• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Przyda?oby si? ,aby start gry nie by? zab?jczo trudny czyli taki jak na PokemonOTS br tylko taki ?atwiejszy troch?. Pozdr
Szkal96 pyta?e? czy to mosty tak to mosty.

Notka moderatorska:
Po??czone

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: PokemonWorldOnline

Hehe tu widze ze admin musi mape zrobic duzo... na beta i tylko pytam na chuj beta mapa jak new york?
Wez jakos malo i pokaz...

buhahahha "dedyk 1 klasa" Warto przypomniec historie w otsach tego dzieciaka... Eldiane zrobil server Terania.pl Tez w temacie bylo 99999postow, 9999 graczy chetnych do gry fajnie. Po ok. godzinie ? res charow. Po 2 dniach jak juz resa mialo nie byc? Res... Tak samo po tygodniu i po 2 tygodniach. W koncu jak sie tylko dedyk skonczyl (Tak tak, zaprzyjazniona firma hostujaca, dedyk 1 klasa) Hahah server upadl... W trakcie gry god tylko pokazal jakim jest pajacem -_- Same bledy ortograficzne... Strona servera w ogole pisana bez interpunkcji, przcinkow itd... Oczywiscie mozecie mowic ze sie nie znam, ze server wypali bedzie super itd. Przestrzegam was i tyle :P po prostu nie warto :<

Moim Zdaniem ten serwer w og?le nie ruszy
przykro mi ale jestem sceptykiem wierze w to co widz? ;]
Podkre?lam to jest tylko moje zdanie.

Te? mam takie podejrzenia. Zw?aszcza, ?e nic si? przez jakie? 2tyg nie dzieje w tym temacie. Jak dodajecie gdzie? newsy to dajcie zna?. Bo linku do ?adnego forum nie widzia?em ;/

Nic nie pisz? bo eldiane nie ma nawet zamiaru tam wchodzi?, czemu?? Nie wiem
A ja?? Ile? to post?w mog? wystawia? z grafika??:-P
Co do grafiki, ostatnio pisa?em tu o pomoc, to malo osob sie zgodzilo
Dlatego szukam jeszcze raz kogo? kto pomo?e mi po wycina?
@edit
Ju? kto? si? zg?osi? :)
Wi?cej os?b nie trzeba

Ostatnia edycja:

Mo?e po prostu Elidiane pracuje ca?ym swoim wolnym czasem i nie ma czasu pisa? na forum albo chc? nam zrobi? niespodziank? :)
Oby ten serv wystartowa?!

bo w ko?cu jak brazole potrafi? to czego niby Polacy nie ? ;D

Ostatnia edycja:

zall mi all tych kt?rzy m?wi? "czemu nie ma newsow czy?by to upad?o"
przecie? oni pracuj? ca?y czas chcecie jak najszybciej server czy same newsy zdecydujcie si?

@Up
Pracuj?, ale mogli by zagl?da? i napisa? jak id? prac? ;/ Temat ma ju? 56 stron, a jest bardzo ma?o "njus?w"

@Up
Pracuj?, ale mogli by zagl?da? i napisa? jak id? prac? ;/ Temat ma ju? 56 stron, a jest bardzo ma?o "njus?w"

PIsalem w sprawie newsow, gdy dodalem cos nowego aby panstwa poinformowac czekalem 2 dni na komentarze. Wi?c uwa?am newsy za zb?dne jezeli nikt tego nie docenia.

Pozdrawiam Kregox.

Prace s? ju? NA UKO?CZENIA , nie ma planowanej daty startu gdy? jako osoba pracuj?ca w agencji reklamowej mam mase projektow.

czytamy to ale nie wiemy co napisa? bo jak napiszemy co? g?upiego to b?dzie "pow?d : g?upi post" xD a co do tego to bendzie mozna lapac zywe pokemony?

Tylko ?ywe gdy zabijemy pokemona od razu cialo dostaje blocka. Tylko zywe pokemony sa unlock.

To ma by? kurwa mapa? :o Grafiki z gry sprzed kilkudziesi?ciu lat? Ludzie, zr?bcie co? w?asnego, a nie podpierdalajcie. Mogliby?cie chocia? zrobi? co? na wz?r PO brazylijskiego, a nie mapa z GBA.

@Up
Spokojnie zobaczy si? jak to b?dzie wygl?da? mo?e akurat b?dzie mi?a atmosfera i b?dzie si? fajnie gra?.
@Topic
Eldiane a system latania b?dzie polega? tak jak na GBA, ?e b?dzie si? np. pisa?o "!fly Pewter City" a mo?e b?dzie to wygl?da?o jak na PO Br?

system latania bedzie juz normalnie zrobiony . Jak w wersji br

eldiane wrucz swoj ots na plytke nie chcemy zeby silnik sie usunol

spoko ale ta mapa moze byc nawet fajna xD nawet jej nie widziales a juz gadasz nie chcesz nir graj nikt ci nie broni (jakie dziecko)

Potrzebny jeszcze >>jeden<< urzyszkodnik do pomocy przy grafice!!
Wy?ne by? mia? troch? wolnego czasu, a szybko wykonywa? prac?, kt?r? zlecam
Nie chc? aby si? zg?aszali jacy? nie do?wiadczeni!!
Wymagam zaawansowanej obs?ugi programu Paint :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry