• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

@Tholiam
ile miejsca zajmuje ci cala mapa? xD

obecnie bardzo bardzo fajna tylko ze jakby na norahu istnialo cos takiego jak "tibian earth"
ze mozna przegladac mape jak sie chce tzn. mozna obejrzec cala mape, kazde pietro i wszystko tylko ze mapa jest bez potworkow i itemkow i nie mozna otwierac drzwi itd

/\ dokladnie cos takiego ino ze z mapa Noraha

Soft Boots?w nie b?dzie w SMS Shopie.

Ca?a mapa zajmuje 22 MB.

Norah Earth nie zrobi? bo do tego potrzebna jest znajomo?? C++, Javy i sporo miejsca na dysku.

Tibian Earth to program autorstwa Tibii.PL i nikomu innemu nie udost?pniaj? swojego cacka.

Zadanie zleca nam mieszkaniec Nilfgaard, czyli jednego z miast.

WTF? Wied?min? To ju? jest przesada. Co do serwera prezentuje sie ciekawie, moze wbije(jak nie zapomne:P)

A czy nagrody z elemental questa beda dostepne po zrobieniu wszystkich roomow? Czy tak jak bylo wczesniej w kazdym roomie jakas nagroda...? Osobiscie wolalbym zby nagrody otrzymywalo sie po ukonczeniu wszystkich sal bo nie bylo by sytuacji ze robi sie noob chary, wbija sie 90 lvl i robi sie pokoj z softami ;;

Ale co to za roznica czy robisz 1 room czy wszystkie zeby te softy noob charem zdobyc?? 15min wiecej roboty tylko.... + itemki ;]

A czy nagrody z elemental questa beda dostepne po zrobieniu wszystkich roomow? Czy tak jak bylo wczesniej w kazdym roomie jakas nagroda...? Osobiscie wolalbym zby nagrody otrzymywalo sie po ukonczeniu wszystkich sal bo nie bylo by sytuacji ze robi sie noob chary, wbija sie 90 lvl i robi sie pokoj z softami ;;

Tak jak wolisz, tak jest ;)
Trzeba wykona? wszystkie 8 sal.

Hoho prawie jak RL, widze ze ten OTS bedzie bardziej "powazny" niz w poprzedniej edycji

Chyba nie wiesz co m?wisz ;d Chcia?by? ganiac Tego Punisha co bije po 10k na hita? Albo Massacre kt?ry ma od ch... hp? Szczeg?lnie Knight cieszy? by sie z tego rozwi?zania w walce z Countess Sorrow :)
po zalozeniu ssa punish bil by po 1 k ;p dla takiego 250 eka to zaden problem leczyc sie i zakladac ssy :P
MR.P nie bil po 10 k co obalil utaczi blokujac go 10 sekund xD tracac 10 lvli.
Trzeba na satana dac hellforget axe bo titan lame...
Niemoge sie doczekac startu oraz wojen ;p
Pozdr0

MeFerot ;d
Mo?esz przedstawi? squad Cm`?w ;d
Jak my?licie co z Herossem ?:D ciekawe czy ten no? lajF zn?w bd gra? ;d
Jak patrze na ciebie juz mi sie chce oddac zycie za pvp na tym servie zeby nauczyc niektorych myslec... sam byles dluzej online... logowal sie Heross na godzine-2 i wbijal lvl a ty sie meczyles zeby 150 dobic i wbijales 3 lvle na tydzien... a sam dluzej grales...
@0ffTopic
Mozna by bylo zalozyc fanowskie forum norahu XD
Mozecie sie spodziewac filmu z OB,Guild warow na norahu robione w sony vegasie.
Zrobimy takze stronke na ktorej beda rozne newsy takie jak 1 oak itp zeby zrobic luzu Tholiamowi ;p
Mam nadzieje ze otrzymamy supported fan sajt XD
@Topic
Na guild warach bedzie mozna ustalac o ile gjepe walczymy itp ? :D

Jak patrze na ciebie juz mi sie chce oddac zycie za pvp na tym servie zeby nauczyc niektorych myslec... sam byles dluzej online... logowal sie Heross na godzine-2 i wbijal lvl a ty sie meczyles zeby 150 dobic i wbijales 3 lvle na tydzien... a sam dluzej grales...

Co ty zyska?e?? S?aw? ? wszyscy sie jaraja ze mi pocisn??e? dzieciaku ?
Nic do Herossa nie mam dla twojej wiadomo?ci. A ty jaki Level mia?e? ?
Wi?c dzieciaku uspok?j si? . -.^ :rotfl:
Twoja ortografia doprowadza do sza?u ;d
p0zdro & p0?wicz ; )

@Topic
A co w og?le b?dzie w Sms Shopie ?
Tylko Addon Items ?

p0zdro & p0?wicz ; )
@Topic
Tylko Addon Items ?
To nie mow ze to no-life bo mial wyzszy lvl od ciebie...
Czy ja lapie jakiegos bulwersa na ciebie ze klne niemilosiernie.
Jezeli chodzi ci o ortografie to to ze nie pisze polskich znakow bo nie mam polskiej klawiatury czy moze ze nie stawiam przecinkow bo mi sie nie chce ? ^^
Nie mow do mnie dzieciaku.. czekaj na inva na GW zobaczymy kto bedzie kozaq i kto bedzie sie skarzyl na forum bo go trapna ktos :*
Znalem herossa dobry ziom tyle o0o0o...
@Topic
Pytanie po raz 10 raz... Jakie zostana wprowadzone zmiany co do profesji jesli jakies...

p0zdro & p0?wicz ; )
@Topic
Tylko Addon Items ?

@Wiadro
To co w zesz?ej edycji + vip ;]

A teraz m?dlmy si? wszyscy razem aby Szynszyl dosta? bana. Przecie? mog?o by? taki cicho i pi?knie..

@Down
Pisz?c text typu ale z " ciebie dziecko " sam pokazujesz swoj? dojrza?o?? .;]
?ci?nij moda lub wersje 8.54 ;d

Ostatnia edycja:

o nic sie nie bedziemy modlic...
zachowujesz sie jak dziecko
@topic
w jakim programie robiles mape?
a jak w RME to co musiales wypakowac zeby miec takie cos jak: Medusa (potwor) itd
ja tego w RME nie mam ;/

Przepraszam cie czarny czy to ja rozpoczalem te potyczke slowna?
Kazdy normalny wie ze jestes nienormalny i ze zachowujesz sie jak bys mial 8 lat tylko nikt nie chce tego przyznac bo ciebie ktos tam z forum lubi i nie chce cie obrazic a ja juz sobie wyrobilem na tym forum reputacje :) Ktora zreszta mnie nie obchodzi.
Pozdrawiam :P
@UP
Wyslalem ci na pw rozwiazanie oraz poradnik
@Topic
Bedzie server ventrillo?

p0zdro & p0?wicz ; )
@Topic
Tylko Addon Items ?
Widac ze Shinshu wrocil... i znowu zaczal obrazac ludzi... i pokazywac jaki to kozak na forum z niego jest... i mnie rowniez jego pisownia dobija... i zara sie mnie czepnie ze cos napisalem nie tak... i bedzie pierdolic smuty na moj temat... A co to shopu to przypuszczam ze oprocz itemkow do addonow bedzie podstawowe eq np, dsm, demon shield itp. O ile nic sie nie zmienilo
#UP
Shinshu nie bede komentowal twojej reputacji na forum :D
A Czarnego nikt nie obraza na forum (oprocz ciebie) bo sa ludzie kulturalni o ktorych ty nie slyszales a po za tym on jest lubiany (moze nie przez wszystkich ale przez wiekszosc napewno)

Ostatnia edycja:

Ja ju? wykupi?em server ventrilo, mog? porobi? kana?y. O info na numer gg: 8801695 lub po prostu tutaj na forum. Za nim nie ma vt "Norahowskiego" to mo?na na tym ;>

@Dark: Przecie? Ty zawsze wola?e? s?ucha? muzy ni? z nami gada? a teraz interesujesz si? vt?;o

@Knights
A co to ma do rzeczy po prostu Thol o tym pisa? wi?c odpowiedzia?em. A wola?em suchac muzy bo mia?em mikro niesprawne.

@Killer
Sam mnie prowokujesz.. musisz?
Sam obraza koles herossa to czemu on raz nie moze zostac obrazony?
Chillout misiu. Trzeba sie wyluzowac :) Nie znasz mnie ;p
Lubia go bo go nie znaja ;/ Dobra ale co mnie to obchodzi ? :D
Poprostu do takich ludzi jak ty nie da sie nic wytlumaczyc....
@Topic
Strona fanowska jest w przygotowaniu :P
Robi ja nasz zawodnik :D Genius
Ventrillo zalatwil Mastah Knights ale bedzie dostepne tylko dla zasluzonych :D
Ja zajme sie obrobka filmow tak wiec co pare dni bedzie cos co cieszy oko :D
Rowniez szukamy obeznanych ludzi do gildii.
Zapraszamy rowniez tych co graja na eventach PVP.

Po raz 11 pytam czy beda wprowadzone zmiany dotyczace profesji

Status
Zamknięty.
Do góry