What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ghoul-da sie do niego dosta???

Status
Not open for further replies.

snipers

Advanced User
Reaction score
20
Odp: ghoul-da sie do niego dosta???

Daids masz racj?.
Ale c??, mo?e z tym life ringiem to si? troch? zagalopowa?em, bo nawet jak by droga do ghoula sta?a otworem to dropni?cie ringa by?o by zjawiskiem sporadycznym.
Jednak scale armor nie by?by da wyk?ego gracza kt?ry z 8lvl opu?ci rookgaard.
Cipsoft jest nieprzychylny rookstayerom, a to w?a?nie w ich stron? skierowana jest ta zbroja.

Moja refleksja co do rookgaardu mogli zostawi? life fluidy i tylko u hiacynta. Na mainie oczywi?cie obecne mixtury.

Mwall hah

User
Reaction score
1

Bezsensowny temat. Kto ci to powiedzia? wgl....

noobek4059

New User
Reaction score
1

Nie, nie da si? dosta? do tego Ghoula. Niestety :p ciekawe kto ci takich bajek naopowiada?, tak jak ten niby spike sword quest, no ciekawe :p.

kondzio808

New User
Reaction score
0

Gdzie? czyta?em ze jest na rooku jaki? kwiat "enchanted rose",kt?r? znalaz? jaki? kolo na isarze pod ziemia w worku. Podobno jak si? z ni? podejdzie pod ?cian? z kt?ra jest ghoul ,to wtedy ?ciana znika .JA osobi?cie nie jestem tego pewny na 100%. ja tak gdzie? tylko przeczyta?em.

Daniel36

Active User
Reaction score
3

Kiedy? czyta?em ?e na wersji 3.0-5.0 by? bug umo?liwiaj?cy dostanie si? do Ghoula lecz niestety CipSoft odrazu go zablokowa?. Czyli nie ma sposobu dostania si? do ghoula. A spos?b by? taki stawia?e? parcele na ?cianie i przechodzi?e? przez ?cian? staj?c na nich a 2 spos?b to by? kilof czy ?opata. Lecz to jest ju? niemo?liwe.

Torrez

User
Reaction score
0

kiedy? kolo ghoula by? portal a teraz tylko sciany i mur. teraz tam nie mozna sie dostac

LisiuPL

New User
Reaction score
0

UP dobrze m?wi , a poza tym bezsensu by by?o ghoula na roku by si? i tak go nie ubi?o chyba ?e z teamem jakim?... a w tym cytacie jest za ka?dym updatem ?ciana jest bardziej zepsuta wi?c mo?e w ko?cu zniknie , hmm ciekawie by to wygl?da?o ;D

Drohix

Advanced User
Reaction score
63

Drodzy u?ytkownicy powtarzacie si?. W co drugim po?cie jest ten sam przekaz i nikt nie wnosi niczego do tematu k?zdy wie ?e kiedys do ghoula mo?na si? by?o dosta? i by? on cz??ci? questa na katane i viking helmet, ale Cipsoft go zamurowa? i zostawi? za ?ciana na pami?tk?. Kiedy? nie by?o rookstayer?w i ma?o kto m?g? wykona? tego questa wi?c Cip z tego zrezygnowa?. Jestem zdania, ?e ten temat to ci?gle w k??ko to samo i nadaje si? do zamkni?cia.

LisiuPL

New User
Reaction score
0

Zgadzam si? temat do zamkni?cia ...

Lambo

Active User
Reaction score
6

Na razie si? nie da!
Czas poka?e, mo?e CipSoft zrobi z ghoulem jakiego? questa, w co w?tpi?, bo ta firma nienawidzi rookstayer?w. Ghoul jest po prostu kolejnym potworem kt?ry jest zwiastunem tego co b?dziemy mogli bi? na Mainlandzie.

Ghosst

User
Reaction score
0

hmm... nawet nie wiedzialem ze na rooku jest ghooul zapytam sie rookslayerow czy cos wiedza :D

Status
Not open for further replies.