvl. Wtedy blokerzy dobili behemothy i zrookowany go?ciu dosta? nag?y zastrzyk expa, dzi?ki kt?remu osi?gn?? ponad 8lvl. Poszed? do wyroczni i ju? : )

M?j rekord oko?o 1h 50min - 2h .
No za???my 2h. Bez pacca na ?wiecie Harmonia :P

Gdy 1 raz gra?em w Tibie przeszed?em w 6h xD

M?j rekord? Hmm jakie? 45 min bo z Paccem i mia?em wtedy full eq...

Je?li kto? nie wierzy to niech idzie na bugi i spidery kt?re s? ^< od mostu dla pacc. Tam si? najszybciej wbija ;>

Co prawda moj rekord to 45-50min full eq i wolfy na pacc, ale i tak najlepszy jest ten co bi? 2 behe na mainie do reda i si? rookn??, kumple dobili i 8lvl w 3 sek xD

Na expie x2 1.5h (premium area)
Na expie x1 2.35h (premium area)

Gdy przeczytalem ten post postanowilem sprawdzic ile mi to zajmie czasu.8 level wbijalem 1godzine z podstawowym eq.;)

Srednio to 4h
A rekord to 2.5 h
Bo mace od poczatku mialem i na bugi ciolem ;]

Tak to dobry wynik Gratulacje.
Choc nie chce sie chwalic ja przeszedlem rooka w 1,5h na pacc zone :D

Na faacu to mo?na przej?? w 1h~~
Po prostu po samouczku is? na raty na kilka minut, kupi? mace + wooden shield.
Leci si? na snake (te na bagnach), bardzo ma?o os?b tam expi, respi? si? bardzo szybko i prawie zawsze id? na 1 hit.
I tak do 6lvl+
potem poison cave, kilka potion?w i du?o fooda a? do 8lvl.
A pacc - tu to ju? zale?y czy jeste?my sami czy jeszcze kto? expi

Status
Zamknięty.
Do góry