Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Wypowiada? si? na temat Bleacha? Ok to mo?e ja!Wzi???m si? za Bleacha, i musz? przyzna?, ?e mia?dzy
Fan? Fantasy/ Sztuk Wal polecam naprawd?, chocia? w?tpi?, ?e jeszcze o tym nie s?yszeli?cie, mo?e si? wypowie kto? kto ogl?da?? ;d
Wzi???m si? za Bleacha, i musz? przyzna?, ?e mia?dzy
Fan? Fantasy/ Sztuk Wal polecam naprawd?, chocia? w?tpie, ?e jeszcze o tym nie s?yszeli?cie, mo?e si? wypowie kto? kto ogl?da?? ;d
Kontynuuj, ja tak zrobi?em i nie ?a?owa?em.Wczoraj zabra?em si? za ogl?danie anime Torradora, jestem na 3 odcinku i nie wiem, czy b?d? to kontynuowa?...
Pozwol? sobie jeszcze raz poleci? ale dopisz? jeszcze kilka element?w. Po pierwsze ?cie?ka d?wi?kowa i muzyka z tego anime nie jest ?adna, czy brzydka. Jest przepi?kna i naprawd? warto j? ods?ucha?. Przyk?ad? Prosz? bardzo, opening 1 serii:Ja sko?czy?am wczoraj ogl?da? anime Fate/stay - night. Jest na prawd? pi?kne i wzruszaj?ce, oraz jednocze?nie pe?ne krwi i akcji >D Ka?dy znajdzie w nim co? dla siebie. Przebija (no, prawie, powiedzmy, ?e s? na r?wni) D.Gray - mana. W ka?dym razie polecam, seria liczy 24 odcinki, ja obejrza?am w 3 dni, bardzo wci?gaj?ce anime.
@3up
Dzi?ki za stronk? z mangami ^.^