• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Dominik ... o?wie? nas i powiedz czy du?o wam roboty jeszcze zosta?o.
@Edit
Projekt Faraona upad? ! Zgodnie z oczekiwaniami :)

Kas? zabra? z sms?w i "awijo kretino" :D
Jak jeden kosztowa? jakie? 10z? za 10 ludzi to troch? zebra? :)

Nie jestem w stanie ci powiedzie? konkretnie ile zosta?o je?li chodzi o skrypt :curse:
gdy Larva je rozpracuje, we?miemy si? we 3 w uzupe?nianie skrypt?w i to zleci ca?kiem szybko

Je?li chodzi o mnie, czyli o grafik? to powoli zabieram si? za outfity (jak wida? z powy?szych post?w, Eldiane kaza?, to robi? :) ), lecz nie mam nic zrobionego z wn?trzami domk?w

Co do mapy to eldiane m?wi?, ?e ma juz bardzo du?o, pokaza? mi w 16 lutym co naskroba?, od tego ju? min??o sporo czasu, wi?c co? na pewno zrobi? :)

Wed?ug mnie lepiej wygl?da?o by to z grafikami z tibi np. drzew, domki itp. outfity te? powinny by? bardziej podobne do tibi (przerobione grafiki outfit?w jak na br ots).

UP /\ wcale nie wygladalo by lepiej jak juz mowilem w POKEMONACH a w TIBI sa inne WEKTORY wi?c to wygl?da dziadosko

Tak, w zupelnosci potwierdzam Eldiane, ?e to wygl?da dziadosko.
Jak ju? robi? to robi? tak samo z Dragon Ballem, ?e sprity(grafiki) swoje. :p

Eldiane dodajcie jakiego? screena bo nudno si? czyna robi? :)

Seryjnie ma?o news?w dajecie. Mo?e by?cie powiedzieli co teraz robicie?

ci?gnie si? to i ci?gnie s? ju? jakie? plany na start lub jakie? bardziej zaawansowane dane ...
i ile to si? jeszcze b?dzie ci?gn??o ?
bo zaczyna sie to monotonne robi?

Do wakacji mamy jeszcze kup? czasu. :D
Niusa dajcie jakiego? :confused:

Taaa.. przyda? by si? jaki? nius z nowo?ci, no chyba ze nic nie zrobili?cie, bo temat jest cz?sto odwiedzany, jestem pe?en podziwu ?e podj??e? si? takiemu projektowi.

Temat upada, zero news?w ...
Wnosz? o zamkni?cie

@up rozwali? mnie twoj post:-D
Nie ma newsow bo wszystko jest juz opisane w temacie...

Dzieci buszu, spamowania, lamerskiego s?owa : "WTF >?! OTS Down ! Nikt nic nie pizse ?!"

W pierwszym po?cie ?adnie wszystko jest napisane,
rozk?ad Balli, outfity, mapa, zapowied? cud mi?d malyna.

Czekamy tylko na start/bete/alfe.

:D

Je?li grafika jest taka jak w 1 pocie, chodzi mi o mapke, to szczerze m?wi?c nie ma to sensu, podobna grafika jest na GBA czy jakie? tak konsole, je?li to ma by? ots lepiej uzy? grafik Tibijskich, jak na BR. Co lepiej wp?ywa na atmosferem. To Oczywi?cie jedynie moje zdanie, reszte zach?cam do gry.
xDD Zycze powodzenia.

Wybaczcie ze nie piszemy ale prosz? zauwa?y? ze jak cos napisze to nikt nic nie komentuje to uwa?am informowanie was o zb?dnym bo i tak nie komentujecie nowosci tylko po 5 dniach spamujecie ze nic nie dodaje.

Pozdrawiam Kregox

Start nieznany ,ile razy trzeba powtarza?. Grafika z GameBoy'a ale przerobiona ,og?lnie mapa jest fajna. Je?li chcecie uzyska? efekt lepszy od pokemon.com.br to po pierwsze musicie stworzy? niepowtarzalny klimat ,po drugie zmie?cie stopy herosa ,po trzecie zr?bcie aby nie by?o tak ci??ko jak w PokemonBr z?apa? jakiegokolwiek pokemona. Moim zdaniem zapowiada si? wspaniale ,mam nadziej? ?e wypali. Je?li b?dziecie potrzebowa? pomocy oboj?tnie z czym to piszcie do mnie na gg:161449916. Powodzenia.

Trudno jest dogodzi? ka?demu bo za ?atwe ?apanie pok?w przyspiesza znudzenie sie gry a zbyt trudne zniech?ca. Czekam na start z zniecierpliwieniem ;) Narazie wszystko pi?knie zrobione i w og?le gites :D

Szacun je?li to naprawd? wypali, bo napisa? kod na ?apanie pokemon?w itd. to nie jest wcale proste, og?lnie ?eby napisa? taki silnik trzeba po?wi?ci? bardzo du?o czasu.

OTS zapowiada si? ca?kiem ciekawie. Osobi?cie na pewno zagram. Je?li chodzi o temat tego logo to u was go nawet nie widzia?em i mam sugesti? co do nazwy, ?eby 9-11-latki si? nie rzuca?y... Power of Pokemons xd Mo?e si? przyda, nie wiem. Mapa ma szczeg??owe wyko?czenia, tylko nie wiem co to jest to takie... szare mi?dzy wyspami. To s? mosty czy co to jest...?

Status
Zamknięty.
Do góry