• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Quickly OTserv V2.3B

Status
Zamknięty.
Jezeli to wesja sql to szkoda bo mi chodza otsy z na xml; :( czy mozna to jakos zmienic ?

lollllll

lollllll

llllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:(:(:(:(:(:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::eek::eek::eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused::confused::):):o:o:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:mad::mad::mad::mad::mad::p:p:p;);););):D:D:D:D:D:D

nie no w?a?nie pobieram ots mam nadzieje ?e jest great i ?e acc manager jest na pasach 111111/tibia a jak nie to cos wykombinuje

a mam pytanko bo sie na tym nie znam... jak zrobic gm'a?

O matko gosciu nie wiesz jak zrobic gm ?? wchodzisz w player szukasz swoja postac gdy ja masz klikasz prawym edyuj i otwiera ci sie okienko i szukasz acces i tam zamiast 0 wstawiasz na 5 PS mozesz tam ustawic rowniez lvl skille i sowe eq o i tutek jest od 1-3ustawiasz 4 to jest cos takiego jak gm ale nie ma wszytskich funkcji i 5 gm mam nadzieje ze pomoglam:p:o:D

POmocy

POmocy

NIE WIEM CO SIE STALO gdy wlanczam silnik wyskakuje mi blad error unable do load bans czemu dostalam bana i za co jak dlugo mam czekac co robic pomocy !!!

@up

jestes boski.
to nie ?adny ban! nie dosta?e? ?adnego bana.
pewnie nawet nie wiesz ze ten silnik jest pod SQL, pewnie nawet nie wiesz co to?!

ja mam taki problem "
failed to connect to database . MYSQL ERROR : can't connect to MySQL server on 'localhost' <10061>
unable to load bans

kto? wie o co chodzi ??

Noonoo mapka fajna.
Da? bym reputka ale posty wiesz...
Gdy sciagalem myslalem ze sciema ale jak juz looklem to spoko.
Ocenka 10/10

Bans

Bans

Chyba Zapomniales wrzucic plik Bans do silnika =] =P

Status
Zamknięty.
Do góry