• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Ten jestem ciekawy;/ Serwer fajnie si? zapowiada? ma 56 stron [ zaraz 57 ], a nawet nie ma mowy o Beta-Testach. Czy to wam tak wolno prace id?, czy po prostu jest tyle pracy?
Jest szansa, ?e do ko?ca roku ruszycie? - IroNIa ;O

pisaliscie juz bodajze pod koniec stycznia ze prace maja sie ku koncowi, a tu niedawno ze prace znow maja sie ku koncowi ;D fajnie ;p

M?wi?em ju? ze ka?dy ma w?asne zycie i najbardziej stoimy z silnikiem gdyz programista ma problemy rodzinne.

Ten jestem ciekawy;/ Serwer fajnie si? zapowiada? ma 56 stron [ zaraz 57 ], a nawet nie ma mowy o Beta-Testach. Czy to wam tak wolno prace id?, czy po prostu jest tyle pracy?
Jest szansa, ?e do ko?ca roku ruszycie? - IroNIa ;O

A przeczytasz wszystkie stony ? po?owa post?w w tym temacie to posty jednych "kiedy bedzie server", "server upad?", a druga po?owa post?w "Japierdole sko?czycie tak pisa?"...

Licz? si? z tym, ?e moge dosta? warna :) ale prosz? o nie kasowanie postu :))

Powiem tak wasz server zapowiada si? ciekawie cho? na nim nie b?d? gra? ?ycz? powodzenia a ci co m?wi? kiedy server online to niech czekaj? bo warto :) lecz wiedz ?e zrobi? ci konkurencj? xD :P jeszcze raz powodzenia

Update od 0.01 do 0.41 nie by?y pisane gdy? uwa?a?em to za zbedne, lecz b?de pisa? postepy prac ;)

Update servera 0.42
Dodano
- Nowe grafiki (25 grafik)
- Skakanie przez przeszkody
- Wszystkie systemy | latanie, p?ywanie itd.
Poprawki
- Pokemon center/market
- Wyko?czenia ground?w
- Edycja mapy.

SS.

Ostatnia edycja:

Wychwala?e? si?, ?e to br maja kwadratu a co ja tu widze ... i jeszcze co za grafika GBA Rox ludzie juz si? gotuj? chc? start a ty po takim czasie doda?e? dopiero latanie i p?ywanie itd ... O.o spoko watpie ze to wystartuje

Ale jestes za?osny :) , por?wnujesz kwadraty z grafik tibi do gba <hahaha> ciekawe gdzie ty tam widzisz kwadraty na tym ss'ie. Trawe ? Tak, musi byc kwadratowa bo latwiej nam dawa? pozycje wyskakiwania pokemonow od x do y niz na jakim? trapezowatym shicie, jak nie wiesz to sie nie odzywaj. A w sprawie serwera to zobacz kur&& ze to nie ja stoje od strony graficznej i mappowej tylko programista wiec morda w kube&

wszystko ?adnie pi?knie tylko nadal nie wiadomo kiedy start a za nami 56 stron post?w :(
nie mog? si? doczeka? startu serwera

Co wy z tym ?e 56 stron?
Wi?kszo?? z tego to posty typu "kiedy beta?", "nic nie piszecie!!?!?!", "ots upad?" itp...
Je?li wbi?by jaki? spamer i zapisa? 100 stron syfem to te? by?cie pisali ?e ju? ponad 100 stron, a dalej nie ma bety?
Dajcie ludziom pracowa? w spokoju. Je?eli Eldiane czy kto inny z teamu napisze co i jak to wtedy mo?ecie wypowiada? swoje opinie.
Pomy?lcie troch?, skoro prace b?d? w takim stopniu uko?czone, ?e b?d? mo?liwe bety to autorzy nas o tym poinformuj?.

@topic
Mi si? osobi?cie podoba taka grafika. Zreszt? ca?y klimat zostanie oddany dopiero po paru miesi?cach od startu. Oczywi?cie, aby efekt by? odczuwalny pozytywnie to musz? si? postara?: mapperzy, skrypterzy, graficy(czyli ca?y team) oraz gracze kt?rzy b?d? tam grali. Je?li serwer zasypie si? idiotami to sama gra w takim towarzystwie b?dzie w stanie zniech?ci? do zostania na d?u?ej.

//edit
@cyrkuss
Mog?e? sobie odpu?ci? tego posta.

@Bullit
dok?adnie to samo napisa?em ; o wi?c tw?j post te? bez sensu.

Ostatnia edycja:

w?a?nie dlatego dziwicie si? ?e "ju?" 56 stron a dopiero latanie,p?ywanie dodane 30 stron z tego tematu to "kiedy start","pzdr&pocwicz" "nie wystartuje... (np. @UP)" ludzie czepiacie si? ?e kwadratowe to sami zr?bcie lepsze i im wy?lijcie albo co? w tym stylu... czepiacie si? ?e trawa jest "u?o?ona" w kwadrat, a nawet nie wiecie ile musieli po?wi?ci? czasu na to by zrobi? wsp??rz?dne i aby pokemony wyskakiwa?y losowo a nie 1 pokemon z 1 kwadratu...
jak wam si? serwer nie podoba to nie wchod?cie w ten temat, nie piszcie post?w, zr?bcie sw?j OTS aczkolwiek spr?bujcie... Nie wiecie jaka to d?uga i mecz?ca praca a krytykujecie -.-

@topic
mapka i grafa spoko ;) my?l? ?e ots wystartuje , zapowiada si? ciekawie ;)

Pretensje mog? byc jedynie do programisty gdyz on nie ma czasu robic tworzyc serwer, ja z grafikiem pracuje non stop

Ja my?l? ze OTS ruszy po wakacjach.Je?li wogul? b?dzie im si? chcia?o go robic.

Eldine m?g?by? poda? w ko?cu jakie? konkrety zwi?zane ze startem serwera ??
Czekamy i czekamy a tu nic ....
Powiedz mniej wi?cej na czym stoicie i kiedy zamierzacie odpali? serwer

co do startu... tak samo bylo z terania.pl (zrobil temat, juz po ok. miesiacu server mial ruszyc, pozniej po kolejnym itd. i serv ruszyl po ok. 8 miesiacach od zalozenia tematu)
A co do mapy... ohydztwo, umiesz robic cos procz stawiania wszedzie drzew i krzakow? :/

co do startu... tak samo bylo z terania.pl (zrobil temat, juz po ok. miesiacu server mial ruszyc, pozniej po kolejnym itd. i serv ruszyl po ok. 8 miesiacach od zalozenia tematu)
A co do mapy... ohydztwo, umiesz robic cos procz stawiania wszedzie drzew i krzakow? :/

Pisa?es juz o tym i cie zignorowali to piszesz jeszcze raz ;) jakis ty slodki, potrafie tworzyc cos oprocz wsadzania dzew ale nie z takimi grafikami ;]

skoro programista nie daje oznak zycia i nic nie robi od jakichs 2 miesiecy to moze czas najwyzszy go zmienic ? albo tymczasowo zastapic ?:)

powiedzcie co jest do zrobienia ze skrypt?w mo?e ja co? pomog? <pw>.

Serv nie wystartuje mam wiadomosci od skryptera ;] a eldiane to 17 letni napinacz bez wykszta?cenia wiec co od niego oczekujecie?
zobaczcie ile wejsc jest i widzicie jakies postepy w pracy? bo ja nie.. inne serv pokemon wystartowa?y po 2tyg-miech+ od zapowiedzi i sa lepsze 100x od tego
A to jest zwyk?y plagiat pokoemon br co to za problem mape taka sama i pokemony i odpalic?

Status
Zamknięty.
Do góry