• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Aaa... ale mi chodzi o to ze np. po zrobieniu questa na jakis addon to potem na sms shop wykupic odrazu wszystkie potrzebne rzeczy za jednym kliknieciem myszki a nie po 10 razy klikac na np. mino leather.
Nie mam na mysli zeby zlikwidowac kupowanie po np. 7 sztuk ale zeby byly 2 rodzaje: ten co przedstawilem i stary system. Oczywscie to tylko taka mala propozycja ;]

Ostatnia edycja:

@imczarny
To ,?e jestem nowy nie znaczy ,?e by? mo?e b?de lepszy od ciebie ;)

@Exes
Oj jakby? zobaczy? mojego starego chara.. :rolleyes:
W to ?e b?dziesz lepszy pod wzgl?dem level'a nie w?dpie bo b?dzisz na jakie? 90% mia? wy?szy level ode mnie, gdy? ja bd muli? na rookgaardzie.=)

A i nie pisz takich kr?tkich post?w bo bana dostaniesz.. Pewnie mi te? zaraz ostrze?enie waln? ale.. ;)

Kolejny Edit:
Pytam si? po raz 68 czy kto? b?dzie gra? na Rookgaard'zie po za mn? i ki?lem?

Ostatnia edycja:

no ja moge...
rook w sumie fajny wiec pograc nie zaszkodzi

@Tholiam
to co z ta godzina?
w prawdzie ja nie potrzebuje rpzesuniecia ale Raps o to prosila

Mo?emy po negocjowa? z godzin? ;)

Wczoraj zastanawia?em si? nad systemem VIP i punktacj?. Doszed?em do wniosku, ?e lepiej b?dzie zrobi? ten system na czas, poniewa? jak gracz wejdzie na respa vip, a on b?dzie zaj?ty to 10 punkt?w ma w plecy, w vipie na czas b?dzie wchodzi? i wychodzi? kiedy tylko zapragnie.

B?d? trzy rodzaje paczek VIP:
- na trzy dni ~1,22 PLN z VAT
- siedem dni ~2,44 PLN z VAT
- miesi?c ~10,98 PLN z VAT

Ceny podaje w zaokr?gleniu bo mog? ulec zmianie (w d??) oraz kwota kt?ra poda?em to warto?? SMS, za kt?r? otrzymasz punkty (przyk?adowo 100), za vipa zap?acisz 80, wi?c jeszcze 20 zostanie Ci na jakie? waciki etc.

Kolejn? ciekaw? spraw? jest to, ?e jednak mo?na przechodzi? przez ludziki ;) a pod depo s? te wypa?ne czerwone pola.

Teoretycznie dzisiaj wrzuc? nowe SS'y.

Na czas uwa?am ?e faktycznie b?dzie lepiej, tylko jak napisa?e? 3 dni to jak to b?dzie liczone na godziny? 3dni czyli 72h? czy 3 dni na wykorzystanie VIPa?(my?l?, ?e to 2 bo 1 opcja z ca?ym miesi?cem troch? przesada ;d)

A przechodzenie przez ludzi hmm nie wiem co o tym my?le?, zobaczy si? w praktyce (chocia? na wojnach to bez sensu b?dzie)

@edit
tak, o to mi chodzi?o :P

Ostatnia edycja:

A jaka r??nica jest mi?dzy 72h a 3 dniami? :D
Dzia?a to tak samo jak na RL, sko?czy si? VIP/PACC i masz go a? do najbli?szego reloga, w naszym przypadku a? do kolejnego wej?cia na VIP. B?dzie sobie mo?na sprawdzi? pozosta?? ilo?? komend? /vip.

@EDIT
Chyba zrozumia?em o co Ci chodzi. Czas jest liczny nawet jak jeste? offline.
Dobrze zrozumia?em?

Z tym przechodzeniem przez graczy to moim zdaniem z?y pomys?.Przecie? trapienie to by? nieod??czny element non-pvp przed zmianami wprowadzonymi przez Cip.Tylko nie zapomnij wprowadzic czego? takiego ?e w razie wojny gildii ?eby opcja wchodzenia w graczy by?a wy??czona bo je?li b?dzie w??czona to b?dzie niewypa?.

A te miejsca VIP to jak ktos se wykupi, to na cale konto czy na jedna postac bedzie??

Kolejnym terenami dla VIP'?w s?:
- Dark Magi w pobli?u Nilfgaard. Wej?cie znajduje si? w pobli?u znanego ju? zej?cia do piek?a.

dm1.png

dm2.png

dm3.png

Proboszcz parafii w Pont Vanis ma nie lada problem. Po wej?ciu na strych ko?cio?a okaza?o si?, ?e zal?g?y si? tam paj?ki. Ten teren jest dost?py dla wszystkich.

gs2.png

gs3.png

Na po?udniowy wsch?d od Pont Vanis w pobli?u rzeki swoj? aktywno?? zaznaczy?y Meduzy, kt?re zamieszka?y w d?ugiej, mokrej jaskini.

medusa2.png

medusa3.png

medusa4.png

Ostatnie tereny, kt?re zaprezentuje to jaskinia Undead Dragon?w, znajduj?ca si? nieopodal wcze?niej wspomnianych Meduz.

undead1.png

undead2.png

undead3.png

Ostatnia edycja:

Pi?kna expowiska! A? chce mi si? zacz?? gra? na mainie ale.. Rookstayer jeden te? musi by?. ;)

Exp jednym s?owem NICE!
Przynajmniej teraz jak kto? b?dzie ju? na dark magach na drodze na satana to Heross b?dzie mia? gdzie puj??. =)

A ja my?la?em ?e norah by? idealny ju? na poprzedniej edycji, to teraz ju? nie wiem co powiedzie?, tereny pi?kne, wszystkie potwory o kt?re gracze prosili s?. Ma?a sugestia ode mnie to ?eby zmniejszy? exp z dark mag?w, aby nie powt?rzy?a sie sytuacja z wcze?niejszej edycji ?e od 300 levelu tylko na nich mo?na expi?. Wcze?niej dostawa?o sie 50k expa z jednego czyli 10k, wi?c uwa?am ?e zmiana na 7k tak jak dostaje si? za undead dragony bylo by dobra zmiana. Wtedy wszystkie expowiska by?yby wykorzystywane ;)

#Up
Mnie sie pomysl podoba
A co do tego expa z Undead dragami to elegancko zrobione poniewaz we wczesniejszej edycji resp z undead dragami byl bardzo maly...

Dla tych kt?rzy nie wiedz? co to Dark Mag informuje i? jest to najsilniejszy potw?r o sta?ym respie, silniejszym nawet od Demonic'a ale nie o nich mowa.. Loot mo?e z niego nie zachwyca, gdy? Skullcracker Armoru nie da si? sella? u npc ale Steel Bootsy za to tak.. Wyst?puj? r?wnie? Red Magi s? o wiele s?absze mo?na pr?bowa? z nimi ju? na 120+ lvl i respi? si? one przed owymi Dark Magami.. Wi?c nikt nie dojdzie do Dark Maga je?li nie daje rady z Red Magiem.. Loot z nich jest w miare zadowalaj?cy, mowa tu o Red Robie kt?ry da si? sella? u npc od Viali, potow i run. Dlaczego tam? Dlatego ?e jest to item magiczny. Wyst?puj? jeszcze Green Magi. Znajduj? si? one na expowisku z Ghoulami, Demon Skieltonami, Vampirami. Expowisko znajduje si? w Nilfgaard. Wypada z nich Terra set. S? mniej wi?cej na poziomie Red Mag?w z tak? r??nic? ?e na expowisku z Red Magami mo?na by? w takim miejscu gdzie jest tylko jeden R.M. a na expowisku z Green Magami wsz?dzie gdzie si? nie ruszysz jest ich co najmniej 3.
Kr?tka lektura dla " nowych " . ;]

Ostatnia edycja:

No z tego co patrzy?em z comment?w to sie zapowiada super jak i ze zdj?c tylko czekam na start !:D

Ja mam przeczucie, ?e to zn?w b?dzie niewypa?. Poczekamy zobaczymy.

nom tez mi sie tak wydaje
wszystko fajne
choc za jakis czas moze sie wydawac zbyt monotonne
ale sie zobaczy :)

a jaka bedzie ekipa CMow?

Knajts, D.Assassin i Nawcio i mo?e jeszcze kto? tam jeszcze..

A ja wam m?wie ?e b?dzie start 8 stycznia. ;]

Ostatnia edycja:

Nie chodzi mi o start, w p??niejszym czasie lub co? nawali, albo co? si? znudzi co tak chwalicie, dlatego ja si? nie wypowiadam, jedyne co mog? pochwali?, to mapa ;>

@Czarny: B?dzie jeszcze Rootek z tego co mi wiadomo.
@Mefcio: B?d? dalej moderatorem forum?;>

Rootek na rooku? < hura > ! Zawsze jeden wi?cej to jest nas ju? 4! Wiesz Knights kiedy? ka?dy server upadnie nawet real. Kiedy?, kiedy?.. :S

Widz?c co Cipsoft robi z tibi? rl to a? ?le mi si? robi, por?wnajcie sobie Ghastly Dragona do Dragona.. Albo Trolla do Orca Maraudera.. Moim zdaniem jak ju? robi? na przyk?ad tego Orca Maraudera to powinni oddnowi? all Orc'y tak jak zrobili z Golblinami.. ;)

Ale nie odchod?my od tematu Norah'a.. Kisiel- jak przedstawia si? team noraha? Bo by?y te r??ne nabory na mapper?w etc.

Status
Zamknięty.
Do góry