• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 5 grudnia 2009

Szynszylu...
Aczkolwiek je?li masz na my?li m?j 50 lvl to nie zaprzecze lecz je?li masz na my?li mojego chara i'm czarnego 357 royal paladyna z full ukradni?tym eq to nie masz racji.. A z tym Eq to b??d bo ukrad?em tylko golden helmet a nk shielda oczywi?cie jedynego na servie zdoby?em solo , master archera dosta?em od Adriantha o ile si? nie myle bo zawsze myli? mi si? on z jego bratem.. ; p BOH ( bp) dosta?em za zabicie 1k d mag?w... Bym si? pochwali? moim rarami o jakich mog?e? marzy? ale... Nie bd ci? dr?czy? ; D !

A wi?c drogi ki?lu bo chyba tak to si? odmienia..
Ten Quest moge baaaardzo rozbudowa? ale bym musia? sam znale?? si? na rookgardzie bo trudno opisa? co? nie widz?c czego?.. Quest z 2 roomami opisa?em tak ?e trzeba du?o rzeczy dorabia? a bym m?g? stworzy? tzn opisa? bo tworzy? b?dzie go nie kto inny jak Tholiam ; D

Kisiel jak powstanie rookgard i wystartuje ju? serv postaram si? wbi? 100 lvl na rookgardzie a potem na?le mase Quest?w ; P !! Tylko ?e jest jeden problem uznajmy wymy?le jaki? Quest a Mef zrobi ten Quest z nagrod? brass legi i nikt nie b?dzie zna? rozwi?zanie Questu po za mn? ,Tholem i pewnie Knightsem kt?ry b?dzie biega? cm z kilofem na ka?dej kratce.. I szynszyl pewie te? by tru? tak ty?ek Mefrotowi a? mu nie powie...

Ostatnia edycja:

@Czarny
Boze dorosnij.....
@Topic
Ktos tam juz mowil o wlasnych potworkach np ze bija lvl itp fajnie by bylo miec takie cos :D
na poczatku fire debil :D potem wlasny potworek strong fire devil lekko mocniejszy potem drag.. itp itp Ale kazda dobra rasa musi byc w kij drogi w koncu demon na ktorego dorastanie trzeba poswiecic duzo kasy i godzin expa musi byc drogi...
Dobry pomysl ale nie trudno na to wpasc :D Gz

Cb to ja szynyszl przeros?em intelektualnie i to mi wystarczy.. ; ]

A i je?li ci chodzi o chodowanie w?asnego potwora to to jest pomys? Kisiela ; d

1. Prosze zeby niektore osoby (mam na mysli Czarnego) edytowaly posty
2. pomysl z chodowla zwierzatek jest nawet fajny i ciekawy
3. dlaczego Knights ma biegac z kilofem?
4. proponuje zrobic cos w stylu poi na rooku ale zeby nie bylo itemkow typu knights set.. tylko np kasa plate set crossbow itp

1. We? napisz do admina to mo?e bana mi da. Niewiem za kogo ty si? tutaj uwa?asz ?e masz zamiar mi m?wi? co i jak?
2. Te? tak uwa?am i przypominam GOD Kisielowi o nim od momentu kiedy zacze?em tu gra? czyli od momentu kiedy powsta? ten ots czyli od zahori.
3. Bo zawsze jest wsz?dzie. Bieganie z kilofem to taka przeno?nia
4. P set na rookgardzie to jak szynszyl i 200 lvl..

@czarny czemu sam zaczynasz mnie wkur**** potem placzesz ze jestem jakis nieopanowany? ogarnij sie pipko naucz sie grac... idz na pvp zakozakuj zobaczymy kim bedziesz jak invita o war wyslemy ci piczko
@Topic
Lepiej poi na brassarma i chain legi

Jakie potwory i jakie przedmioty b?d? na roku dowiecie si? w ci?gu kilku najbli?szych dni.

Mie? zwierza fajna sprawa, ale teraz s? naprawd? o wiele wa?niejsze priorytety.

Norah najlepszy serwer na jakim gra?em. Kt?ry da? mi pi?kne wspomnienia. Cho?by zdobycie jako pierwszy RS'a na drugim serwerze lub praktycznie ma?a ilo?? noob?w. Cho? nieco przesadzili?cie z tym ograniczeniem pvp. 5 Grudnia b?d? z wami!

Ps: Je?li chodzi o pety to przyda?by by si? tak samo zrobienie innych skilli by serwer nie by? by opiera? sie na staniu pod depo(uwielbia?em to) czy walce.

Ostatnia edycja:

Z racji ze jest tu total spokojnie postanowilem ztr0lowac
Czemu nie zrobisz open pvp? duzo ludzi bo przyszlo
Taki czarny bedzie kozaq a tak o na pvp to dostanie i juz cicho bedzie siedzial wiec lepiej by bylo zrobic open pvp...wwali ci sie ktos na resp to nie mozesz go zabic tylko patrzec jak cie przezywa itp..
Przemysl to.. nie rob 2 serverow tylko 1 pvp..
Loyalty tym razem nie bedzie rezimem a bedzie gildia pokojowa ktora dba o slabszych i szanuje innych wiec nie martw sie ze taki alginho bedzie ci pol serva zabijal :)
Wiec prosze sie pokojowo jak reszta
Zrob server pvp a 80% bedzie happy + wieksze zyski
Tak wiec ... rob co uwazasz ale pamietaj... jezeli zrobisz pvp loyalty bedzie dbac o graczy i zalowac fragow na Power Abuserow nie bedzie.
Pozdro

Ostatnia edycja:

A? mnie zach?cili?cie do odpowiedzenia na wszystkie pytania (retoryczne te?):

- I'm Czarny, ehh, nie chc? Ci? obra?a?, Twoje questy s? za ?atwe i zrobione tylko dla siebie (poty oraz xbowy z boltami), narazie nie podsuwajcie pomys??w, je?eli nawet nie ma mapy zrobionej, a przynajmniej <b> sensowne </b>. Najlepiej aby administracja wiedzia?a tylko o Questach (Genius oraz Mef).
- Do kilofa si? zgodz?, zawsze by?em jak co? si? dzia?o.
- Pety... Hmmm... Z tego si? robi gra 3D?
- POI na rooku... Dobry pomys?, lecz b?dzie za ?atwy bo w?tpi? czy pojawi si? Dragon Lord.
- Zrobienie w?asnych skilli, bardzo ciekawe, podoba mi si? to.

Czasami b?d? robi? podsumowania takie jak w/w. Prosz? nie pisa? do mnie na gg jak idzie praca nad serverem, bo naprawd? nie wiem. Z Mefciem rozmawiam raz na 1-2 tyg, z tego nic mi nie m?wi i nie chc? wiedzie?, przecie? ja si? tym nie zajmuj?.

Pozdrawiam,
Knights.

Cb i twoje zdanie to ja Sznszylku drogi mam w _ _ _ _ _.

Knightsa troche zdanie mnie bardziej interesuje bo kiedy? byli?my Qmplami ale p??niej mu odjecha?o jak by? konkurs PVP... Je?li chodzi o ten 1 Quest.. Mo?liwe ?e jest troche ?atwy ale nie zrobi si? go w 10 min, w 10 to b?dzie si? chodzi?o od npc do npc bo na rooku to ludzie nie maj? zbyt szybkiego hasta. I ma bardzo ciekaw? fabu?e! A drugi Quest nie mog?em nic opisa? w nim.. Poniewa? gdybym ja opisa? Quest gdzie trzeba zabi? Draga to wszyscy by go robili na lajcie z teamem a tak Kisiel mo?e zrobi? taki Quest o kt?rym nikt nie b?dzie wiedzia? i ludzie zaczn? biega? z kilofem po ka?dej kratce bo dowiedz? si? ?e nagroda to np soldier helmet albo chain legs etc. ;)

Elemental, Poi czy jak wy go nazywacie.. By by?a troche bida z nim bo nie ma na rookgardzie ?adnych potwor?w kt?re s? trudne a jak bd dl to odrazu dsm na rookgardzie... I z nagrodami to zdecydowanie nie.. Mo?na by zrobi? co? w stylu elementala.. Nawet mam pomys?a ; d

Quest !

Gdzie? w podziemiach po za miastem znajdowa? by si? Quest.

Na Quest trzeba by i?c conajmniej 5 graczami. Gdy ju? jeste?my ka?dy musi sta? na miejscu. Kt?ry? z graczy u?ywa d?wigni i si? wszystko zaczyna. (opisze wszystko po szkole bo zaraz mi si? lekcje zaczynaj? narq ! ;d z/w )

To jaki b?dzie ten system "pvp" Open czy Optional ?

mam pomysl na anni na rooku...
Po bokach mino archery 3 z kazdej ze stron a na naszej drodze 2 monki
:D Powyzej 40 lvla
Nagrody to longsword, orcish axe , battle hammer
+ Ranger Cloak...
Kazdy wybiera tylko 1 wiadomo :)

Do team do??czy?a nowa osoba, jest nim - Kopek. B?dzie zajmowa? si? map?, obecnie pracuje nad d?ungl?, czyli drugim kontynentem.

I'm Czarny Quest dobry ;p
Hmmm pomysle tez nad jakims quescie moze na maina i na rooka zobacze..
PS:A tak na marginesie Najlepszego dla Meferota.

@Czarny
za kogo ja sie mam?
w jakim sensie to wypowiedziales?
jezeli naprawde mam sie przedstawic to wystarczy poprosic
i badz czasem kulturalny... (chodzi mi o tolerowanie odpowiedzi innych)
@Topic
dragon lord na poi?
nie o to mi chodzi
chodzi mi o to zeby np dragony czy cos staly za kratkami a do zabicia by byly moze cos dobrego z czego jest duzy waste

Sry za Zap?on ale nie mam teraz czasu na siedzenie przed kompem.Thol jak zajmujesz sie tym i tym na zmiane to spoko , a jak rzeczywi?cie zrobisz ten system pvp to b?dzie super bo b?dziemy mogli reaktywowac Arms'?w i toczyc wojny z najlepszymi.Mam nadzieje ?e pozostali cz?onkowie gildii s? takiego samego zdania ;p

Rozpisa?em si? w nast?pnym Questcie ale.. Jak wida? co? go nie ma.. Wydaje mi si? ?e tutaj jest tak ?e po 30 min. wylogowuje nas ; /

" Odliczam ju? dni do rozpocz?cia Norahu " : )

Sry za Zap?on ale nie mam teraz czasu na siedzenie przed kompem.Thol jak zajmujesz sie tym i tym na zmiane to spoko , a jak rzeczywi?cie zrobisz ten system pvp to b?dzie super bo b?dziemy mogli reaktywowac Arms'?w i toczyc wojny z najlepszymi.Mam nadzieje ?e pozostali cz?onkowie gildii s? takiego samego zdania ;p

Ja z przyjemno?cia zn?w wr?ce do naszej gildi, cho? teraz z du?o mniejsza ilo?cia czasu, ale to chyba nie przeszkodzi w grze . Mam nadzije ?e zn?w bedziemy w takim sk?adzie jak to by?o za ?wietno?ci Arms.

PS. Mam sprawne mikro wiec nareszcie bedzie mozna na vencie pogadac :D.

Status
Zamknięty.
Do góry