• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Quickly OTserv V2.3B

Status
Zamknięty.
Co prawda wira niemial ale jak go wlaczam to pisze error:unable to load bans :( i tak prawie ze wszystkimi jak temu zaradzic?

jak zrobic hara (GMa) na moim otsie ? ogolnie tak sie pytam co napisac itp. i jak zmnienic z notatnika na xml albo lua ?? plx o pomoc piszcie na gg 995459

ja zrobic Gm

ja zrobic Gm

napi?cie jak zrobic Gm bo ja wchodze w konto gracza i wpsuje w acces 5 tam ia potem w?anczam otsa i nie ma GM

Pomocy

Pomocy

Potrzebuje mapki vanilia do ots 8.1 !!! PROSZE POMUSZCIE (NAJLEPIEJ CALY OTS Z SILNIKIEM)

MOJE GG: 9486315

Spoko ale nie chce mi sie robi? bazy danych SQL( nie mam czasu ;))

Ostatnia edycja:
Nie dalbym za duzo punktow.Max lv wciaz 350... w innych wersjach tak samo.Blad niby poprawiony a tak nie jest...

Re: [8.1] Quickly OTserv V2.3B

Re: [8.1] Quickly OTserv V2.3B

vai si fude meu!! essa ? a versão 2.2b pohhhaaaaaa!!!!!!!!!!!!

A wi?c mam wieeelki bardzo powa?ny problem :(:(:(...

A wi?c mam wieeelki bardzo powa?ny problem :(:(:(...

Kiedy to wszystko poustawiam, odpalam bez problem?w, pr?buj? zalogowa? si? na serwer... i nie mog? wej?? w og?le do tibi.
Pr?buje poprzez konto GM, ACC i nic (121593, 111111 :P), wiecie mo?e czym to mo?e by? spowodowane? Mo?e mia? ju? kto? taki problem. Oczekuje szybkiej pomocy ;).

Tibia 8.10 JEST :)
IP Changer JEST :)
GRA - Niema :confused:

@ EDIT
O takich problemach z mojej strony niema mowy... ;]
A wi?c u?miejecie sie :P
W IP-Changerze po zmianie wersji klienta okaza?o si? i? po "updacie" ip-changera odznaczy?a mi si? opcja auto wyszukiwanie wersji tibi :D...
A tyle sie naszuka?em wiatru w polu ^^

Ostatnia edycja:
Odp: A wi?c mam wieeelki bardzo powa?ny problem :(:(:(...

Odp: A wi?c mam wieeelki bardzo powa?ny problem :(:(:(...

Kiedy to wszystko poustawiam, odpalam bez problem?w, pr?buj? zalogowa? si? na serwer... i nie mog? wej?? w og?le do tibi.
Pr?buje poprzez konto GM, ACC i nic (121593, 111111 :P), wiecie mo?e czym to mo?e by? spowodowane? Mo?e mia? ju? kto? taki problem. Oczekuje szybkiej pomocy ;).

Tibia 8.10 JEST :)
IP Changer JEST :)
GRA - Niema :confused:

A zmieni?es w config.lua na swoje ip lub w ip-chager wcissnales change ip ??
to dwa najcz?sciej pope?niane problemy

Status
Zamknięty.
Do góry