• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

Ni?sze ceny i hity - ok, ale niech nadal gra b?dzie przyjemna. Bo powodem ko?ca mojej gry na chocia?by fanii by?o to, ?e aby wylooci? marny dsm trzeba by?o si? m?czy? po 3h na dl

hehe u nas ofc tylko 1 godzine xD i to zalezy od szczescia :D ja na 80 rp jak zaczynalem to z okolo godzine i mialem 2~rh i czesto 1 dsm wiec troche ciezko.
Ale na norahu zawsze swiatem rzadzila kasa.
Roznice byly bardzo duze jezeli o chodzi o loota z naprzyklad demcow,hellspawnow,nightmarow
Z demcow prawie nic nie lecialo do update z nowymi itemami po ktorym po godzinie wychodzilo sie z 10 *magic plate legs i 15 mms...
Na nightmarach 180rp mialem profit 300~cc w godzine i 15 minut~ jak nie wiecej :D
Nie zawsze wszystko zbieralem.
Ceny za Shadow Sceptre byly zbyt duze... prawda ze rzadko lecialy ale byly za drogie u npc.
W 10 minut i ci poleci SS
1 Shadow Sceptre = 10 cc.
Jedna z bardziej wkurzajacych rzeczy bylo to ze gdy masz na sobie rh +5* i gdy wylociles 2 rh to gdy chciales sprzedac ten rh z loota to zabieralo ci go z eq a tholiam nic na tego buga nie mogl poradzic

*=Magic plate legi to nowy item posiadajacy 13 arma (Thx "Odpowiedz" moj blad)
*=Na Norahu byly kamienie dzieki ktorym bylo mozna ulepszac itemki

Ostatnia edycja:

Tak, to by?a przesada. Ale graczy przy otsie trzyma jedna bardzo wa?na rzecz - to, jak przyjemnie si? gra. A na Norahu by?o bardzo przyjemnie. Du?o pieni?dzy, zwi?kszone hity. To sprawia?o, ?e nie by?o zbyt wielu k??tni, ludzie byli spokojni i mieli czas na wszystko. Dedy nie frustrowa?y, bo i tak lata?o si? z blessami po 5cc. I by? spok?j, tak w?a?nie stworzy? si? pi?kny klimacik ;)

PS. MPL mia?y 13 arma ;)

Ostatnia edycja:

Na norahu na 250 + lvl z lootem to problemu nigdy nie by?o.. W ci?gu dnia mo?na by?o uzbiera? bp bp'?w golden leg?w ; p

Przpomnia?y mi si? te Mpl i mph omg.. Jak to wygl?da?o :P Zrobi? kto? to przez Painta mia?em tego od **** a nr1 eq na servie.

@Kisiel
Kiedy ss ? ; /

Ostatnia edycja:

Na norahu na 250 + lvl z lootem to problemu nigdy nie by?o.. W ci?gu dnia mo?na by?o uzbiera? bp bp'?w golden leg?w ; p
Z czego loot byl warty 3k~cc
@UP
Spam plax!1 report3d

Ja tez z niecierpliwoscia czekam na start.
Bedzie elemental quest? czy zamiast tego bedzie zwykle poi? no i czy bedzie inq?

Asteroth/Something Wild

Tu zawsze by? Elemental to znaczy wasze POI ale nazywa si? on ELEMENTAL QUEST.

Inq never.. ; /
Te? troche bida ale INQ na rl to co? jak tutaj Satan Quest..

To pytanie kierowalem do bardziej kompetentnych ludzi bo przeciez norah startuje na nowo wiec moze jakas zmiana tego dotyczy i tego chce sie dowiedziec

Wiec ?e mam wielkie doj??ia o Norah'u. I na przysz?o?? INQ nigdy nie b?dzie na NORAH'u.

Niestety ogrom zmian jest tak ogromny, a co za tym idzie ilo?? pracy r?wnie?, ?e nie jestem w stanie na obecn? chwil? szykowa? kilku screen?w. Uka?? si? one dopiero w ostatnie zapowiedzi serwera - na kilka dni przed startem (juz w przysz?ym tygodniu).

Dzisiaj zosta?y sko?czone i przetestowane dwa nowe questy:

- Bloody Pumpkin
- Access to Djins' Guild

A NPC Tasior sprzedaje Nobleman Addons w paczuszkach ;)

Wiec ?e mam wielkie doj??ia o Norah'u. I na przysz?o?? INQ nigdy nie b?dzie na NORAH'u.
Drogi kolego pisze sie "Wiedz" w tym wypadku :)
Oraz powiem ci ze tylko ci sie wydaje ze cos znaczysz

@Tholiam
Opowiedz nam na czym bedzie polegal quest jesli mozesz.

@Szynszyl.

Ty chyba nie wiesz co piszesz. Nie bd ci? wyzywa? bo dobrze wiesz co znaczysz dla ka?dego i jak wygl?dasz. I nie obra?aj mnie od swoich koleg?w..

@Kisiel
Co tak ucich?e?? Opisz Questy i daj jakie? ss z nich. ; ]

Chcialem ci grzecznie wyjasnic ze popelniles blad ale widze ze to nie poplaca...
Juz wyslalem ci pw.. niestety tylko ty i mysterio czujecie do mnie to samo :D
Pozdrawiam i zapraszam na pvp...
wyglad nic nie znaczy ;)
@Topic
Cos czuje ze ten Blood pumpkin quest bedzie prosty ;p tylko dynia pewno do zabicia ale mam nadzieje ze tholiam nas zaskoczy :p

Jak Tholiam napisa? nie ma czasu na nowe screeny, b?d? dopiero w ostatniej zapowiedzi, a Ty nadal oczekujesz ich. Co do questu nic o nim nie wiem. Mam nadziej?, ?e administracja zd??y do 5 grudnia.

I dlaczego znowu norah = obrzucanie mi?sem? Dla Waszej wiadomo?ci (Wy = Czarny + Szynszyl) - obaj nic nie znaczycie dla servera. Aktualnie tylko Tholiam i Genius cokolwiek mog? powiedzie? z zakresu szczeg???w dot. servera. Co do screen?w - Thol ju? co? m?wi? i chocia? wiem, ?e screeny z ciekawych miejsc, w kt?rych co 3 item ?adnie ?wieci to dobra reklama, to trzeba poczeka?.

Je?li chodzi og?lnie o Wasze zachowanie - ogarnijcie si?, odstraszacie ludzi zagl?daj?cych tu od Noraha.

I dlaczego znowu norah = obrzucanie mi?sem? Dla Waszej wiadomo?ci (Wy = Czarny + Szynszyl) - obaj nic nie znaczycie dla servera. Aktualnie tylko Tholiam i Genius cokolwiek mog? powiedzie? z zakresu szczeg???w dot. servera. Co do screen?w - Thol ju? co? m?wi? i chocia? wiem, ?e screeny z ciekawych miejsc, w kt?rych co 3 item ?adnie ?wieci to dobra reklama, to trzeba poczeka?.
Je?li chodzi og?lnie o Wasze zachowanie - ogarnijcie si?, odstraszacie ludzi zagl?daj?cych tu od Noraha.
Chcialem byc przeciez mily... odpowiedzialem na pare pytan nikogo nie wyzywalem... nie mow ze nic nie znaczymy dla servera bo nie znasz nas :D jak juz to przestan n0namowac i sie ujawnij. Wiemy wszystko co powiedziales i dobrze jest

Postanowi?em usn?? text aby nie zamykali Tematu. ;)

@Topic
Kisiel kiedy screeny !? ; /

@czarny
Ty masz jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem? screene beda wtedy kiedy beda wiec przestan juz pisac ciagle "kisiel kiedy beda skriny?!11"

Czekam z niecierpliwo?ci? . Mam takie pytania czy b?dzie jaki? balans profesji ?eby wszyscy mieli r?wne szanse ?? Czy softy b?d? dobrze dawa? many jak przysta?o na rpg czy to b?dzie kolejny ots na kt?rym w sms shopie b?d? softy kt?re daj? bardzo du?o i praktycznie z nimi b?dzie mo?na expi? bez wasta ?
Je?li wszystko b?dzie ?adnie zrobione tz. nie b?dzie domk?w wypchanych mpa , g legami , bot?w z softami biegaj?cych po dl/hydrach , gm b?dzie pilnowa? i banowa? za ?amanie regulaminu to z mi?? ch?ci? zagram .

To tyle z mojej strony oczekuj? odpowiedzi z strony kogo? z teamu a nie od "imczarny" i "Shinshu" . Wasza odpowiedz zostanie potraktowana z mojej strony jako spam i zg?oszona do moderatora .

Na tym serwerze nie kupisz Soft Boots'?w w sms shopie.
Nasz sklepik s?u?y tylko do zaopatrywania si? w przedmioty addonowe, oraz punkty Vip co jest nowo?ci? w tej wersji silnika.

Na serwerze porz?dku pilnuje trzech Community Manager?w, poza tym stosujemy zabezpieczenia przeciwko boterom.

Profesje s? zbalansowane.

Loot jest minimalnie wi?kszy ni? na RL Tibii, wi?c w domkach nie b?d? si? wala? przedmioty kt?re wymieni?e?.

Co ciekawe, na Norahu na dost?p do najwi?kszych expowisk musisz wykona? zadanie. Tak jest z piek?em (Demony i Demonic'i) oraz w nowej wersji na podziemia smok?w. W przysz?o?ci (luty 2010) r?wnie? na dost?p na drugi kontynent.

Status
Zamknięty.
Do góry