What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ghoul-da sie do niego dosta???

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
tutaj chcialem przedstawic ze mozna sie dostac do ghoula na katana room quest to jest proste nie mam udowodnienia ale mozna sie nim dostac poprzez zolty kwiatktury nazywa sie enchanted rose jeden gracz nie znam nicku podobno obok takiego malego wodospadu w bagu na trollach znalazl ten kwiatek i na katana room quest tym kwiatuszkiem zniszczyl mur od ghoula :D

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236
Odp: ghoul-da sie do niego dosta???

Hehe ciekawe by to by?o, ale jak wiemy dosta? si? do niego nie ma jak. Przykro mi, ale to kolejna plotka wymy?lona przez dzieci, kt?re nie maj? co robi? ze swoim wolnym czasem. Dlatego te? uwa?am ?e dzieci nie powinny w takie gry gra?. Chocia? nie powiem ?e nie wypr?buj? z tym kwiatkiem :D a mo?e kilofem? :p

Migo Sato

Active User
Reaction score
2

@UP
Kilofem by?o by realistyczne ale troche trzeba by by?o si? nawali?, ale tibia to nie rl ?wiat.
@topic
Proponuje zamkn?? ten temat bo ju? autor dowiedzia? si? tego czego chcia?
Pozdrawiam,Migo Sato

Reaction score
1

a ja powiem ci kamil nie jestem maluchem ktury nie zna sie o tibii i wie mlepiej ze jest taki kwiatuszek ale nawet niejestem pewny czy to prawda ale wiem co mowie wiec morda w dziob:mad:

DRE

Senior User
Reaction score
44

Z tym Ghoulem to tak jak ze Spike Sword-em jest to tylko zagadka dla graczy, g?ownie chodzi oto by gracze szukali rozwi?za? jak doj?? do tego, ale jest to nie mo?liwe.

Pozdrawiam,
DRE

Reaction score
1

jestes w bledzie dre bo da sie do niego dostac bo jest quest jak chcesz sie dowiedziec czytaj se forum spike sword na rookgaardzie :cool: a z ghoulem morze da lub nie da sie do niego dostac mowie to kazdyn czopkom :D

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
223

._.
Zastanawiam si?, jak jeszcze wiele os?b b?dzie zak?ada?o te bezsensowne tematy w ?wi?tej wierze, ?e ghoula da si? zabi?, a po pokonaniu Maga otrzymuje si? Spike Sword.
To wszystko jest po to, by utrzyma? klimat. Geneza Rookgaardu opowiada o elfce, kt?rej Miecz Furii zosta? odebrany, gdy? nie by?o w niej pokory, natomiast Minotaur Mag zamkn?? si? OD ?RODKA w pokoju i nie chce, aby ktokolwiek mu przeszkadza?. Ghoul jest tylko dekoracj?. Mo?liwe, ?e kiedy? by? cz??ci? questu, a mo?e to tylko potworek oddaj?cy klimat tego tajemniczego pomieszczenia?
Tam si? nie da dosta?. Gadanie typu "m?j kolega wie", "widzia?em kiedy? na forum", "s?ysza?em od brata" nic nie wnosi do dyskusji ani do rozwi?zania zagadek, bo ka?dy mo?e napisa? bajk? pod tytu?em "by?em kiedy? w pokoju obok ghoula, a jak napisa?em hi to mog?em da? trade! Ghoul to NPC!". Jak b?dziecie mieli konkretne dowody, screeny, argumenty mog?ce udowodni? wasze teorie i tezy, wtedy tematy zak?adajcie. O.

ComingSoonZban

New User
Reaction score
1

Spike sword da si? zdoby?, jak wierzycie na YT, to dam do ogl?dania, bo wa?y 350 mb ;/
`
Zaraz za?o?? konto i wrzuce...

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Nie mo?na si? tam dosta? a filmik na You Tube o spike swordzie jest zmontowany gdyby? lepiej zna? angielski to by? wiedzia?.

felek121212

New User
Reaction score
0

w starszej wersji to sie dalo go dostac ale teraz juz nie z tego co mi wiadomo

Reaction score
1

beoska wiem co m?wi? wiem ?e czopki mi nie wie?? tacy jak ty ale niestety m?wi? prawde i tego nie zmieni? a kiedy? ghoul by cz??ci? questu ale cipsoft uzna? ?e b?dzie za trudno dla graczy z ghoulem wi?c zrobili tak ?e jest on za ?cian? a wiem ?e jest ten kwiatuszek i on otwiera t? ?cian? ale niewiem czy seria otwiera t? ?cian?

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
223

Powiedzia? co wiedzia?.
Przeczyta?e? to gdzie? w internecie, prawdopodobnie na tibia wiki, a teraz ?wiecisz "wiedz?" na forum. Kochany m?j ziomalski. Po pierwsze; popracuj nad ortografi? i og?lnie nad pisaniem wypowiedzi. Po drugie; obra?anie u?ytkownik?w forum jest niedozwolone. A po trzecie, przedstaw jakie? konkretne FAKTY, a nie same przypuszczenia. Jako? nie mam ochoty wierzy? na s?owo, bo s??w du?o mo?e pa??, niekoniecznie prawdziwych.

wiem ?e jest ten kwiatuszek i on otwiera t? ?cian? ale niewiem czy seria otwiera t? ?cian?
Widzisz? Sam sobie przeczysz. Tam si? po prostu nie da dosta? i tyle, o czym tu deliberowa?.

Van der Bany

Forum friend
Reaction score
104

I tu stajemy w g?upiej sytuacji... Nie sprawdzimy si? nie dowiemy / Sprawdzimy i si? zawiedziemy ?e nie jest tak / Sprawdzimy i Ghoul nas zabije :p Og?lnie rzecz bior?c raczej niemo?liwe je?li da si? tam dosta? to nie tak :p.

Roki Alth

Advanced User
Reaction score
10

Nie nie da(tak s?dze), na tamtej ?cianie u?ywa?em wielu itemk?w(pick, carlin,katana,mace,machete) i nic moja kole?anka my?la?a ?e to teleport tam prowadzi, ale on teleportuje pod schody...ss...

Nie da sie tam dosta?, ja tak s?dze...

Boaze

Active User
Reaction score
4

Wy nic nie widzicie w Tibi a w ni? gracie...

Jest to wi?c tak CZYTAJCIE UWA?NIE.

Ghoul zosta? umieszczony za ?cian? uznaj?c toza dobry pomys? CipSoftu ale za kazdym updatem ?ciana jest bardziej zepsuta co niewiem do czego prowadzi mo?e mo?na rozwali? ?ciane Pickiem albo czym? innym ale tak jak napisa?em ?ciana jest bardziej popsuta za ka?dym updatem niewiem co mo?na z t? ?cian? zrobi? ale napewno Ghoula kto? kiedy? zabi? na Rooku.. Gdy kiedy? z koleg? poszedli?my na tego questa gdy rozwalili?my wszystkie monsterki Ghoula nie by?o a ?ciana by?a ca?a quest oczywi?cie zrobili?my z wielk? trudno?ci? gdyby by? tam Ghoul to naprawde by?o by gor?co wi?c trzeba porz?dne eq skille HealthPotiony ?eby go ubi?
My?l? ?e wiecie wszystko ?

Last edited:

pampik

User
Reaction score
1

Po prostu ClipSoft chce urozmaici? zycie na rooku.Jest to taki ?arcik czy co? w tym stylu a nie quest.Zastanawiam si? kto by ubi? ghula na rooku albo maga chyba tylko jaki? fanatyk.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
223

Wy nic nie widzicie w Tibi a w ni? gracie...
Jest to wi?c tak CZYTAJCIE UWA?NIE.
Ghoul zosta? umieszczony za ?cian? uznaj?c toza dobry pomys? CipSoftu ale za kazdym updatem ?ciana jest bardziej zepsuta co niewiem do czego prowadzi mo?e mo?na rozwali? ?ciane Pickiem albo czym? innym ale tak jak napisa?em ?ciana jest bardziej popsuta za ka?dym updatem niewiem co mo?na z t? ?cian? zrobi? ale napewno Ghoula kto? kiedy? zabi? na Rooku.. Gdy kiedy? z koleg? poszedli?my na tego questa gdy rozwalili?my wszystkie monsterki Ghoula nie by?o a ?ciana by?a ca?a quest oczywi?cie zrobili?my z wielk? trudno?ci? gdyby by? tam Ghoul to naprawde by?o by gor?co wi?c trzeba porz?dne eq skille HealthPotiony ?eby go ubi?
My?l? ?e wiecie wszystko ?
A teraz ty uwa?nie przeczytaj:
Do ghoula nie da si? dosta?. To, ?e ?cianka rozwala si? coraz bardziej to tylko efekt ulepszania grafiki przez Cipsoft; gra staje si? bardziej wiarygodna i klimatyczna. Poza tym, mo?liwe, ?e rozpada si? ze staro?ci - nie s?dz? jednak, by kiedykolwiek do ghoula da?o si? dosta?. Jest to bardzo silny potw?r, a t?umy newbie grasuj?ce po Rookgaardzie mog?yby ?atwo sta? si? jego ?upem. Ponadto, lootem z ghoula jest scale armor oraz life ring, kt?re na Rooku nie wyst?puj?. No i knife przesta?by by? rarem. Bzdury o mo?liwo?ci rozwalenia ?cianki ???t? r???, b?d? jakimkolwiek innym itemem to bajki wyssane z du?ego palca u stopy.
My?l?, ?e wiesz wszystko?

Wina

Advanced User
Reaction score
13

Ciekawe ile jeszcze b?dzie takich temat?w.
Moja opinia:
Do ghoula nie da si? dosta?, to tylko taka podpucha, ?e niby powi?zane ze spike swordem.

Pozdrawiam Wina:)

AdixXx Tibian

Active User
Reaction score
3

Raczej tam si? nie da doj??.
nigdy nie s?ysza?em i nie widzia?em ?eby kto? tam wszed?.
kolega mi m?wi? ?e si? da?o tam doj?? ale zosta? zamkni?ty i nie da si? tam wej??:(.:eek:

arts1991

Advanced User
Reaction score
34

Nie da si? , jest to element co czeka was na mainie.
Sam jestem Rookslayerem i prubowa?em rozwi?za? zagadk?.Kiedy? stanowi? element katana room.
Pozdrawiam :)

Status
Not open for further replies.