• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

MeFerot ;d
Mo?esz przedstawi? squad Cm`?w ;d
Jak my?licie co z Herossem ?:D ciekawe czy ten no? lajF zn?w bd gra? ;d

Ja zastanawiam si? czy on wogule prze?y? te dni bez noraha ;p
Mapy super sie zapowiadaj? napewno wejde i bd jak w ostatniej edycji RP
Rp rox ;p
Mam jeszcze tak? propozycje by zmieni? warto?ci ksi?g, armor?w ingeruj?cych w mlvl\skille na wi?ksze bo jak taka ksi?ga zakl?? da 2 mlvle to ?adna zmiana nie m?wie tak?e ?eby odrazu da? 50 mlvli do g?ry tak nieznacznie moje propozycje to moze tak od 2\4 mlvli do 10 podobnie lub tak samo skille

Ostatnia edycja:

Heross nie byl no liferem ;p on poprostu lubil expic, z tego co pamietam to w tygodniu gral po 2h dziennie i wtedy praktycznie ciagle expil

Jeszcze norah jest off a wy ju? obgadujecie Herossa.
Dajcie mu spok?j ka?dy gra jak chce, przynajmniej nie gra na bocie..
To m?j pierwszy a zarazem ostatni post.

Ja za to pami?tam jak w weekend expi? od 10-20 i tak bez ?adnej przerwy tylko raz ok. 14 zszed? bo pewnie obiad mia? ;)..

Wczoraj dowiedzia?em si? ?e b?dzie jaki? Quest z dywanami i Djinami od Ki?la.. Teraz tylko czeka? a? opisze go tutaj ;]

a jakies sygnaturki czy userbary beda na stronce? (mam na mysli jakies solidnie wykonane zbey pozniej na fora wklejac i tzw. "rozprzestrzeniac" serva)

To nie du?o pracy wi?c mi si? wydaje, ?e b?d? ;> B?d? testy? Jak tak to publiczne czy tylko dla ekipy?

Co do Herossa to niezle wymiatal sam nie raz sprawdzalem czy nie boci bo wiadomo high lvl ale nie.. wiec to dobry gracz i nie badzcie zazdrosni jezeli zn?w bylby pierwszy :] poprostu wie jak grac i ma na to czas :] a co do postaci ja napewno bede i na rooku i normal Drut jak zawsze :D :rotfl:

PS. To ze ktos ma wiecej czasu niz wy na gre nie oznacza ze odrazu jest no liferem jak to ktos stwierdzil :]

Ostatnia edycja:

Wykmini?em ?eby na g??wnej stronie Norahu u g?ry by?o taki pasek jak na tibia.pl, czyli ?e na przyk?ad " W Pont Vanis pojawi? si? Santa Calus", co jaki? czas (uznajmy 2 tygodnie) wkleja?o by si? ss z awans?w, oraz "Wykonanie Satan Quest", Oak'u czy innego trudniejszego Questa.. Na forum by powsta? og?lny temat News i tam gracze by si? chwalili awansami ,bossami i innymi osi?gni?cami.. Kiedy? by?o co? takiego na g?ownej stronie, ale gracze sami te zdj?cia obrabiali i nie by? najlepszy efekt p??niej m?j talent w Paintcie i uda?o mi si? stworzy? wszystkie zdj?cie o tej samej ro?dzielczo?ci, a zreszt? wydaje mi si?, ?e na g?ownej stronie powinny by? same wa?niejsze rzeczy typu Update etc. Kto by si? tym zajmowa? to ju? nie ode mnie zale?y ale na pewno Knights i Genius by mogli si? tym zajomowa? ;)

@Down - Rootek
To Knights b?dzie solo.. Ja bd mu pomaga? bez zgody Mefa ;d. Na pewno znajdzie si? kto? ch?tny w ko?cu Norah to ma by? server roku! Przecie? kiedy? tak by?o i wszystko by?o ok. A tak na marginesie to wejd? w poczte bo napisa?em do ciebie Priv..

PS: To tylko mi nie dzia?aj? screeny mefa? Bo jeszcze godzine temu by?o w porz?dku a teraz co? nie za bardzo..

Ostatnia edycja:

A nie s?dzisz czarny ze genius ma juz wystarczajaco pracy i to nad wazniejszymi rzeczami niz strona i jej unowoczesnianie wystarczy ze robi mapki :]

Pozatym stworzenie i dodawanie zdjec zajelo by duzo miejsca na serwerze poniewaz nie dosc ze musisz miec oryginalny rozmiar to jeszcze w po resaizingu w miniaturce czyli 1 zdjecie = 2 kazdy by tak dodawal az by miejsca na savy serwa brak?o :D:D

norah.jpg

@Czarny to robta co chceta :D byle gralo :] a co do screen?w to nie dzialaja bo by musial thol photobucket pro wykupic tak sa dostepne niedlugi czas chyba :P

Ostatnia edycja:

Ponawiam pytanie: czy jezeli wykupisz VIPa to masz go na cale konto czy na dana postac??
Byle na cale konto... ;]

Ponawiam pytanie: czy jezeli wykupisz VIPa to masz go na cale konto czy na dana postac??
Byle na cale konto... ;]
tylko na jedn? posta? poniewa? nie chce zbytnio ingerowa? w baz? danych, chocia? mo?e jak dzisiaj nad tym przysi?de to wymysle co? z globalstorage.

A jak to bedzie z CM na rooku ? czy tam ktos wog?le bedzie ? :D

@ kielonek aham :P no fakt

Ostatnia edycja:

Przecie? b?dzie mo?na si? tepn?? na rook ;> Spokojnie ja ju? upilnuj? ;p

Qr*a a ja ju? Elfa Bota mia?em ?ci?ga?.. Bieda.. Tak to bym poszed? na shipa i na skilla.. Joke.;)

Wiadomo bota ka?dy musi u?y? chocia? raz, to tak jak papieros. Ale ja jestem przeciwko boceniu. Przyk?adem jest taki Heross m?g?by w??czy? bota na Dark Magach ale woli wbi? wszystko sprawiedliwie.. Po prostu wz?r do na?ladowania..

A co? tam by?o ?e w Norah World Team b?dzie ni jaki Zuy Czuowiek czy co? takiego.. Jak? on b?dzie pe?ni? funkce Senior Tutora czy Communicaty Menagera? :S

@Edit
Pytam si? tym razem po raz 75 czy kto? b?dzie muli? na rooku? Jest nas ju? 5, a mo?e nawet 6!

@Down
To by?a przeno?nia ;)

Ostatnia edycja:

Tez jestem ciekaw jaka funkcje bedzie pelnil a tak pozatym ja nigdy od czasu jak zaczolem grac w Tibie nie uzywalem bota wiec to nie jest jak papieros bo pale :D :]

Ots wspaniale si? zapowiada!:D
Bardzo podoba mi si? mapa,oraz questy.
Widz? ?e wszystko ?wietnie dopracowane,niestety start dzie? przed moimi urodzinami...:down:,niestety nie b?dzie mnie wtedy w domu,ale kiedy wroce do domu to napewno wpadne na ots!

Ps.Zapomnia?em dodac ?e fajny ten film!:D.

A co? tam by?o ?e w Norah World Team b?dzie ni jaki Zuy Czuowiek czy co? takiego.. Jak? on b?dzie pe?ni? funkce Senior Tutora czy Communicaty Menagera? :S

Tez jestem ciekaw jaka funkcje bedzie pelnil

Je?eli wszystko p?jdzie dobrze, to b?d? w za?odze, a je?eli chodzi o pozycj?, to Meferot przecie? napisa? - TM.

Technic Manager: Genius, .

@up
Dodatkowych quest?w b?dzie oczywi?cie wi?cej :)

Ostatnia edycja:

Mnie nie brak na otsie bardzo aldnie tylko zebyscie jeszcze mzoe dodali kilka contynetow co nie bylo by 100x lepiej jakies expowiska tylko for vip np .. itp.

Status
Zamknięty.
Do góry