What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ghoul-da sie do niego dosta???

Status
Not open for further replies.

Goferek

User
Reaction score
2
Odp: ghoul-da sie do niego dosta???

Z tym Ghoulem to tak jak ze Spike Sword-em jest to tylko zagadka dla graczy, g?ownie chodzi oto by gracze szukali rozwi?za? jak doj?? do tego, ale jest to nie mo?liwe.

Z ghoulem to plotka ale ze spike swordem to nie plotka 1 osoba miala na rooku s-s jest nawet filmik na youtube.pl i to od poczatku z kad wziasc golden key zeby wejsc do Mino Maga i Mino Guarad potem zezeli oczywiscie ich zabijesz to masz tp i w tp jest pokuj z qestem na s-s :p jak ktos nie wiezy nie moja wina ja wieze bo widzialem na zywo ze kolega mial !!

Edit: Z tym Ghoulem to tak jak ze Spike Sword-em jest to tylko zagadka dla graczy, g?ownie chodzi oto by gracze szukali rozwi?za? jak doj?? do tego, ale jest to nie mo?liwe.

Z ghoulem to plotka ale ze spike swordem to nie plotka 1 osoba miala na rooku s-s jest nawet filmik na youtube.pl i to od poczatku z kad wziasc golden key zeby wejsc do Mino Maga i Mino Guarad potem zezeli oczywiscie ich zabijesz to masz tp i w tp jest pokuj z qestem na s-s :p jak ktos nie wiezy nie moja wina ja wieze bo widzialem na zywo ze kolega mial !!

Pioss

User
Reaction score
3

O tym filmie m?wisz? W?a?nie pwoiedzia?em, ?e Shadow Rex sam powiediza?oficjalnie, ?e to jest fake i przeprosi? wszystkich rookstayer?w za k?opoty kt?re spowodowa? wywo?uj?c fal? noobk?w uparcie twierdz?cych, ?e jest to mo?liwe. by zasi?gn?? wi?cej wiedzy na tem temat, polecam forum rookgaard.pl
Tak czy siak, jakbys troch? poszuka?, to zobaczy?by? kilak filmowych dowod?w, pokazuj?cych, ?e owa metoda NIE dzia?a.

A jedyny Spike Sword na rooku posiada(?) Potty on Harmonia o ile go nie sprzeda?. Jak ju? z reszt? m?wi?em, by?a to nagroda za 100,000 PACC - ?adnego questa.

Regards

K

Krecioo

Guest

To nie by?a nagroda za 100,000 PACC tylko Patty dosta? ss od tutora kt?rego GM przes?a? z rooka na mainland. Ten wzi?? na mainlandzie kilka item?w i puf tak powsta? czokapik :D

Reaction score
0

Ja w to ... nie wierze. Zak?adam ?e gdy ta "?ciana" gdy ju? b?dzie ju? prawie zepsuta CipSoft po prostu przestanie niszczy? t? "?cian?". Te? nie wierz? w tego Spike Sworda :confused:

Tibios

New User
Reaction score
0

Moze kiedys sie to zmieni hoc Nie wiadomo co bedzie dalej ja osobiscie nie proponuje grac w tibie a jesli juz to wbic na rooku bardzo duzy fishing i potem czerpac zyski 1gp robak 2 gp ryba (ja juz mam tak na 14 lvlu na rooku 60 k)
jesli jestes ze S?upska to pisz na gg 9795493
:D

Reaction score
0

O Enchanted Rose

Pono? kto? niedawno znalaz? przedmiot o nazwie Enchanted Rose w jaskini trolli na Rookgaardzie. Podobno r??a le?a?a w worku ko?o wodospadu pod ziemi?. Plotki g?osz?, ?e rzecz t? znalaz? pewien rookstayer na Isarze. Wed?ug pewnej osoby wracaj?cej z katana room quest rookstayer kt?ry posiada te r??e otworzy? ni? przej?cie w ?cianie oddzielaj?cej Ghoula od reszty ?wiata!

Z to wzi??e???? To tylko nie wyja?nione plotki. :cool:

fructis12

New User
Reaction score
0

Oczywi?cie ?e si? nie da.
Tak jak m?wi? ten kto pierwszy napisa?.
Bajka dzieci neo : ).

Zmontowali filmik programami do Spike Sword quest tak jak komputer zmontowa? im ciemn? mase w g?owie.
Trudno takie ?ycie.

Valey

Advanced User
Reaction score
16

wszyscy s? w b??dzie MO?NA si? do Niego Dostac bo kiedys ogl?da?em na YouTube Ale juz niepami?tam jak si? tam dosta? ale m?wie wam jedno ?e trzeba Kilofem bo przeciez poco umie?czali by t? rozwalon? scian? wszystkie sa wporzo tylko ta jedna rozwalona
:)

skala12

User
Reaction score
0

Ghoul zosta? umieszczony za ?cian? uznaj?c toza dobry pomys? CipSoftu ale za kazdym updatem ?ciana jest bardziej zepsuta co niewiem do czego prowadzi mo?e mo?na rozwali? ?ciane Pickiem albo czym? innym ale tak jak napisa?em ?ciana jest bardziej popsuta za ka?dym updatem niewiem co mo?na z t? ?cian? zrobi? ale napewno Ghoula kto? kiedy? zabi? na Rooku.. Gdy kiedy? z koleg? poszedli?my na tego questa gdy rozwalili?my wszystkie monsterki Ghoula nie by?o a ?ciana by?a ca?a quest oczywi?cie zrobili?my z wielk? trudno?ci? gdyby by? tam Ghoul to naprawde by?o by gor?co wi?c trzeba porz?dne eq skille HealthPotiony ?eby go ubi?
Zgadzam si? z tym:p
A mo?e jeszce troche Update-?w i ?ciany nie b?dzie wcale:cool:
Jak ju? kolega wspomnia? co Update ?ciana jest w gorszym stanie

Zeratul

User
Reaction score
0

Ten spike sword to bajka Jakby kto? mia? to by pokaza? a nie fake robi?:mad:

Touschi

New User
Reaction score
0

Ja Mysle ze Nie ma tam Dojscia Wogole Slyszalem Duzo Plotek ale Wzadna znich nie wierze...

honerian

User
Reaction score
3

moim zdaniej nieda sie dostac do tego zula ;P

DungeonSiege

Advanced User
Reaction score
18

Ja wierze, ?e da si? dosta? do Mino Maga itp.
To tylko kwestia czasu...
Tak samo jak niedawno odkryli quest na Demon Legi i co?
Z jednego bym si? ?mia?. Wchodzi jaki? go?? bo ma Golden Key, przechodzi przez te energy staje przed drzwiami do Mino Maga i liczy 3, 2, 1 It is closed xD.

Xevis

Senior User
Reaction score
54

Tak da si?, daj passy to Ci tam p?jd?, niezb?dny b?dzie 100+ na tym samym koncie na mainie ; )

Izen

New User
Reaction score
0

@up pewnie tak i popieram a propo fajny nick :D

lesniak95

User
Reaction score
0

W tibii jest du?o rzeczy-zagadek kt?re po pewnym czasie (updatach) CipSoft udost?pnia i by?o ju? wiele przypadk?w ale na Rooku to raczej idzie w drug? stron? xD

Last edited:

MaliniaK

Active User
Reaction score
4

Podobno w tibi 7.6 dalo sie przejsc ukosem przez sciany :D

Szejn19

User
Reaction score
0

Da sie zdobyc Spike Sword Na roku:curse:

Sueroski

Advanced User
Reaction score
13

@up
to ots -.- w innym filmie autor na ko?cu pokazuje t? mapk? w mapeditorze i pisze ?e to mia?o by? po to aby rookstayerzy robili to co kiedy? tj. pomagali nowym a nie trapowali.
Dow?d ?e to ots:
-mino mag wali z explosion
-jak shadow pije poty to napis ahh idzie do g?ry
-autor przyznaje si? w innym filmie
@topic
Ja tam nadal wie?e, ?e da si? tam dosta?, ale zapewne to jaki? d?ugi quest i ci??ki.

Status
Not open for further replies.