• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

Ehh.. dlamnie PVP Norah to bezsens... Dawniej norah byl non-pvp i by?o wszystko ok... Mowicie ze duzo os?b przyjdzie jak b?dzie pvp? mo?e i tak ale wi?kszo?c starych graczy odejdzie, poniewaz taki no-life player np. "Szynszyl" (to tylko przyk?ad xD nie obra?aj sie ;]) wbije 200lvl i b?dzie bi? 80-150lvle, stoj?c przed dp i wciskaj?c co chwile hotkeye z ue...
Ale to wszystko zalezy od Tholiama ;]
Pozdro ^^
Aqual

Cz?owieku czytaj co my tu piszemy.To b?dzie system wojen Gildii wiesz mo?e co to jest?

Ehh.. dlamnie PVP Norah to bezsens... Dawniej norah byl non-pvp i by?o wszystko ok... Mowicie ze duzo os?b przyjdzie jak b?dzie pvp? mo?e i tak ale wi?kszo?c starych graczy odejdzie, poniewaz taki no-life player np. "Szynszyl" (to tylko przyk?ad xD nie obra?aj sie ;]) wbije 200lvl i b?dzie bi? 80-150lvle, stoj?c przed dp i wciskaj?c co chwile hotkeye z ue...
Ale to wszystko zalezy od Tholiama ;]
Pozdro ^^
Aqual
znasz mnie tylko z postow na forum wiec sie nie udzielaj....
Mowilem ze nie bedzie juz rezimu loyalty :D
@UP
Planujecie z nami walczyc ? ^^ rozejm? Czy jak?
@Topic
Meferot powiedz nam mniej wiecej o systemie pvp itp

eh ;d sorry, nie doczyta?em dok?adnie. Za systemem wojen gildi jestem jak najbardziej na TAK ;]
@szynszyl
no niewiem, troche cie znam ;D pr?bowales mnie trapn?c kilka razy ;P
a tam to tylko przyk?ad podawa?em.
Pozdro

Haha ch?opcze to ty e Metina2 nie gra?e? chyba haha . A Z Kowalem ? Dostarcz do Drwala list o spotkanie masz prawie to samo ino tu masz lalke a tam list . I tam te? dawno zaginieni itd ze chc? si? spotka? i wgl ...

Pabblo@
szczerze? gra?em w metina ale nie d?ugo bo to syf gra.. Ale tu cie zaskocze ;] pisz?c tego questa nie my?la?em o Metinie ;] wogule mi on do g?owy nie przyszed? wi?c sie odczep i sied? cicho jak niewiesz oco chodzi :D
Pozdro

@UP
Planujecie z nami walczyc ? ^^ rozejm? Czy jak?
Hmm nie wiem jak inni cz?onkowie gildii ale ja bardzo ch?tnie ,bo byli?cie jedn? z najlepszych gildii na starym norahu a my b?dziemy rzuca? wyzwania ka?dej najlepszej gildii ?eby udowodni? kto rz?dzi na norahu.

Przesadzi?e? z lvl.. Aqualiku.. Szynyszl 200 lvl? Chyba 20... Wiem wiem nabijam posty ale Szynszyl to taki fajny ch?opiec ?e musze to robi? ; /

Hmm nie wiem jak inni cz?onkowie gildii ale ja bardzo ch?tnie ,bo byli?cie jedn? z najlepszych gildii na starym norahu a my b?dziemy rzuca? wyzwania ka?dej najlepszej gildii ?eby udowodni? kto rz?dzi na norahu.
Heheh wydaje mi sie ze tylko ty z tej gildii bedziesz ogarniac :D
Chyba ze utacz i genius u was zostana
Ale raczej te koksy beda z nami hehe dark skladasz sie pierwszy hiehie
Tak wiec bedzie taka walka
Lvls Vs Skill ;)
Zbierzemy pare zaufanych osob z warots.net.pl i ogar
Ale jak chcesz alpiste mozemy cie wziasc pod nasze skrzydla :cool:
Bo pamietasz chyba jakie akcje byly na mirrodinie ?
Jak bedziecie dostawac na expach to sie nie zdziwcie :D
Pozdrow Brata
~Loyalty~To~The~End~

O nas sie nie martw ;p my mamy zgran? ekipe tak?e wiesz.. ;d mozecie wzi??c tyle ludzi ile chcecie , my te? postaramy sie stworzyc dobr? , du?? i zgran? gildie , minimum 15 ludzi ,ale jak ju? powiedzia?em musimy sie zgadac z reszt? gildii i popodejmowac decyzje na temat ewentualnego powi?kszenia gildii o pare zaufanych os?b.

@UP
Wiec jakie osoby u was beda? ?
Jak macie zamiar wyganiac kazdego z respa to ja moge sprawic ze cala wasza gildia bedzie bez butow chodzic :cool:
Zreszta zobaczymy co bedzie...
A jezeli powstanie 2 silna gildia? To co robimy?
Bo chyba wiemy co sie bedzie dzialo :D

Hmm kto b?dzie w naszej gildii jeszcze nie wiem , ale wiem jedno : decyzje b?d? podejmowane przez ca?? poprzedni? gildie arms?w bez wzgl?du na ich lvl ,czyli Gen ,Uta ,Dark Tsu i ja. Je?li ca?a gildia jednomy?lnie sie zgodzi na przyj?cie jakiego? nowego cz?onka , to zostanie on przyj?ty.

P.S jak powstanie tak silna gildia ?e pokona i was i nas to mo?liwe b?dzie po??czenie gildii ze wsp?lnymi leaderami , czyli jeden od was i jeden od nas.

Ostatnia edycja:

Utaczi i Genius aka mam lagi beda z nami ^^ chociaz zobaczymy ciekawie sie zapowiada... chcialbym open pvp...
Jak cos alpiste to ja nie chce was obrazic hehe tylko wiesz musi byc spokoj na servie :)
PS:

Ostatnia edycja:

Hmm jak mi wiadomo Gen by? za?o?ycielem Arms?w to w?tpie ?e tak ?atwo do was do??czy , poza tym jeszcze nie rozmawia?em z nim na ten temat a je?li to prawda to c?? mo?emy sie wszyscy zjednoczyc i za?o?yc zupe?nie now? gildie pod inn? nazw? , dawni leaderzy obu gildii b?d? leadar'ami nowej gildii itp.

Hmm jak mi wiadomo Gen by? za?o?ycielem Arms?w to w?tpie ?e tak ?atwo do was do??czy , poza tym jeszcze nie rozmawia?em z nim na ten temat a je?li to prawda to c?? mo?emy sie wszyscy zjednoczyc i za?o?yc zupe?nie now? gildie pod inn? nazw? , dawni leaderzy obu gildii b?d? leadar'ami nowej gildii itp.
No bo czemu nie ?
Moze Arms Of Loyalty xD czy jakos tak xd

Hmm do?c dobry pomys? , i nazwa nie najgorsza ;p .Tylko trzeba zapytac sie innych czy sie na to zgadzaj?.

Server bez PA = serv idealny.
postaram sie zeby norah sie zmienil
zeby kazdy mial tam swoje miejsce
server bez PA, bez zadnych pk teamow bo takie odrazu beda eliminowane
kazdy kto ma skulla = gleba
@Edit:
Fajnie ze mefcio czyta ten temat.... tholiam ots by duzo zyskal....

Ostatnia edycja:

a coz to taka nagla zmiana Szynszyl?
teraz ots fajny? xD
ja tam gildi nie bd mial bo znowu z 5 wylece i sie rozpocznie wojna z serverem i znowu ze noob jestem itd...
@topic
taki quest wymyslilem jak demon oak jest na rl
6666 np orcow zabic zeby cos zyskac xD

Mozna powiedziec ze zawsze taki bylem po prostu mnie nie znales xd

Jedni? s? za pvp, inni nie. Nie lepiej p?j?? na kompromis i stworzy? pvp od godziny X do Y? I ogromn? stref? pvp enfo z lepszymi potworami i questam czyli co? jak wilderness w Runescape.

Co do poi na rooku to proponuje stworzy? co? w stylu staro?ytnej ?wi?tyni(z kt?rej nie da?o by uciec) tam by?by npc kt?ry b?dzie nas chcia? podda? pr?bie ,,czy jestem godni rookstayera" czyli oczywi?cie by?o by zabi? xxx potwor?w w ?wi?tyni, przynie? x i odpowiedz na pare pyta? przy czym rozwi?zujesz zagadk? nie rozwi??esz poprawie zaliczasz deda i jeszcze raz musisz zaczyna? od pocz?tku. Po tych pr?bach tpuje cie do bossa zabijasz go (do kt?rego trzeba by?o by wi?cej g?owy ni? mi??ni). Zabijasz dostajesz profe rookstayera,wybierasz jaki? tam przedmiot,masz dost?p do innej cz?sci wyspy i slayer taska dla rookstayer?w. My?le ?e taki pomys? by si? sprawdzi?.

PS: Ko?e? Git z tej strony bo widz? ?e m?wicie ?e nie gra?em ^^

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry