• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Pogromcy FaniaOTS!

Siema to ja dam cosik od siebie :)
Najpierw by?a setunia :)

Potem zrobili?my DHQ ale nie mam zdj??, gdy? akcja toczy?? si? niespodziewania :P
No i potem anni, gdzie pad? ED

Teraz expienia ci?g dalszy pzdr :)

Our partners and their custom servers:

28.
10qiamp.jpg

No i 30...
2w6fdhk.png

Gratuluje adv. Nie wiem czy zauwa?yli?cie ?e starzy Wyjadacze troche tak jak by "przestali" gra? , Tacy jak : Elite Waycher , Ognisty , Oser , Xemus... ;] Dzi?ki za gre mo?e jescze wr?cimy ! ;]

Gratuluje adv. Nie wiem czy zauwa?yli?cie ?e starzy Wyjadacze troche tak jak by "przestali" gra? , Tacy jak : Elite Waycher , Ognisty , Oser , Xemus... ;] Dzi?ki za gre mo?e jescze wr?cimy ! ;]

Ognisty nolife jak nikt :D Joke

Tak tak, wyjadacze si? znudzili otsem, dlatego ?e mapa nie jest do?? wyczerpuj?ca, jak na ich standardy i profesje s? do?? nudne dlatego radze doda? nowe spells, i jakie? ciekawsze questy i musi ale to musi! by? poprawiona mapa..

Je?eli Hoster FaniaOT szuka bardziej wyczerpuj?cego i szczeg??owego mappera, to mo?na si? zwraca? do mnie. xD

Przyda?y by si? zmiany bo na du?ych lvlach nie ma gdzie expi? i si? wszyscy nudz? i mapa te? nie najlepsza tylko, ?e CMowie i GODowie nawet nie chc? sprubowa? nowych zmian. A starczy wyjadacze nie graj? z tych w?a?nie powod?w. Pzdr!

Noo Panowie wielkie GZ, u Redendo na screenach to jestem ja (dla tych co mogli nie wiedzie?). Nied?ugo ja co? wrzuc?

Ostatnia edycja:

Widac ze ots fajny chyba wbije na niego xD jak by co bede mial nick KakashiPL lub Kakashiek
Na ktorym swiecie gracie na pvp czy npvp??

Ostatnia edycja:

#up

Bardzo dobrze, powoli zaczyna?em si? nudzi?. Dodajcie co? dla 80~ palka. : D

#topic

Wbi?em 80, nied?ugo nowe awanse.

btw.

Hahah. G?upota, to ma by? post nie na temat ? ; f

Ostatnia edycja:

Skill:
15gqct2.jpg

Exp:
1z3nmlz.png

Loot:
nbutmd.jpg

?wierzy screen (sprzed kilku minut).
155t4wi.jpg

Zaraz po tym pad?em :/

Cze!

Wszystkie te itemy, l?duj? w r?kach Czempion'a.
czempion.jpg

Dzi?ki za gre, etc. etc. Cya.
uo0002r.jpg

#Mikepall
Ostatecznie ko?cz? z gr?. Za nudno jest na tym otsie, ?eby siedzie? tam d?ugo, brakuje tego czego? xd

Ostatnia edycja:

Otoz bylem na arenie z poziomu 1 i oto jakis blad jak orc leadera sie pokona to kamien znika i pojawia sie zpowrotem a oto dowod

Jest to b??d, kt?ry niestety nie jest zbytnio do naprawienia, chocia?... ;] Jak b?de mia? czas, to posiedze nad tym i naprawi? do 100% dzia?ania ]:->

PS. Ju? cie uwolni?em _/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom