• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Quickly OTserv V2.3B

Status
Zamknięty.
Sources s? tam pliczki dzi?ki, kt?remu ?aden zwyk?y gracz dzi?ki programom na 90% nie b?dzie m?g? psu? Ci otsa ( przesuwa? ?cian czy innych rzeczy wyrzuca? do wody itp.) chyba xD

Sources s? tam pliczki dzi?ki, kt?remu ?aden zwyk?y gracz dzi?ki programom na 90% nie b?dzie m?g? psu? Ci otsa ( przesuwa? ?cian czy innych rzeczy wyrzuca? do wody itp.) chyba xD

hmm?
Sources to s? zwyczajne pliki ?r?d?owe ots'a, mo?esz tam zmienia? wszystko co zechcesz ; p

gdzie w tym silniku zmienia sie miejsce temple odpisz pls

[8.1] Problem z temple !!

[8.1] Problem z temple !!

OD?WIE?AM

Wie ktos gdzie w tym silniku moge zmienic temple po dedzie nie moge zalogowac sie na postac prosze o pomoc dam reputa !:mad: chce zmienic abym po dedzie logowal sie na x:1000 y: 1000 z 7
Prosze o pomoc

Ostatnia edycja:
Lol mi jako? inny wynik skanowania wyskoczy? :/

Last file scanned at least one scanner reported something about: JPS_Virus_Maker.zip (MD5: ff93325516dd90d0d76c4bfc23e18dd8, size: 39375 bytes), detected by:

Scanner Malware name
A-Squared Trojan-PSW.Win32.Prostor.h
AntiVir KIT/Prostor.I.1
ArcaVir Trojan.Psw.Prostor.H
Avast Win32:Trojan-gen {UPX}
AVG Antivirus PSW.Generic2.BVJ
BitDefender Virtool.Prostor.A
ClamAV Trojan.Spy-1731
CPsecure Troj.PSW.W32.Prostor.h
Dr.Web Trojan.PWS.Prostor
F-Prot Antivirus W32/PWStealer.HI
F-Secure Anti-Virus Trojan-PSW.Win32.Prostor.h
Fortinet BDoor.CMZ!tr.bdr
Ikarus Trojan-PWS.Win32.Prostor.A
Kaspersky Anti-Virus Trojan-PSW.Win32.Prostor.h
NOD32 Win32/PSW.Prostor.A
Norman Virus Control W32/Prostor.X
Panda Antivirus Trj/Prostor.D
Sophos Antivirus Troj/CimgaKit-G
VirusBuster Trojan.PWS.Prostor.D
VBA32 Trojan-PSW.Win32.Prostor.h

kubinho100 widocznie wyszedl ci zly skan ja rowniez skanowalem i mialem calkowicie inny.

Ponawiam swoja prozbe :mad: moze mi ktos powiedziec gdzie w tym silniku zmienia sie miejsce temple ?? Robie postac w acc menageru po czym gdy dedne nie moge zalogowac sie ponownie poniewaz pisze ze zle miejsce Prosze moze mi ktos powiedziec gdzie je zmienic najlepiejk na ss Dam reputa mam zamiar hostowac ten silnik:mad:

Jak narazie nie dzia?aj? mi 2 rzeczy w tym silniku

Komenda !houseinfo tak samo jak w bfoxie pokazuje 1 Jan 1970
bed system

Wielkie dzi?ki za silnik:) szkoda ?e jest on w wersji SQL, ale i tak jest super. Gor?co polecam!

kubinho100 widocznie wyszedl ci zly skan ja rowniez skanowalem i mialem calkowicie inny.

Ponawiam swoja prozbe :mad: moze mi ktos powiedziec gdzie w tym silniku zmienia sie miejsce temple ?? Robie postac w acc menageru po czym gdy dedne nie moge zalogowac sie ponownie poniewaz pisze ze zle miejsce Prosze moze mi ktos powiedziec gdzie je zmienic najlepiejk na ss Dam reputa mam zamiar hostowac ten silnik:mad:

Pozycje temple ustawia sie w config.lua
jesli chodzi o zbudowanego account manager oczywiscie.

A jesli chodzi o co innego to se sciagnij do silnika Nicaw Acc SQL wersje najnowsza,i sciagnij se wamp jak sie nieznasz szukaj poradnikow dot. MySql Ots... bo duzo sie nie bede rozpisywal :)

Status
Zamknięty.
Do góry