• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

Moj rekord to 2h
A najleprzy rekord przejscia rooka to jakies 10secund :] (ale nei moj rekord tylko ogolnie najleprzy rekord przejscia xD)

Ostatnia edycja:

Johny5608
2 Godziny?? jak ja zaczne Rooka to dopiero po 2 dniach mam lvl 6

GRATULACJE!
A na jakim eq zacze?es ?? od pocz?tkowego czy od innego hara wzie?es ??

6lvl to ja wbijam w 10 20minut zalezy ;]

M?j rekord to 3h

Heh... GZ Wam wszystkim! Ja tam 8 lvl nabijam ok. tydzie?... Ostatnio nabi?em w 8 dni, ale to dlatego tak d?ugo, bo ja lubie poznawa? nowe twarze... Dla mnie Tibia to g??wnie rozmowy, nic innego mnie w niej nie kr?ci...

M?j rekord to 2,5h na Asterze bez pacc z tutem ok. 3h :) Słaby czas... :D

Ja wychodze z rooka jak mi sie chce to w 6 godzin bez pacca a jak mi sie nie chce to 3 dni ;PP

@TOPIC

GZ GZ ;]TIME :P

Ja ostatnio poprawi?em sw?j rekord przeszed?em wysp? nowych w nieca?e 3 godzinki i to o dziwo zabijaj?c same raty i cave raty...

Ja wbilem 8lvl w jakies 1,5h...
Bez PACC;) Wziolem tylko od kumpla katane i jazda;)
Wbilem tak szybko bo byla noc i bylo malo ludzi ;D
Cya;*

A ja tam gram na Ots. Lecz gra?em na Rl. Ostatnio wbija?em koledze lvl to z rooku gdzies oko?o 2.5h wychodzi?em.
Gz michalekk!
Pozdro...

a ja sobie teraz stoje na bugach i czytam forum skilluje i od czasu do czasu patrze na tibi? i je bije xd

Oo, je?li to prawda to na prawd? du?y szacun dla Ciebie, 2h uuu, to ?adnie... Ja tam w 3-4,5h przechodz?. Nic, tylko gratulowa? i ?ycz? dalszych rekord?w .; ) :D

Pozdrawiam,
Vendeto

M?j rekord to 2-3 dni :P bez pacca
kiedy by? pacc darmowy w maju to w 3 godziny sie przesz?o :P

Nie wiem dok?adnie ile mi to zaj??o, ale my?l? ze oko?o 3h to trwa?o wi?c przeci?tnie :)

M?j rekord to oko?o 3h ;] Najpierw zebra?em kas? na eq, potem bot na ratach do 5 lvl, a na koniec bot do 8 lvl'a na spiderach. Oczywi?cie nie mia?em konta premium.

M?j rekord? m?j rekord to 2 h~ na ?wiecie Pacera, tak oko?o 10 rano, wtedy wsz?dzie pusto :D
M?j rekord to oko?o 3h ;] Najpierw zebra?em kas? na eq, potem bot na ratach do 5 lvl, a na koniec bot do 8 lvl'a na spiderach. Oczywi?cie nie mia?em konta premium.
Widzisz, botem wszyscy inni expi? normalnie.

Ja wbilem 8lvl w jakies 1,5h...
Bez PACC Wziolem tylko od kumpla katane i jazda
Wbilem tak szybko bo byla noc i bylo malo ludzi ;D
Cya;*

Mo?e jeszcze frytki do tego ?

@Topic

2 h to by? m?j rekord non stop na expie bez zbierania item?w only Kasa.

to w bardzo du?ym stopniu zale?y od ilo?ci graczy/bot?w na serwie ale m?j rekord to godzina i 2 minuty z pacc a bez to oko?o godzina i 28 minut :D

Status
Zamknięty.
Do góry