• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rekord przej?cia

Status
Zamknięty.
Odp: Rekord przej?cia

Jedni potrafi? przej?? rookgard w 2 h inni w 2 dni, lecz to wszystko zale?y od tego czy mamy pacca i eq, czy wiemy gdzie dobrze i szybko przyexpi? itp, wiadomo ?e gracz na faccu bez eq nie znaj?cy dobrych expowisk, nie przejdzie tak szybko rooka jak gracz z pacciem eq i znaj?cym dobre miejsce do expienia, zale?y to te? od servera, na jednym serwerze mog? by? pustki a na drugim mo?e by? pe?no ludzi, osobi?cie nie pami?tam jaki mia?em rekord przej?cia ale na pewno nie by? to zbyt dobry czas :p

Jeszcze do niedawna , kiedy na prem lokacji na rooku byl resp Bug?w+Spider?w przejscie wyspy nowicjuszy zabieralo nieca?a godzine. Teraz zajmuje mi oko?o 1.5h do 2 .A rekord jak gdzies tu kolega up napisal wynosil niecala minute i zostal ustanowiony na swiecie Aurea jesli mnie pamiec nie myli.

lol ja zk umplem jak sie scigalismy kto szybciej wyjdzie z rooka + questy to zajelo nam to 65 minut xD

Witka! Skoro wszyscy si? podpisuj?, to ja te?. Co prawda, to by?o u mnie najszybciej. Chocia? 3 dni to du?o, dla mnie to by?o ma?o xp To m?j rekord, bo zazwyczaj przechodzi?am rooka w tydzie?, a tu uda?o si? tylko w te 3 dni.
Pozdro

Witam do??cz? si? do postu bo chc? m?j wynik przedstawi? jest to 1,5 godziny z paccem by?o trudno poniewa? by?o du?o ludzi na expach ale jak si? zna tereny dla pacca to wszystko mo?na

Ostatnia edycja:

brawo za wytrwanie moj rekord to 3 h na candi bylo pusto wiec jechana :D

Mi tam oko?o 4h zajmuje :) Rookgard mnie strasznie... "Nudzi" te hity i monstery... dla mnie zwa?a no ale jak si? przejdzie na maina no to gra si? zaczyna :) :p

ja w 1,5 godziny ale na pacc ;d

nie trenowa?em skill
odrazu na spidery posz?em :D

kiedy? na faccu wychodzi?em 1,5h nie wliczaj?c uprzedniego tutorialu. Ostatnio zrobi?em nooba i zaj??o mi to 4 godziny... Wyszed?em z wprawy.

3,5h xd nie pami?tam jaka tibia chyba 8.1. Nienawidze rooka :PP

m?j rekord to 2 dni bez pacca bo jak zaczn? gr? to si? szybko nudzi dopiero powy?ej 20 lvla jest fajnie

m?j osobisty rekord to 3 h 2 h zale?y od serwa i ludno?ci rat/snake/wolf/skeleton a jak mi sie niechce gra? puszczam bota na ratach do 8 lev i mam lev i kasy pozdro :D

Jakie maniaki o.0
ja z tutorialem nawet
z jakies 3 dni bo nie nawidze rooka ;D
to jest nuuudne a szczegolnie nooby np.
Zapije cie zaraz m?i brat iest gie em mem

Hi .

M?j Rekord ?
4 godziny .
Tak wiem s?abo, ale og?lnie jak si? spr??e to rooka przechodz? w 4 do 5 godzin .;(
Mo?na powiedzie? ?e zani?am ?redni? forum .

Pozdro,
Sanji x)

Status
Zamknięty.
Do góry