• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

Cholera cienko... ?ciga?em si? z koleg? kt?ry szybciej przejdzie, on wykona? w hmm 1h 50min co? takiego. Jak sko?czy?em 30 po nim.

2 godziny bez pacca a z 1,20 min :) ale to zale?y od worlda i od noob?w co rozwalaj? nam stworki
1-4 lev raty,cave raty xdd1
4lv WYkonanie all quest?w
przez wykonanie quest?w jakie? 3 levele nabijam zawsz? xdd
7-8 minosy, i rotwormy ale to z kolegami rookaystrami xdd (90 levele xdd)
Og?lnie to ma?o co gram w tibie, teraz czasem gram na ots-ach 15-100 exp

Pozdrawiam

Gz, ale my?l? ?e to zale?y jaki server (Full, czy Empty). Moj rekord to mniej-wi?cej 5godzin (Facc), a Pacc jakies 3, g?ra 4 Godzinki :)

Moj rekord na pacc to 1 h a na Facc 2h nie bylo to trudne, przechodzilem rook juz z 20 razy xDD

Jak Gra?em 1 raz to nie wiedzia?em ze main jest xD
Ale m?j rekord to 2 godz z botem na wolfach xD

m?j rekord jezcze na tibi 8.1 to by?a Honera to 1,30 najlepiej sie expi od 1 do 2 przez 30 min szuka?em kogo? kto mi mace sprzeda to tak expi?em z 1h

Ja przelaz?em w 5 godzin :)
Nie jestem dobry na rooku, ale ciesz? si?, ?e by?o to tylko 5 godzin, bo pami?tam moj? pierwsza posta? w tibi ^^

M?j rekord ~40min FaCC
Dobry jeste?, jak to zrobi?e?? Solo, z kim?? Za czas?w jakiej tibi?
Mniej ni? 40 min przej?cia, ??cznie z zakupieniem eq i wytrenowaniem? (osobi?cie nigdy nie treni?em na roku, ale niekt?rzy ...)
Je?eli tak to w?tpi?.
Chyba, ?e zarobi?e? kas? na ful eq, wytreni?e? chara dobi?e? 2 lvl i poszed?e? expic. Mo?e te? by?o tak, ?e z kim? shapred exp (nie wiem czy dzia?a na rokgardzie, ale to chyba najwiarygodniejsze).
M?j rekord, to ja wiem 1:30, mo?e wi?cej (facc). A pacc to troch? szybciej.
Jak ju? inni pisali, zale?y od servera, ilo?ci bot?w i noob?w. Ten rekord pad? w nocy, wi?c ma?o noob?w. Kilka razy mia?em, ?e przechodzi?em na mainland ponad 5~ godzin, bo nooby chodzili i wybijali mi potwory.

M?j rekord te? 2h+ razem z tutorialem na FACC... Na non-pvp :) Honera innymi s?owy. Gz waszych rekord?w i dalszych sukces?w!

Moj rekord?? Hmmm ;] jakies 2h?
A rekord przejscia Rooka to 8 sekund :cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Rooka przechodzilem z 50 razy ;pp (Zart)
Ale Tylko 1 raz mierzylem czas i wyszlo na 1h i 50+min (zaczynalem od zera)(Facc)
Czs razem z kupieniem macy itd.

Hehe.. Ja nie mam sie czym chwalic ale podam wam moj rekord..
Gralem na kilku serwerach i moj najlepszy rekord to 3 godziny 21 minut i 17 sekund:down: Czas miezylem stoperem na komurce :P

Spoko. Dla mnie rekordy to ju? poni?ej 2 godzin.
Ka?dy kto pisze jakie? ostre wyniki, to albo k?amie, albo mia? ju? dobry start, albo kto? mu pomaga?, bo takie 40 min to nie mo?liwe, jeszcze na facc, gdzie wsz?dzie full ludzi, a jak nawet nie, to nie da si? expi?, bo za wolny resp.

Haha ^^ w 10 sekund to nikt by nie zd??y? doj?? do jakiego kolwiek expa opr?cz rat?w ;D cos ci sie hyba pomyli?o kole? PZDR ;D
Bylo juz to wyjasniane :curse:
Gosc byl z kumplami na behe, dobil kilka sztuk do np red hp, a potem sie rookowal. Po wyladaowaniu na rooku, koledzy podobijali behemoty a on awansowal z 1 lvl do ktoregos tam powyzej 8. A czas jaki zajelo mu wyjscie z rooka to dojscie z temple do oracle (?) i wypowiedzenie odpowiednich slow.
To bylo cos okolo 10-20 sekund.

Moj rekord to ok 1h 30 minh z przygotowanym eq i bp potkow. na facc

Zapraszam wszystkich na najlepsze forum w sieci o tibi ;ddd

; <

Ostatnio edytowane przez moderatora:

to na 100% nie jest rekord nie wiem czy ktos juz wsponina? o tym ale i tak napisze ( nie chce mi sie czytac 11 stron :D)
rekord jest koles mial 6 lvl zabil behemota ( z pomoca koleg ) albo 2 behemoty nie wiem jak tam dokladnie bylo padl i kolega zabil te 2 potwory i koles mial 8 lvl i w 15 sek pobiegl do Oracle i bym na main :p
nie wiem czy to prawda ale tak slyszalem a pozatym moj kolega wyszedl z rooka w 1.5h

Status
Zamknięty.
Do góry