• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

" CHYBA LOLS " !!!

W Metinie to jest Quest zabij 100 g?odnych niebieski dzikich du?ych wilk?w
Albo id? do npc kt?ry stoi ko?o cb a nast?pnie do npc kt?ry stoi 20 krok?w od cb i tak si? zasuwa od npc do npc. Ja tam nie znam ?adnego Questa w metinie kt?ry by cho? odrobine podonym do mojego..

I wklej wi?cej ss z rooka! : D

Ostatnia edycja:

Shinshu, twojej postawy zupe?nie nie rozumiem z jednaj strony ci?gle m?wisz ?e norah to z?y serwer (m?wi?c lekko), potem z jakimi? pretensjami m?wisz o tym podziale addon?w na poczszeg?lnych Npc kt?ry w ?adnym stopniu nie jest tw?j chocia?by na rl jest tak, zreszta co to za pomys?. Teraz dajesz kolejna propozycje! To to ju? jest jaka? paranoja skoro ostatni tw?j ,,pomys?" zosta? tak bezczelnie ukradziony to czemu podajesz nastepny. Na twoim miejscu thol w ?adnym wypadku nie wprowadza? bym tego nawet je?eli mia?e? to wczesniej w planach bo mo?e to sie sko?czyc jakim procesem ;p, wko?cu pomys?y tego pana sa tak wspanialomyslne i oryginalne

A i czy na rooku b?dzie crossbow i bolty?

I czy w Pont Vanis zostanie usuni?ty npc od tych bow?w i crossbow?w?

Shinshu, twojej postawy zupe?nie nie rozumiem z jednaj strony ci?gle m?wisz ?e norah to z?y serwer (m?wi?c lekko), potem z jakimi? pretensjami m?wisz o tym podziale addon?w na poczszeg?lnych Npc kt?ry w ?adnym stopniu nie jest tw?j chocia?by na rl jest tak, zreszta co to za pomys?. Teraz dajesz kolejna propozycje! To to ju? jest jaka? paranoja skoro ostatni tw?j ,,pomys?" zosta? tak bezczelnie ukradziony to czemu podajesz nastepny. Na twoim miejscu thol w ?adnym wypadku nie wprowadza? bym tego nawet je?eli mia?e? to wczesniej w planach bo mo?e to sie sko?czyc jakim procesem ;p, wko?cu pomys?y tego pana sa tak wspanialomyslne i oryginalne
Przepraszam pana szanownego assassina ale prosze sie nauczyc czytac... ostatni pomysl ktory ostatnio dodalem nie byl moj co pisalem na poczatku.
Po 2 nie powinno cie to obchodzic wogule mnie nie znasz elo.. staram sie pomoc i "kupa" wiesz.
@up
fajnie jak by na bolty byl jakis trudny quest ktory mozna wykonywac wielokrotnie

Trudny - TAK
Wielkrotny - NIE ( chyba tak ?e po wykonaniu questu mo?emy je ca?y czas kupowa? uznajamy 1-6 gp , bo jakby by?o ?e quest by mo?na wielokrotnie robi? a skrzyni z nagrod? pilnuje drag to p legi na ziemiach by lerza?y ; p

A bolty po za tym trzeba czym? u?ywa?.. ; p

Trudny - TAK
Wielkrotny - NIE ( chyba tak ?e po wykonaniu questu mo?emy je ca?y czas kupowa? uznajamy 1-6 gp , bo jakby by?o ?e quest by mo?na wielokrotnie robi? a skrzyni z nagrod? pilnuje drag to p legi na ziemiach by lerza?y ; p
A bolty po za tym trzeba czym? u?ywa?.. ; p
Bolty sa mocne i crossbow wiec musza byc drogie zwlaszcza ze to rookgaard

Thol przypominam ci co?..

Plany na przysz?o??:
-W?asny klient (pocz?tek maja 2009), nowe itemy (oko?o 200 wraz z grafik?), nowe potwory (??cznie z grafik?), mo?liwo?? kupienia konia, smoka, psa, mamutha!

Kiedy bd ujerznia? kuca? ; ]

@Szynszyl
pomnorzy?em 3 x tyle co na pont vanis u npc ; d
Zaraz wymy?le questa na to..

Nie ma w?asnego klienta, nie ma smok?w do uje?d?ania ;)
Zmieniamy koncepcje na lepsz?.

Ja tylko czekam az wystartuje niah niah czekam i czekam :D;)

Wybaczcie, ?e nie podajemy ?adnych nowo?ci, ale tak si? sk?ada, ?e w pi?tek 13-ego mam 18-nastk? i jest problem z czasem ;p

Obecnie razem z Geniusem pracujemy nad questami, g??wnie na outfity oraz addony. Teraz na starcie nie otrzymacie od razu wszystkich outfit?w, trzeba b?dzie najpierw wykona? misj? ;)

Za par? dni pozbieramy w kupk? wszystko to co ju? zrobili?my i przedstawimy w postaci newsa graficznego ;)
Dzi?ki Bogu od poniedzia?ku praktyki (koniec szko?y na miesi?c) ;P

No wiesz co i nie zaprosi?e? :D, ?ycze udanej imprezy xDD

A ja mam 7 Grudnia :D masakra :P ej takie pytanko ktos mnie pytal czy gram na fani tak gram nick : Rootek Knight :D oczywiscie tymczasowo :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GODZIE MEFROCIE ! (zrymowa?o mi si?)
Wiem ?e masz jutro 18 ale.. Szczeg??y ; d

Ja 14 sko?cze 16 stycznia ; D

Witam wszystkich,niechcia?em sie udziela? ale zdaje mi sie ?e musze.Tholiam zn?w pope?niasz te sam? b??dy co w poprzedniej edycji norah,a mianowicie :
-Skupiasz sie na bardzo ma?ych grupach graczy np.teraz ten rook,chcia?o go max z pare graczy a ty zajmujesz sobie ca?y czas jaki masz w przerwie noraha na zrobienie rooku a jak ju? m?wi?em b?dzie gra?o na nim ,jestem tego pewien ,tyle os?b co na pvp z frag time 96h.
-Ignorujesz zdanie wi?kszo?ci : Pozwole sobie prztoczy? do?? niedawn? sprawe a mianowicie niewypa? z frag time.
W miare mo?liwo?ci zorganizuj sw?j czas tak aby np robi? co? dla graczy z hight lvl proporcjonalnie do tego co robisz w wolnym czasie dla lov lvl bo nie oszukujmy si? wi?cej graczy b?dzie gra?o na rooku czy na mainie?
Dlamnie przedewszystkim ?eby nie by?o nudy jak ju? to powtarzam : Zr?b wreszcie co? dla wi?kszej ilo?ci graczy : Zr?b system wojen na servie non-pvp jak to zrobili na rl tibi.

P.S Jak niemasz czasu na main to zatrudnij dodatkow? ekipe do prac

Sir, nie m?w nic jak nie wiesz.
Rookgardu nie rusza?em od 3 dni bo robi? questy na maina -,-
O takich rzeczach jak wojny gildii to nawet nie wspominam bo wg mnie to oczywiste, ?e to musi by?.

Sir, nie m?w nic jak nie wiesz.
Rookgardu nie rusza?em od 3 dni bo robi? questy na maina -,-
O takich rzeczach jak wojny gildii to nawet nie wspominam bo wg mnie to oczywiste, ?e to musi by?.
Dobrze ze robisz questy na maina ale i tak wedlug mnie siru ma racje....
Jezeli wojny gildii sa oczywiste to czemu nie bylo ich wczesniej.
PS: Bedzie system zamkow? takie wojny o gh. Potem powiem dokladnie o co chodzi bo tera ide do kolegi.
Cya

Dobrze ze robisz questy na maina ale i tak wedlug mnie siru ma racje....
Jezeli wojny gildii sa oczywiste to czemu nie bylo ich wczesniej.
PS: Bedzie system zamkow? takie wojny o gh. Potem powiem dokladnie o co chodzi bo tera ide do kolegi.
Cya

Wiem o co chodzi z zamkami, kopia z czego? tam co si? na otserv reklamowa?o.
No powiem, ?e raczej nie od razu.

Wcze?niej nie by?o wojen gildii bo mieli?my wersj? 8.4, a wojny dosz?y w 8.53, wprawdzie wcze?niej by?y ju? gdzie nie gdzie wojny, ale u nas to nie trybi?o, testowali?my z Knightsem.

Szynszyl ale ty masz orginalne pomys?y...

Kisiel moge do cb m?wi? kisiel? A wi?c Mefrocie wymy?li?em jeszcze jeden Quest na rookgard ; p Wiem ?e jakie? newbie spami? ?e brakuje im Quest?w na mainie ale na rooku 2 questy to za ma?o ; / Na rooku czas wolniej leci ni? na mainlandzie... Oczywi?cie nie dos?ownie.

I mam jeszcze pytanie czy bd nor health potiony na rooku?
Albo mam 2 pytania.. Czy bd want of fortex oraz s rod na rooku?

A teraz opowiem ten Quest.. Ten b?dzie duuu?o trudniejszy

1.Przed dp chodzi? by npc ( najlepiej w first & second knight )
Npc handlowa? by mocnymi bro?mi.. Crossbowem(900 gp), Bolt ( 7gp za jednego), Bow(900gp) i arrow(7gp za jednego) oraz Katan?(70gp)

1.Ale jednak aby z nim zahandlowa? trzeba zabi? Mino maga..
Thol wspomina? ?e b?dzie on. ; p

2. Niedaleko npc od pot?w b?dzie chodzi? drugi npc (full mage)
Npc b?dzie handlowa? potami normalnym tj health potion (ewentualnie mana je?li b?dzie ich si? da?o w og?le do czego? u?ywa?)

2. Ten npc b?dzie r?wnierz chcia? co? w zamian za handel wybra? sobie zab?jstwo najlepszego paj?czaka na rookgardzie jakim jest Tarantula..
Mam nadzieje ?e ona tak samo gdzie? b?dzie wyst?powa?a..

3.Npc b?dzie sta? ko?o npc od sell eq ( out nie wa?ny)
Npc za zabicie Ghoula da Bone Shield

Wiem ?e Quest troche nie potrzebny ale jak ju? zabijesz takiego bossa a z ghoula ci nic nie wyleci to b?dzie nagroda pocieszenia ; D Oczywi?cie je?li tych potwor?w nie b?dzie mo?na b?dzie zamieni? je na inne ; p

Ostatnia edycja:

Szynszyl ale ty masz orginalne pomys?y...
Kisiel moge do cb m?wi? kisiel? A wi?c Mefrocie wymy?li?em jeszcze jeden Quest na rookgard ; p Wiem ?e jakie? newbie spami? ?e brakuje im Quest?w na mainie ale na rooku 2 questy to za ma?o ; / Na rooku czas wolniej leci ni? na mainlandzie... Oczywi?cie nie dos?ownie.
I mam jeszcze pytanie czy bd nor health potiony na rooku?
Albo mam 2 pytania.. Czy bd want of fortex oraz s rod na rooku?
A teraz opowiem ten Quest.. Ten b?dzie duuu?o trudniejszy
1.Przed dp chodzi? by npc ( najlepiej w first & second knight )
Npc handlowa? by mocnymi bro?mi.. Crossbowem(900 gp), Bolt ( 7gp za jednego), Bow(900gp) i arrow(7gp za jednego) oraz Katan?(70gp)
1.Ale jednak aby z nim zahandlowa? trzeba zabi? Mino maga..
Thol wspomina? ?e b?dzie on. ; p
Mam nadzieje ?e ona tak samo gdzie? b?dzie wyst?powa?a..
Wiem ?e Quest troche nie potrzebny ale jak ju? zabijesz takiego bossa a z ghoula ci nic nie wyleci to b?dzie nagroda pocieszenia ; D Oczywi?cie je?li tych potwor?w nie b?dzie mo?na b?dzie zamieni? je na inne ; p
Pomysl kijowy aczkolwiek Sir Alpiste to nie newbie tylko jeden z paru milionow ludzi co by cie wzielo solo na pvp (poza tym jego brat mowi ze jestem botem :( )
@Topic
Dobra ten twoje ostatnie pomysly zkiebzdzily by rookgaard a to dlatego ze wszystko jest za latwe i ghoul mino mag itp nikt nie powinien wiedziec jak to zrobic...
Powinienes kogos zatrudnic kto by ci ksiazki pisal i genesis...
Fajnie by bylo zeby po wielu miesiacach czytania ksiazek i rozwiklywania przedziwnych tekstow dostalo rozwiazanie na jedna z wielu zagadek.
PS: Przecie nie mowie ze ten pomysl z zamkami to moja robota........

Ale? spokojnie Szynszylu ;)
Nie mia?em zamiaru o cokolwiek Ci? oskar?a?.

Dzi?kuje za kolejne pomys?y na zadania, na pewno w jaki? spos?b zostan? u?yte, jednak musimy to nieco z edytowa?, aby dobrze le?a?o i by?o tajemnicze jak si? tylko da ;p

ps: mo?esz m?wi? do mnie 'Kisiel' ;)

Status
Zamknięty.
Do góry